7 383

Ble dekket av Fredrik Schjesvold

18 år gamle Stefan Bajcetic får altså tillit fra start i dag! Med både Virgil van Dijk og Ibrahima Konate ute med skade, danner Joe Gomez og Joel Matip stopperparet til Liverpool.
    Vi er i gang på Molineux!
    Wolverhampton spiller seg ut fra bakre rekker, holder på å gå ordentlig galt når Darwin Nunez presser målvakt Sa, men Wolves beholder ballen.
    1'
    Hvem tror du vinner?
    Wolverhampton
    70%
    Liverpool
    30%
    Antall stemmer: 3097
    Allison må i aksjon! Et skudd fra Cunha fra 20 meter gjør at brasilianeren må gi retur, men ender utenfor farlig sone.
    3'
    Wolverhampton nære på! Sarabia spilles fri inne i 16-meteren, men avslutningen går til side for målet til Allison.
    3'
    Liverpool scorer selvmål!
    Wolverhampton 1 - 0 Liverpool
    Mål: Joel Matip
    HVA ER DET SOM SKJER?! Wolves spiller seg mesterlig gjennom og i bakrom lurer Hwang. Han legger inn fra skrått hold, og Matip er uheldig og styrer ballen i eget nett.
    5'
    Liverpool havner under igjen - mareritt-sesongen blir bare verre og verre for de røde.
    6'
    Wolverhampton holder ballen i laget og frustrerer Liverpool nå.
    10'
    Gakpo er overivrig og feller Semedo. Ruben Neves skal ta frisparket ute på Liverpools venstreside.
    11'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 2 - 0 Liverpool
    Mål: Craig Dawson
    WOLVERHAMPTON IGJEN! Debutanten scorer mot Liverpool, akkurat som han har gjort i West Bromwich og West Ham tidligere. Frisparket ender hos Hwang, som slår inn fra dødlinja. Ingen i rød trøye får klarert, og ballen havner hos Dawson, som smeller til fra 11 meter. 2-0 Wolves!
    12'
    Hva nå Jürgen Klopp?? Ser alt annet en fornøyd ut på sidelinjen.
    14'
    Nunez fyrer! Liverpools første store sjanse, men skuddet er ikke langt nok ute i hjørne og Sa får opp en hånd.
    14'
    Kan Liverpool snu dette?
    Ja, det er lenge igjen!
    26%
    Nei, Wolves blir for tøffe.
    74%
    Antall stemmer: 6600
    Liverpool har våknet litt nå. Gakpo lurer seg bak Wolves-forsvaret og slår inn. Klareringen ender hos Naby Keita. Han får to forsøk, men begge går i forsvarsspillere og Wolves får ryddet unna.
    16'
    Sarabia blir liggende etter å ha fått ballen i magen, kommer seg fort opp igjen.
    18'
    Trent Alexander-Arnold pisker ballen inn i retning Gakpo, men Jose Sa er ute og plukker ballen.
    19'
    Salah får en god mulighet! Liverpool spiller seg fint frem, og fra snaut 10 meter ligger ballen rett foran egypteren. Forsøket blir litt for høyt og daler over Wolves-målet.
    20'
    Wolverhampton lykkes med alt akkurat nå! Spiller av seg Liverpool-presset lett som en plett, og holder ballen i laget.
    22'
    Keita river ned Cunha ved midtstreken.
    23'
    Keita får ballen på 16-meteren, får vendt opp og prøver seg. Forsøket med venstrefoten er alt for svakt, og triller ut forbi høyre stolpe.
    23'
    Nunez drar seg innover fra venstrekanten, like innenfor 16-meteren lader han skuddfoten. Men med venstrefoten går ballen himmelhøyt over målet.
    24'
    HVA GJØR DU DER MATIP?! I løpsduell med Matheus Nunes prøver midtstopperen å sentre til Allison, men Nunes snapper ballen og er alene med Allison. Liverpools målvakt drar frem en viktig redning.
    26'
    Trent Alexander-Arnold får ballen inne i Wolves sin 16-meter, men også han banker ballen høyt over. Stemmer ikke i det hele tatt for Liverpool her.
    27'
    Hwang klarer ikke å løpe fra Joe Gomez, men tvinger frem en corner.
    28'
    Corneren tas kort, før den spilles tilbake til Neves på 30 meter. Portugiseren svinger ballen inn, og der står Dawson helt alene. Headingen er ikke like god som innlegget og flyr over målet til Allison.
