16'
    16'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark KAA Gent.
    21'
    23'
    26'
    26'
    Skade: Gent
    29'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen.
    30'
    Tilbake fra skade: Gent
    30'
    30'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Yellow-Red KV Mechelen.
    31'
    33'
    35'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    39'
    40'
    43'
    44'
    En av KAA Gents spillere blir avblåst for offside på Afas Stadion.
    45'
    45'+2
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    48'
    Hjørnespark til KV Mechelen
    51'
    Gult kort til Gent
    Roman Bezus
    Roman Bezus (KAA Gent) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Frispark Yellow-Red KV Mechelen.
    51'
    Gult kort til KV Mechelen
    Kerim Mrabti
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    53'
    55'
    Mål for Gent!
    KV Mechelen 0 - 1 Gent
    Mål: Roman Bezus
    KAA Gent tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Roman Bezus.
    57'
    60'
    Frispark til Yellow-Red KV Mechelen på halvdelen til KAA Gent.
    64'
    64'
    65'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Yonas Malede
    Yonas Malede (KAA Gent) erstattes av Tarik Tissoudali.
    65'
    66'
    KV Mechelen 0 - 2 Gent
    Mål: Tarik Tissoudali
    Mål! KAA Gent øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Tarik Tissoudali på Afas Stadion.
    67'
    VAR sjekker om det er straffe til KV Mechelen
    69'
    Dommeren dømmer straffe til KV Mechelen
    71'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Yellow-Red KV Mechelen...
    71'
    KV Mechelen scorer på straffe!
    KV Mechelen 1 - 2 Gent
    Mål: Ferdy Druijf
    Ferdy Druijf reduserer til 1-2 for Yellow-Red KV Mechelen etter å ha satt inn et straffespark på Afas Stadion.
    72'
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Nikola Storm
    Ut: Geoffry Hairemans
    Bytte for Yellow-Red KV Mechelen. Nikola Storm kommer inn for Geoffry Hairemans på Afas Stadion.
    73'
    74'
    75'
    Skade: Gent
    78'
    Inn: Chinonso Emeka
    Ut: Roman Yaremchuk
    KAA Gent gjør sitt andre bytte. Roman Yaremchuk erstattes av Chinonso Emeka.
    79'
    Inn: Nurio Fortuna
    Ut: Alessio Castro-Montes
    KAA Gent bytter ut Alessio Castro-Montes med Nurio Fortuna. Dette er det tredje byttet som Hein van Haezebrouck gjør i dagens kamp.
    79'
    Inn: Sulayman Marreh
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Sulayman Marreh, mens Vadis Odjidja tar plass på benken.
    79'
    79'
    81'
    83'
    83'
    84'
    Inn: Gustav Engvall
    Ut: Issa Kabore
    Wouter Vrancken gjør dagens andre bytte i Mechelen, når han tar ut Issa Kabore og setter inn Gustav Engvall.
    84'
    Bruno Godeau
    Bruno Godeau (KAA Gent) mottar sitt første gule kort for dagen på Afas Stadion.
    85'
    Gustav Engvall
    Gustav Engvall (Yellow-Red KV Mechelen) pådrar seg et gult kort.
    85'
    86'
    87'
    Rob Schoofs
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    88'
    88'
    Inn: Igor Plastun
    Ut: Matisse Samoise
    Hein van Haezebrouck (KAA Gent) gjør sitt femte bytte for dagen. Igor Plastun erstatter Matisse Samoise.
    90'
    90'
    90'
    Sinan Bolat
    Dommer Bram Van Driessche gir Sinan Bolat (KAA Gent) et gult kort.
    90'+1
    KAA Gent angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Tarik Tissoudali
    Dommeren gir Tarik Tissoudali (KAA Gent) et gult kort.
    90'+2
    Sheldon Bateau
    Dommer Bram Van Driessche viser Sheldon Bateau (Yellow-Red KV Mechelen) det gule kortet.