Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark til VfL Wolfsburg på halvdelen til RB Leipzig.
    6'
    Maximilian Arnold (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    9'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    12'
    I Wolfsburg slår Maximilian Arnold en corner fra høyre.
    12'
    Ridle Baku
    Målsjanse på Volkswagen Arena! Ridle Baku fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Tobias Stieler tildeler VfL Wolfsburg en corner. Maximilian Philipp sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    VfL Wolfsburg fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Spillet på Volkswagen Arena er stoppet midlertidig fordi Andre Silva ligger nede.
    15'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Andre Silva som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    17'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    20'
    Maximilian Philipp (VfL Wolfsburg) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    23'
    Xaver Schlager
    Sjanse! VfL Wolfsburg avanserer forover, men Xaver Schlager avslutter utenfor.
    23'
    Frispark VfL Wolfsburg.
    26'
    Gult kort til RB Leipzig
    Josko Gvardiol
    Dommer Tobias Stieler gir Josko Gvardiol (RB Leipzig) et gult kort.
    26'
    I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    30'
    32'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg.
    34'
    Tyler Adams
    Tyler Adams (RB Leipzig) mottar sitt første gule kort for dagen på Volkswagen Arena.
    35'
    Gult kort til Wolfsburg
    Renato Steffen
    Renato Steffen (VfL Wolfsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    VfL Wolfsburg angriper i Wolfsburg. Renato Steffen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    36'
    36'
    Christopher Nkunku
    RB Leipzig fosser forover og Christopher Nkunku fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Frispark RB Leipzig.
    38'
    Mohamed Simakan
    RB Leipzig angriper i Wolfsburg. Mohamed Simakan fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Willi Orban
    Willi Orban (RB Leipzig) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    43'
    44'
    Lukas Klostermann
    RB Leipzig angriper, men avslutningen til Lukas Klostermann går utenfor.
    45'
    45'+1
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Josko Gvardiol (RB Leipzig) vrir seg av smerte i gresset.
    48'
    Josko Gvardiol er på beina igjen og fortsetter kampen.
    50'
    I Wolfsburg slår Maximilian Philipp en corner fra venstre.
    50'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Jerome Roussillon
    VfL Wolfsburg leder 1-0 etter en scoring av Jerome Roussillon.
    52'
    Frisparket tildelt RB Leipzig er farlig nær VfL Wolfsburgs målområde.
    53'
    Willi Orban
    I Wolfsburg header Willi Orban (RB Leipzig) mot mål, men ballen går utenfor.
    54'
    56'
    Wout Weghorst
    Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) kommer til en målsjanse på Volkswagen Arena, men klarer ikke å score.
    58'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Konrad Laimer
    Ut: Amadou Haidara
    RB Leipzig bytter ut Amadou Haidara med Konrad Laimer. Dette er det første byttet som Jesse Marsch gjør i dagens kamp.
    59'
    60'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    61'
    Dominik Szoboszlai (RB Leipzig) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    62'
    Emil Forsberg
    RB Leipzig avanserer forover i Wolfsburg. Emil Forsberg avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    63'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Tobias Stieler signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    65'
    Dommeren gir Xaver Schlager (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    65'
    Dommer Tobias Stieler venter med å sette i gang spillet fordi Maxence Lacroix ligger nede.
    66'
    Maxence Lacroix ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolfsburg.
    67'
    Inn: Yussuf Poulsen
    Ut: Dominik Szoboszlai
    Jesse Marsch gjør dagens andre bytte i Wolfsburg, når han tar ut Dominik Szoboszlai og setter inn Yussuf Poulsen.
    68'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolfsburg fordi Xaver Schlager får behandling for en skade på banen.
    69'
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Josuha Guilavogui
    Ut: Xaver Schlager
    Bytte for VfL Wolfsburg. Josuha Guilavogui kommer inn for Xaver Schlager på Volkswagen Arena.
    70'
    Frispark til RB Leipzig på halvdelen til VfL Wolfsburg.
    70'
    Josuha Guilavogui
    Josuha Guilavogui (VfL Wolfsburg) pådrar seg et gult kort.
    70'
    73'
    75'
    Tobias Stieler tildeler RB Leipzig en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    I Wolfsburg slår Emil Forsberg en corner fra høyre.
    76'
    Emil Forsberg (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.