    29'
    Cunha løsner skudd, men det ender mer opp som en pasning til Allison.
    30'
    Keita og Alexander-Arnold varter opp med fint kombinasjonsspill på høyresiden, men så lager Keita frispark og Wolverhampton overtar igjen.
    31'
    Liverpool blir nesten spilt av banen her. Thiago med en fryktelig feilpasning, Wolves er sterke i presset og vinner ballen tilbake på nesten samme måte som Liverpool har gjort de siste sesongene under Klopp.
    34'
    Robertson får frispark på venstrekanten, cirka 35 meter fra mål.
    35'
    Gakpo vender av seg Hwang, før han felles av sør-koreaneren.
    38'
    Frisparket er svakt fra Robertson, og Wolves klarerer.
    39'
    Hwang legger seg ned og signaliserer til benken at han må bytte. Ser ut som en strekk idet han går på et bakromsløp. Adama Traore gjør seg klar.
    39'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Adama Traore
    Ut: Hwang Hee-chan
    Tar litt tid, men Hwang Hee-chan kommer seg av banen og inn kommer Traore.
    41'
    Wolves har ikke slått Liverpool på Molineux siden 1981. For øyeblikket ser det ut til å endre seg i dag, med mindre Liverpool kan varte opp med noe helt spesielt i andre omgang.
    43'
    Lemina får seg en trøkk av Thiago, og også Neves blir liggende en stund. Sistnevnte er oppe og står igjen, men Lemina får fortsatt behandling.
    44'
    Lemina er oppe igjen.
    44'
    Darwin Nunez løsner skudd fra 20 meter, men ballen sklir av foten til uruguayaneren og seiler til side for Wolverhampton-målet.
    45'
    Det er pause på Molineux. Liverpool har mer enn nok å ta tak i før andre omgang her.
    45'
    Bajcetic lager frispark.
    45'+2
    Gult kort til Wolverhampton
    Craig Dawson
    Feier ned Darwin Nunez på full fart fremover. Ren sabotasje på midtstreken og fortjent gult til målscorer Dawson.
    45'+4
    For åttende gang denne sesongen ligger Liverpool under til pause. Det skjedde én gang i fjor...
    45'+4
    Kan Liverpool snu dette i andre omgang?
    Ja, en ordentlig peptalk fra Klopp fikser dette!
    24%
    Nei, dette Liverpool-laget har ikke sjans.
    76%
    Antall stemmer: 5162
    Andre omgang er i gang!
    Liverpool rett i angrep, og Nunez skaffer en corner.
    47'
    Alexander-Arnold slår inn i retning Matip, men Wolves får ballen unna.
    47'
    Semedo klarerer til corner for Liverpool.
    49'
    HAR DU SETT? Liverpool biter seg fast uten Wolves sin 16-meter, og etter fint spilt får Keita ballen fra 11 meter. Han fyrer av men treffer en Wolves-forsvarer og etter kaos foran målvakt Sa får ulvene ryddet unna. Liverpool roper på straffe og reprisene viser at skuddet fra Keita går såvidt innom hånda til Kilman.
    49'
    Langt mer trøkk i gjestene nå!
    52'
    Liverpool får sjanse på sjanse her! Først er det Gakpo som skjærer inn fra venstre og fyrer, men treffer kun forsvarsblokka til Wolves. Etterhvert ender ballen hos Salah, som forsøker å legge inn fra dødlinja, men ender med utspill for Wolves.
    53'
    Keita og Nunez kombinerer fint inne i Wolves sin 16-meter, men ingen av dem løsner skudd og Wolves får avverget til innkast.
    55'
    SALAH! Egypteren er i offside, men avslutningen fra 6 meter burde gå på mål, men flyr over.
    55'
    Matip på eventyr i angrep. Wolves rensker unna.
    56'
    Bajcetic vinner frispark på Wolves' halvdel.
    57'
    Gakpo legger farlig inn mot Wolves' femmeter. Klareres unna. Bra beleiring av gjestene nå.
    57'
    De siste minuttene har Liverpool faktisk sett ut som et Klopp-lag.
    58'
    Hjørnespark til Liverpool
    58'
    Corneren fra Liverpools nummer 66 stanges unna.
    58'
    Synes du Liverpool bør vurdere fremtiden til Klopp?
    Ja, det synes jeg.
    38%
    Nei, han bør være tilnærmet lik «fredet».
    55%
    Vil ikke dele min mening.
