1-0
2-0
3-0
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    1'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    7'
    9'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere går i offside.
    14'
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    15'
    Jordi Vanlerberghe
    Målsjanse! Jordi Vanlerberghe (Yellow-Red KV Mechelen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    15'
    I Mechelen slår Rob Schoofs en corner fra høyre.
    16'
    KV Oostende fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    23'
    24'
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) slår en corner fra høyre side på Afas Stadion.
    29'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    30'
    Sandy Walsh
    Sjanse! Yellow-Red KV Mechelen avanserer forover, men Sandy Walsh avslutter utenfor.
    31'
    33'
    Rob Schoofs
    Yellow-Red KV Mechelen angriper. Rob Schoofs får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Rob Schoofs
    Stor målsjanse for Yellow-Red KV Mechelen. Rob Schoofs header i tverrliggeren!
    35'
    Nicolas Laforge tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Kerim Mrabti sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Geoffry Hairemans
    Geoffry Hairemans (Yellow-Red KV Mechelen) kommer seg fri på Afas Stadion, men avslutningen går utenfor.
    38'
    39'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen.
    39'
    Sandy Walsh
    Yellow-Red KV Mechelen angriper i Mechelen. Sandy Walsh fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Mål for KV Mechelen!
    KV Mechelen 1 - 0 KV Oostende
    Mål: Kerim Mrabti
    Målgivende: Hugo Cuypers
    Yellow-Red KV Mechelen leder 1-0 etter en scoring av Kerim Mrabti. Flott spill fra Hugo Cuypers før målet.
    42'
    Gult kort til KV Oostende
    Cameron McGeehan
    Cameron McGeehan (KV Oostende) får et gult kort av dommer Nicolas Laforge.
    44'
    Frispark til Yellow-Red KV Mechelen på halvdelen til KV Oostende.
    45'
    Yellow-Red KV Mechelen angriper, men blir avblåst for offside.
    45'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Brecht Capon
    Ut: Osaze Urhoghide
    Osaze Urhoghide (KV Oostende) erstattes av Brecht Capon.
    46'
    Inn: Makhtar Gueye
    Ut: Robbie D'Haese
    Yves Vanderhaeghe gjør dagens andre bytte i Mechelen, når han tar ut Robbie D'Haese og setter inn Makhtar Gueye.
    46'
    Hugo Cuypers
    Yellow-Red KV Mechelen angriper, men avslutningen til Hugo Cuypers går utenfor.
    49'
    52'
    Nicolas Laforge tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Rob Schoofs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    KV Mechelen 2 - 0 KV Oostende
    Mål: Maryan Shved
    Målgivende: Rob Schoofs
    I Mechelen øker Yellow-Red KV Mechelen ledelsen til 2-0 takket være et mål av Maryan Shved. Rob Schoofs var nest sist på ballen.
    54'
    Yellow-Red KV Mechelen fosser fremover, men Nicolas Laforge blåser for offside på Afas Stadion.
    56'
    Inn: Nick Batzner
    Ut: Anton Tanghe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Oostende. Inn kommer Nick Batzner, mens Anton Tanghe tar plass på benken.
    59'
    Inn: Theo Ndicka
    Ut: Cameron McGeehan
    Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Theo Ndicka erstatter Cameron McGeehan.
    59'
    61'
    KV Mechelen 3 - 0 KV Oostende
    Mål: Rob Schoofs
    Mål! Rob Schoofs øker ledelsen til 3-0. Det er en fin assist fra Hugo Cuypers.
    64'
    Thierry Ambrose
    Målsjanse på Afas Stadion! Thierry Ambrose fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    Makhtar Gueye
    Makhtar Gueye (KV Oostende) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Thody Elie Youan
    Ut: Maryan Shved
    Yellow-Red KV Mechelen gjør sitt første bytte. Maryan Shved erstattes av Thody Elie Youan.
    69'
    I Mechelen slår Rob Schoofs en corner fra venstre.
    69'
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) løfter inn en corner fra venstre på Afas Stadion.
    70'
    Tatsuhiro Sakamoto (KV Oostende) slår en corner fra høyre side på Afas Stadion.
    74'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere blir avblåst for offside.
    75'
    Inn: Evangelos Patoulidis
    Ut: Thierry Ambrose
    KV Oostende bytter ut Thierry Ambrose med Evangelos Patoulidis.
    76'
    Inn: Rick Van Drongelen
    Ut: Thibault Peyre
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Thibault Peyre med Rick Van Drongelen. Dette er det andre byttet som Wouter Vrancken gjør i dagens kamp.
    76'
    I Mechelen slår Evangelos Patoulidis en corner fra høyre.
    78'
    Vinicius ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    80'
    Inn: Samuel Oum Gouet
    Ut: Vinicius
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Vinicius som ikke ser ut til å kunne fortsette. Wouter Vrancken blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Samuel Oum Gouet.
    84'
    Inn: Gustav Engvall
    Ut: Hugo Cuypers
    Hugo Cuypers (Yellow-Red KV Mechelen) erstattes av Gustav Engvall.
    84'
    Yellow-Red KV Mechelen slipper å klare seg uten Vinicius som kommer tilbake på banen i Mechelen.
    84'
    85'
    Nicolas Laforge tildeler KV Oostende en corner. Maxime D'Arpino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.