Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark WSG Tirol.
    6'
    Adis Jasic
    Wolfsberger AC fosser forover og Adis Jasic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    WSG Tirol, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) løfter inn en corner fra høyre på Tivoli Stadion Tirol.
    10'
    I Innsbruck slår Michael Liendl en corner fra venstre.
    11'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    15'
    Rene Eisner tildeler Wolfsberger AC en corner. Michael Liendl sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Giacomo Vrioni
    Giacomo Vrioni (WSG Tirol) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    Wolfsberger AC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Leon Klassen (WSG Tirol) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    21'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Rene Eisner tildeler WSG Tirol en corner. Bror Blume sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Frispark for WSG Tirol på egen banehalvdel.
    24'
    Thorsten Rocher (Wolfsberger AC) vinkes av for offside i Innsbruck.
    25'
    Mål for WSG Tirol!
    WSG Tirol 1 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Giacomo Vrioni
    Målgivende: Leon Klassen
    Giacomo Vrioni header ballen i mål og WSG Tirol leder dermed 1-0. Leon Klassen var nest sist på ballen.
    26'
    Matthaus Taferner
    Sjanse! Wolfsberger AC avanserer forover, men Matthaus Taferner avslutter utenfor.
    28'
    Frispark til Wolfsberger AC på halvdelen til WSG Tirol.
    29'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til Wolfsberger AC.
    29'
    31'
    Gult kort til WSG Tirol
    Felix Bacher
    Felix Bacher (WSG Tirol) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Raffael Behounek (WSG Tirol) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Raffael Behounek er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Thomas Sabitzer
    WSG Tirol angriper, men avslutningen til Thomas Sabitzer går utenfor.
    35'
    WSG Tirol 2 - 0 Wolfsberger AC
    Mål: Thomas Sabitzer
    Målgivende: Giacomo Vrioni
    Thomas Sabitzer øker WSG Tirols ledelse til 2-0! Giacomo Vrioni sto for den målgivende pasningen.
    38'
    I Innsbruck slår Leon Klassen en corner fra venstre.
    41'
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    41'
    44'
    Cheikhou Dieng
    Cheikhou Dieng (Wolfsberger AC) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men klarer ikke å score.
    44'
    Eliel Peretz
    Wolfsberger AC angriper. Eliel Peretz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'
    45'
    45'
    Mål for Wolfsberger AC!
    WSG Tirol 2 - 1 Wolfsberger AC
    Mål: Eliel Peretz
    Mål! Wolfsberger AC reduserer til 2-1 ved Eliel Peretz.
    45'+1
    Adis Jasic
    Wolfsberger AC angriper i Innsbruck. Adis Jasic fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Michael Liendl (Wolfsberger AC) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    47'
    David Gugganig
    David Gugganig (Wolfsberger AC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    52'
    Adis Jasic
    Adis Jasic (Wolfsberger AC) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    52'
    WSG Tirol tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til Wolfsberger AC på egen banehalvdel.
    53'
    I Innsbruck slår Michael Liendl en corner fra høyre.
    56'
    Offside! Giacomo Vrioni (WSG Tirol) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    59'
    61'
    Spillerbytte - Wolfsberger AC
    Inn: Thai Baribo
    Ut: Thorsten Rocher
    Robin Dutt gjør dagens første bytte i Innsbruck, når han tar ut Thorsten Rocher og setter inn Thai Baribo.
    61'
    Wolfsberger AC scorer selvmål!
    WSG Tirol 3 - 1 Wolfsberger AC
    Mål: Alexander Kofler
    Selvmål! Alexander Kofler kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 3-1!
    63'
    Bror Blume
    Målsjanse! Bror Blume (WSG Tirol) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    65'
    Gult kort til Wolfsberger AC
    Dommer Rene Eisner viser David Gugganig (Wolfsberger AC) det gule kortet.
    66'
    Spillerbytte - WSG Tirol
    Inn: Zan Rogelj
    Ut: Bror Blume
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Zan Rogelj, mens Bror Blume tar plass på benken.
    66'
    Thanos Petsos
    WSG Tirol angriper i Innsbruck. Thanos Petsos avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Offside! Michael Liendl blir vinket av og Wolfsberger AC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    Inn: Dario Vizinger
    Ut: Matthaus Taferner
    Robin Dutt (Wolfsberger AC) gjør sitt andre bytte for dagen. Dario Vizinger erstatter Matthaus Taferner.
    72'
    Inn: Jonathan Scherzer
    Ut: Cheikhou Dieng
    Wolfsberger AC bytter ut Cheikhou Dieng med Jonathan Scherzer.
    72'
    Inn: Christopher Wernitznig
    Ut: Amar Dedic
    Amar Dedic (Wolfsberger AC) erstattes av Christopher Wernitznig.
    72'
    Wolfsberger AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    74'
    75'
    77'
    WSG Tirol 4 - 1 Wolfsberger AC
    Mål: Valentino Muller
    Valentino Muller setter ballen i mål og øker WSG Tirols ledelse til 4-1 i Innsbruck. Flott spill fra Leon Klassen før målet.
    77'
    Inn: Kai Stratznig
    Ut: Eliel Peretz
    Bytte for Wolfsberger AC. Kai Stratznig kommer inn for Eliel Peretz på Tivoli Stadion Tirol.
    80'
    Inn: Markus Wallner
    Ut: Thomas Sabitzer
    WSG Tirol gjør sitt andre bytte. Thomas Sabitzer erstattes av Markus Wallner.
    81'
    Rene Eisner signaliserer et frispark til WSG Tirol på egen banehalvdel.
    81'
    Sjanse til WSG Tirol! Giacomo Vrioni er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Markus Wallner
    På Tivoli Stadion Tirol skyter Markus Wallner (WSG Tirol) rett i tverrliggeren!
    84'
    WSG Tirol 5 - 1 Wolfsberger AC
    Mål! Giacomo Vrioni øker ledelsen til 5-1. Det er en fin assist fra Leon Klassen.
    86'
    Inn: Johannes Naschberger
    Ut: Valentino Muller
    WSG Tirol bytter ut Valentino Muller med Johannes Naschberger. Dette er det tredje byttet som Thomas Silberberger gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Renny Smith
    Ut: Leon Klassen
    Thomas Silberberger (WSG Tirol) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Renny Smith erstatter Leon Klassen.
    89'
    Inn: Denis Tomic
    Ut: Giacomo Vrioni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for WSG Tirol. Inn kommer Denis Tomic, mens Giacomo Vrioni tar plass på benken.
    89'
    Dario Vizinger
    Målsjanse til Wolfsberger AC! Dario Vizinger treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    Denis Tomic
    WSG Tirol avanserer forover i Innsbruck. Denis Tomic avslutter, men treffer ikke mål.