    8%
    Antall stemmer: 3982
    Inn: Raul Jimenez
    Ut: Matheus Cunha
    60'
    Inn: Joao Moutinho
    Ut: Pablo Sarabia
    60'
    Gakpo løper ballen over linjen før han rekker å slå innlegget.
    61'
    Nesten for Salah! Dawson spiller ballen til Gakpo, som om det skulle vært en lagkamerat. Nederlenderen slipper ballen til Salah. Han bøyer ballen like til side for mål.
    62'
    Jordan Henderson skal straks på banen.
    62'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Jordan Henderson
    Ut: Naby Keita
    Robertson gir fra seg kapteinsbindet til Henderson.
    65'
    Nunez med stor sjanse! Trent Alexander-Arnold slår en strålende pasing i rom mot Nunez. Han avslutter fra kloss hold, men Jose Sa kommer ut fra streken og gjør seg stor! Redder til corner.
    67'
    67'
    Ender i ingenting. Liverpool beholder kula.
    67'
    Bajcetic skaffer Liverpool frispark i en interessant skuddposisjon.
    68'
    Alexander-Arnold skyter først i muren. Han prøver deretter lykken fra omtrent samme hold ... Lurer på om han trodde selv på det forsøket? Femmeter.
    69'
    70'
    Corneren tas raskt av «corner taken quickly»-Arnold, men ikke samme lykke denne gangen. Klareres.
    70'
    Wolverhampton 3 - 0 Liverpool
    Mål: Ruben Neves
    Målgivende: Adama Traore
    HER SNAKKER VI EFFEKTIV FOTBALL! Liverpool har styrt så å si det meste denne omgangen, men det er mål som gjelder! Wolverhampton straffer et balltap av Bajcetic. Adama Traore får masse plass å boltre seg på under en overgang og serverer en totalt umarkert Ruben Neves, som kommer i en slags andrebølge. Får god tid og avslutter sikkert i mål fra kloss hold. TRE-NULL.
    71'
    «Sacked in the morning», synger hjemmesupporterne. Antagelig rettet mot en tysker.
    71'
    Frispark til Liverpool på enden av 16-meteren. God innleggsmulighet, dette.
    74'
    Jose Sa fanger ballen.
    75'
    Gult kort til Liverpool
    Joe Gomez
    Viser knotter og er for sen i en takling på midten. Fullt fortjent.
    75'
    Harvey Elliott skal inn for gjestene.
    75'
    Offside for Wolverhampton
    76'
    Inn: Harvey Elliott
    Ut: Stefan Bajcetic Maquieira
    76'
    Jimenez skyter fra laaangt hold. Sleives til side for mål.
    77'
    Stopp i spillet. Lemina ligger nede.
    78'
    Vi er i gang igjen. Matip måker ballen opp på bortetribunen. Høster ironisk applaus.
    79'
    Lemina sitter nede igjen.
    81'
    Inn: Daniel Podence
    Ut: Mario Lemina
    Lemina av med skade/kjenning/smell.
    82'
    Inn: Jonny Castro
    Ut: Rayan Ait-Nouri
    83'
    Liverpool med ball. Ulvene jager og står høyt.
    83'
    Inn: James Milner
    Ut: Thiago
    85'
    Inn: Kostas Tsimikas
    Ut: Andy Robertson
    86'
    Inn: Alex Oxlade-Chamberlain
    Ut: Cody Gakpo
    86'
    Virker som Liverpool venter på dommerens sluttsignal nå.
    86'
    87'
    Klareres. Wolves kan kontre ...
    88'
    Jimenez roter bort en stor mulighet! Traore gir fra seg ballen til meksikaneren etter å ha avansert mange meter fra egen halvdel. Jimenez får et uheldig touch og Alisson tar over.
    88'
    Nesten 3-1. Oxlade-Chamberlain skyter fra distanse. Via et Wolves-hode og like til side for mål. Corner.
    89'
    90'+1
    Legges til fire minutter.
    90'+1
    Hjørnespark til Wolverhampton
    90'+1
    Veldig glissent på bortetribunen nå.
    90'+2
    Traore legger inn mot Podence. Akkurat litt for upresist. Kunne blitt farlig.
    90'+4
    Hjemmefansen med applaus for hver Wolves-pasning nå.
    90'+4
    Wolverhampton vinner 3-0! Hvor skal man begynne, Jürgen Klopp? Dette var en trist forestilling av bortelaget, men samtidig er det en meget godt gjennomført kamp av Wolverhampton.