Hugo Cuypers
    Yellow-Red KV Mechelen angriper i Mechelen. Hugo Cuypers fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Benito Raman
    Benito Raman (RSC Anderlecht) avanserer forover på Afas Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere blir avblåst for offside på Afas Stadion.
    19'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Anderlecht!
    KV Mechelen 0 - 1 Anderlecht
    Mål: Joshua Zirkzee
    Målgivende: Benito Raman
    Joshua Zirkzee setter ballen i nettet og RSC Anderlecht leder nå 0-1. Flott spill fra Benito Raman før målet.
    23'
    Kristoffer Olsson
    Målsjanse! Kristoffer Olsson (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    28'
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) løfter inn en corner fra venstre på Afas Stadion.
    33'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    34'
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Dries Wouters
    Yellow-Red KV Mechelen avanserer forover i Mechelen. Dries Wouters avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    I Mechelen slår Kerim Mrabti en corner fra venstre.
    45'
    49'
    50'
    Sjanse i Mechelen! Benito Raman (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    51'
    51'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen.
    53'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Yellow-Red KV Mechelen.
    58'
    Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht angriper. Joshua Zirkzee får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) slår en corner fra høyre side på Afas Stadion.
    59'
    I Mechelen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Maryan Shved
    Ut: Ferdy Druijf
    Wouter Vrancken gjør dagens første bytte i Mechelen, når han tar ut Ferdy Druijf og setter inn Maryan Shved.
    63'
    Jan Boterberg tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Geoffry Hairemans sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    En av RSC Anderlechts spillere blir avblåst for offside.
    66'
    Målet til Anderlecht sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Anderlecht blir annullert
    67'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Afas Stadion.
    67'
    I Mechelen slår Sergio Gomez en corner fra venstre.
    68'
    Lisandro Magallan
    RSC Anderlecht angriper på Afas Stadion. Lisandro Magallan header ballen i tverrliggeren!
    68'
    Frispark i en god posisjon for RSC Anderlecht!
    70'
    Gult kort til KV Mechelen
    Maryan Shved
    Maryan Shved (Yellow-Red KV Mechelen) får et gult kort av dommer Jan Boterberg.
    70'
    Sergio Gomez
    RSC Anderlecht angriper i Mechelen. Sergio Gomez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    71'
    71'
    Jordi Vanlerberghe
    Dommer Jan Boterberg viser Jordi Vanlerberghe (Yellow-Red KV Mechelen) det gule kortet.
    72'
    I Mechelen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    Inn: Nikola Storm
    Ut: Geoffry Hairemans
    Bytte for Yellow-Red KV Mechelen. Nikola Storm kommer inn for Geoffry Hairemans på Afas Stadion.
    73'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Jan Boterberg blåser for offside på Afas Stadion.
    74'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Benito Raman
    RSC Anderlecht gjør sitt første bytte. Benito Raman erstattes av Francis Amuzu.
    75'
    RSC Anderlecht må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Yellow-Red KV Mechelen.
    77'
    Maryan Shved (Yellow-Red KV Mechelen) kommer seg fri på Afas Stadion, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Francis Amuzu
    Målsjanse på Afas Stadion! Francis Amuzu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    80'
    80'
    Inn: Onur Kaya
    Ut: Thibault Peyre
    Yellow-Red KV Mechelen bytter ut Thibault Peyre med Onur Kaya. Dette er det tredje byttet som Wouter Vrancken gjør i dagens kamp.
    80'
    RSC Anderlecht fosser forover og Joshua Zirkzee fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til RSC Anderlecht like utenfor Yellow-Red KV Mechelen-området.
    82'
    Inn: Majeed Ashimeru
    Ut: Verschaeren Yari
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt andre bytte for dagen. Majeed Ashimeru erstatter Verschaeren Yari.
    83'
    Inn: Hannes Delcroix
    Ut: Lior Refaelov
    RSC Anderlecht bytter ut Lior Refaelov med Hannes Delcroix. Dette er det tredje byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    83'
    Maryan Shved (Yellow-Red KV Mechelen) løfter inn en corner fra høyre på Afas Stadion.
    84'
    84'
    Gult kort til Anderlecht
    Michael Murillo
    Michael Murillo (RSC Anderlecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    85'
    Inn: Mario Stroeykens
    Ut: Joshua Zirkzee
    Vincent Kompany gjør dagens fjerde bytte i Mechelen, når han tar ut Joshua Zirkzee og setter inn Mario Stroeykens.
    87'
    En av Yellow-Red KV Mechelens spillere går i offside.
    87'
    Det blir farlig! Frispark for RSC Anderlecht er nær straffområde.
    89'
    Vinicius
    Dommer Jan Boterberg gir Vinicius (Yellow-Red KV Mechelen) et gult kort.
    89'
    Kristoffer Olsson (RSC Anderlecht) pådrar seg et gult kort.
    89'
    Jan Boterberg tildeler RSC Anderlecht en corner. Michael Murillo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.