Dagens dommer, Richard Sundell, blåser i gang kampen.
    Mål for Helsingborgs IF!
    Örgryte IS 0 - 1 Helsingborgs IF
    Mål: Anthony van den Hurk
    Målgivende: Dennis Olsson
    Mål! Anthony van den Hurk gir Helsingborgs IF ledelsen 0-1 i Gøteborg. Flott spill fra Dennis Olsson før målet.
    1'
    Hampus Dahlqvist
    Orgryte IS avanserer forover i Gøteborg. Hampus Dahlqvist avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Frispark for Orgryte IS på egen banehalvdel.
    6'
    Helsingborgs IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Skudd på mål, Helsingborgs IF
    10'
    Hjørnespark til Helsingborgs IF
    10'
    Wilhelm Loeper
    Wilhelm Loeper (Helsingborgs IF) kommer til en målsjanse på Gamla Ullevi, men klarer ikke å score.
    11'
    Skudd utenfor mål, Helsingborgs IF
    12'
    Skudd utenfor mål, Örgryte IS
    13'
    Ailton
    Ailton (Orgryte IS) kommer seg fri på Gamla Ullevi, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Daniel Paulson (Orgryte IS) løfter inn en corner fra venstre på Gamla Ullevi.
    21'
    Helsingborgs IF angriper i Gøteborg. Wilhelm Loeper avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Örgryte IS, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    22'
    Richard Sundell signaliserer et frispark til Orgryte IS på egen banehalvdel.
    23'
    Hjørnespark til Örgryte IS
    24'
    Richard Sundell tildeler Orgryte IS en corner. Daniel Paulson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    27'
    Ailton
    Orgryte IS angriper på Gamla Ullevi. Ailton header utenfor.
    27'
    Lukas Edward Browning Lagerfeldt
    Orgryte IS angriper i Gøteborg. Lukas Browning Lagerfeldt fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    31'
    32'
    Richard Sundell signaliserer et frispark til Orgryte IS.
    35'
    I Gøteborg slår Daniel Paulson en corner fra høyre.
    36'
    Daniel Paulson (Orgryte IS) slår en corner fra høyre side på Gamla Ullevi.
    40'
    Frispark for Helsingborgs IF på egen banehalvdel.
    42'
    Elias Gustafson
    Orgryte IS angriper, men avslutningen til Elias Gustafson går utenfor.
    44'
    Daniel Paulson (Orgryte IS) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    45'+1
    Anthony van den Hurk (Helsingborgs IF) vinkes av for offside i Gøteborg.
    56'
    Spillerbytte - Örgryte IS
    Inn: Hannes Sahlin
    Ut: Elias Gustafson
    Orgryte IS bytter ut Elias Gustafson med Hannes Sahlin.
    58'
    Inn: Anton Andreasson
    Ut: Lukas Edward Browning Lagerfeldt
    Orgryte IS bytter ut Lukas Browning Lagerfeldt med Anton Andreasson. Dette er det andre byttet som Dane Ivarsson gjør i dagens kamp.
    58'
    Spillerbytte - Helsingborgs IF
    Inn: Vladislav Kreida
    Ut: Brandur Hendriksson Olsen
    Bytte for Helsingborgs IF. Vladislav Kreida kommer inn for Brandur Hendriksson på Gamla Ullevi.
    59'
    Gult kort til Örgryte IS
    Jack Cooper Love
    Jack Cooper Love (Orgryte IS) mottar et gult kort på Gamla Ullevi, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    61'
    Frispark til Helsingborgs IF på halvdelen til Orgryte IS.
    62'
    62'
    62'
    65'
    Skudd på mål, Örgryte IS
    65'
    Helsingborgs IF, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Hannes Sahlin
    Hannes Sahlin (Orgryte IS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Inn: Rasmus Karjalainen
    Ut: Dennis Olsson
    Jorgen Lennartson (Helsingborgs IF) gjør sitt andre bytte for dagen. Rasmus Karjalainen erstatter Dennis Olsson.
    70'
    Anthony van den Hurk
    Målsjanse! Anthony van den Hurk (Helsingborgs IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Frispark Orgryte IS.
    71'
    Mål for Örgryte IS!
    Örgryte IS 1 - 1 Helsingborgs IF
    Mål: Anton Andreasson
    Målgivende: Hampus Dahlqvist
    Anton Andreasson (Orgryte IS) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Gamla Ullevi. Det er en fin assist fra Hampus Dahlqvist.
    71'
    I Gøteborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    72'
    Gult kort til Helsingborgs IF
    Wilhelm Loeper (Helsingborgs IF) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Det blir farlig! Frispark for Orgryte IS er nær straffområde.
    73'
    Charlie Weberg
    Dommer Richard Sundell viser Charlie Weberg (Helsingborgs IF) det gule kortet.
    76'
    Frispark til Orgryte IS på halvdelen til Helsingborgs IF.
    76'
    Daniel Paulson (Orgryte IS) slår en corner fra venstre side på Gamla Ullevi.
    79'
    Ailton
    79'
    Vladislav Kreida (Helsingborgs IF) løfter inn en corner fra høyre på Gamla Ullevi.
    81'
    Anton Andreasson
    Anton Andreasson (Orgryte IS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Richard Sundell tildeler Orgryte IS en corner. Hannes Sahlin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    85'
    85'
    85'
    Rasmus Karjalainen
    Rasmus Karjalainen (Helsingborgs IF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    85'
    Inn: William Svensson
    Ut: Jack Cooper Love
    Dane Ivarsson gjør dagens tredje bytte i Gøteborg, når han tar ut Jack Cooper Love og setter inn William Svensson.
    86'
    Inn: Arvid Brorsson
    Ut: Ailton
    Ailton (Orgryte IS) erstattes av Arvid Brorsson.
    86'
    87'
    En av Orgryte ISs spillere går i offside.
    90'
    Richard Sundell tildeler Helsingborgs IF en corner. Vladislav Kreida sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Kan Helsingborgs IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+6
    Hannes Sahlin får gult kort av dommer Richard Sundell, og må dermed stå over en kamp for Orgryte IS.