2-0
Chakla90'+4
    Gult kort til OH Leuven
    Alexis De Sart
    Dommer Lawrence Visser viser Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) det gule kortet.
    2'
    I Mechelen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere går i offside.
    6'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men blir avblåst for offside.
    7'
    Mål for KV Mechelen!
    KV Mechelen 1 - 0 OH Leuven
    Mål: Nikola Storm
    Målgivende: Hugo Cuypers
    Mål! Nikola Storm gir Yellow-Red KV Mechelen en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Hugo Cuypers.
    8'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    11'
    Kaveh Rezaei
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) prøver å heade ballen i mål på Afas Stadion, men mislykkes.
    12'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Afas Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    En av Oud-Heverlee Leuvens spillere blir avblåst for offside.
    12'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    13'
    Nikola Storm (Yellow-Red KV Mechelen) slår en corner fra venstre side på Afas Stadion.
    16'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Det blir farlig! Frispark for Yellow-Red KV Mechelen er nær straffområde.
    18'
    Pierre-Yves Ngawa
    Dommer Lawrence Visser gir Pierre-Yves Ngawa (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    18'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    18'
    Mathieu Maertens
    Målsjanse! Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Mousa Al-Taamari
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Mechelen. Mousa Al-Taamari avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    23'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen.
    23'
    25'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Yellow-Red KV Mechelen.
    26'
    Xavier Mercier
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    27'
    Cenk Ozkacar
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Afas Stadion, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Lucas Bijker
    Yellow-Red KV Mechelen angriper. Lucas Bijker får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Lawrence Visser tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Mousa Al-Taamari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    35'
    Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    37'
    Frispark Yellow-Red KV Mechelen.
    38'
    38'
    Gult kort til KV Mechelen
    Sheldon Bateau
    Sheldon Bateau (Yellow-Red KV Mechelen) mottar sitt første gule kort for dagen på Afas Stadion.
    39'
    Dommer Lawrence Visser venter med å sette i gang spillet fordi Mathieu Maertens ligger nede.
    39'
    Mathieu Maertens kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Afas Stadion.
    40'
    41'
    KV Mechelen 2 - 0 OH Leuven
    Mål: Kerim Mrabti
    Målgivende: Sheldon Bateau
    Mål! Kerim Mrabti gir Yellow-Red KV Mechelen en komfortabel 2-0 ledelse. Sheldon Bateau var nest sist på ballen.
    44'
    45'+2
    46'
    I Mechelen slår Nikola Storm en corner fra venstre.
    47'
    Samuel Oum Gouet
    Samuel Oum Gouet (Yellow-Red KV Mechelen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    50'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    51'
    51'
    51'
    Hugo Cuypers
    Hugo Cuypers (Yellow-Red KV Mechelen) mottar sitt første gule kort for dagen på Afas Stadion.
    51'
    Sjanse i Mechelen! Kaveh Rezaei (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Mechelen fordi Mousa Al-Taamari får behandling for en skade på banen.
    54'
    Mousa Al-Taamari er på beina igjen og fortsetter kampen på Afas Stadion.
    55'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Sory Kaba
    Ut: Alexis De Sart
    Alexis De Sart (Oud-Heverlee Leuven) erstattes av Sory Kaba.
    60'
    Inn: Siebe Schrijvers
    Ut: Kaveh Rezaei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Siebe Schrijvers, mens Kaveh Rezaei tar plass på benken.
    60'
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Xavier Mercier avslutter utenfor.
    61'
    61'
    Yellow-Red KV Mechelen fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    63'
    65'
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Onur Kaya
    Ut: Kerim Mrabti
    Wouter Vrancken gjør dagens første bytte i Mechelen, når han tar ut Kerim Mrabti og setter inn Onur Kaya.
    65'
    Lawrence Visser tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Spillet på Afas Stadion er stoppet midlertidig fordi Pierre-Yves Ngawa ligger nede.
    68'
    Hugo Cuypers ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    Hugo Cuypers ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Mechelen.
    69'
    Pierre-Yves Ngawa er tilbake på banen igjen.
    69'
    72'
    Inn: Gustav Engvall
    Ut: Nikola Storm
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Nikola Storm med Gustav Engvall.
    74'
    Inn: Levan Shengelia
    Ut: Casper De Norre
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt tredje bytte. Casper De Norre erstattes av Levan Shengelia.
    76'
    Sory Kaba
    Målsjanse på Afas Stadion! Sory Kaba fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    77'
    77'
    I Mechelen slår Levan Shengelia en corner fra høyre.
    77'
    78'
    Gustav Engvall
    Yellow-Red KV Mechelen fosser forover og Gustav Engvall fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    Siebe Schrijvers
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Afas Stadion, men avslutningen går utenfor.
    79'
    81'
    82'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Afas Stadion.
    82'
    Joachim Van Damme
    Joachim Van Damme (Yellow-Red KV Mechelen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    84'
    84'
    85'
    Lucas Bijker (Yellow-Red KV Mechelen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    86'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Jordi Vanlerberghe
    Dommeren gir Jordi Vanlerberghe (Yellow-Red KV Mechelen) et gult kort.
    87'
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    89'
    89'
    Inn: Ferdy Druijf
    Ut: Hugo Cuypers
    Hugo Cuypers (Yellow-Red KV Mechelen) erstattes av Ferdy Druijf.
    90'
    I Mechelen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+2
    90'+3
    Rødt kort til OH Leuven
    Sofiane Chakla
    Oud-Heverlee Leuven må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Lawrence Visser viser Sofiane Chakla det røde kortet.