Hjørnespark til Wuhan Three Towns
    8'
    Hjørnespark til FC Pohang Steelers
    10'
    Abdulla Ali Al-Marri signaliserer et frispark til Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark Pohang Steelers FC.
    16'
    Skudd på mål, FC Pohang Steelers
    22'
    Wuhan Three Towns, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Wuhan Three Towns tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Pohang Steelers FC på egen banehalvdel.
    28'
    Jun-ho Kim
    Pohang Steelers FC angriper i Wuhan. Jun-ho Kim fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Skudd utenfor mål, FC Pohang Steelers
    31'
    Frispark til Wuhan Three Towns på halvdelen til Pohang Steelers FC.
    33'
    Abdulla Ali Al-Marri tildeler Wuhan Three Towns en corner. Dinghao Yan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    Xie Pengfei (Wuhan Three Towns) slår en corner fra høyre side på Wuhan Sports Center Stadium.
    35'
    Dinghao Yan
    Dinghao Yan (Wuhan Three Towns) kommer seg fri på Wuhan Sports Center Stadium, men avslutningen går utenfor.
    35'
    38'
    I Wuhan har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Abdulla Ali Al-Marri signaliserer et frispark til Wuhan Three Towns.
    43'
    Dinghao Yan (Wuhan Three Towns) løfter inn en corner fra venstre på Wuhan Sports Center Stadium.
    45'
    Jiang Zhipeng
    Wuhan Three Towns angriper, men avslutningen til Jiang Zhipeng går utenfor.
    45'
    Abdulla Ali Al-Marri signaliserer et frispark til Pohang Steelers FC.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Pohang Steelers
    Inn: Hong Yunsang
    Ut: Hyeon-je Kang
    Bytte for Pohang Steelers FC. Hong Yunsang kommer inn for Hyeon-je Kang på Wuhan Sports Center Stadium.
    46'
    Frispark for Wuhan Three Towns på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark til Pohang Steelers FC på halvdelen til Wuhan Three Towns.
    47'
    I Wuhan slår Jun-ho Kim en corner fra høyre.
    48'
    FC Pohang Steelers scorer selvmål!
    Wuhan Three Towns 1 - 0 FC Pohang Steelers
    Mål: Gyu-baeg Lee
    Gyu-baeg Lee setter ballen i eget mål! Dermed er stillingen 1-0 på Wuhan Sports Center Stadium.
    49'
    Inn: Hyeon-woong Choi
    Ut: Gyu-baeg Lee
    Pohang Steelers FC gjør sitt andre bytte. Gyu-baeg Lee erstattes av Hyeon-woong Choi.
    55'
    Inn: Kwang-hoon Shin
    Ut: Jun-ho Kim
    Gi Dong Kim gjør dagens tredje bytte i Wuhan, når han tar ut Jun-ho Kim og setter inn Kwang-hoon Shin.
    55'
    Gult kort til Wuhan Three Towns
    Davidson
    Dommeren gir Davidson (Wuhan Three Towns) et gult kort.
    56'
    Abdulla Ali Al-Marri tildeler Pohang Steelers FC en corner. Chan-hee Han sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Pohang Steelers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Yiming Liu
    Yiming Liu (Wuhan Three Towns) mottar sitt første gule kort for dagen på Wuhan Sports Center Stadium.
    58'
    Gult kort til FC Pohang Steelers
    Sim Sang-min
    Sim Sang-min (Pohang Steelers FC) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Zhang Xiaobin
    Dommer Abdulla Ali Al-Marri viser Zhang Xiaobin (Wuhan Three Towns) det gule kortet.
    62'
    64'
    65'
    Ho-Jae Lee
    Pohang Steelers FC avanserer forover på Wuhan Sports Center Stadium og Ho-Jae Lee kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Wuhan Three Towns.
    66'
    66'
    Frispark Wuhan Three Towns.
    66'
    Pohang Steelers FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    67'
    Inn: Jae-hun Cho
    Ut: Yoon Jae-woon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Pohang Steelers FC. Inn kommer Jae-hun Cho, mens Yoon Jae-woon tar plass på benken.
    69'
    70'
    En av Pohang Steelers FCs spillere går i offside.
    70'
    71'
    72'
    En av Pohang Steelers FCs spillere blir avblåst for offside.
    73'
    Målet til FC Pohang Steelers sjekkes av VAR
    74'
    Målet til FC Pohang Steelers blir annullert
    74'
    75'
    75'
    Chan-hee Han (Pohang Steelers FC) løfter inn en corner fra høyre på Wuhan Sports Center Stadium.
    77'
    Mål for FC Pohang Steelers!
    Wuhan Three Towns 1 - 1 FC Pohang Steelers
    Mål: Ho-Jae Lee
    Ho-Jae Lee (Pohang Steelers FC) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Wuhan Sports Center Stadium.
    77'
    78'
    Målet til FC Pohang Steelers blir stående
    78'
    Spillerbytte - Wuhan Three Towns
    Inn: Liuyu Duan
    Ut: Dinghao Yan
    Wuhan Three Towns bytter ut Dinghao Yan med Liuyu Duan.
    78'
    I Wuhan har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Ji-su Park ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Inn: Ren Hang
    Ut: Ji-su Park
    Tsutomu Takahata (Wuhan Three Towns) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Ren Hang erstatter Ji-su Park som sannsynligvis er skadet.
    82'
    83'
    Davidson
    Sjanse! Wuhan Three Towns avanserer forover, men Davidson avslutter utenfor.
    84'
    Inn: Park Hyeong-woo
    Ut: In-sung Kim
    In-sung Kim (Pohang Steelers FC) erstattes av Park Hyeong-woo.
    85'
    86'
    86'
    89'
    Abdulla Ali Al-Marri signaliserer et frispark til Wuhan Three Towns på egen banehalvdel.
    90'+1
    Inn: Qianglong Tao
    Ut: Yiming Liu
    Tsutomu Takahata (Wuhan Three Towns) gjør sitt tredje bytte for dagen. Qianglong Tao erstatter Yiming Liu.
    90'+1
    Qianglong Tao
    Wuhan Three Towns avanserer forover i Wuhan. Qianglong Tao avslutter, men treffer ikke mål.