2-2
2-3
2-4

Ble dekket av Mats Arntzen

Hei, og velkommen til dette spennende returoppgjøret av Wolfsburg mot Lyon. Gjestene fra Frankrike vant den første kampen 2-1. Tyskernes bortemål betyr at de bare trenger å score én gang for å gå videre, dersom de også holder nullen.
    Vi har to norske med fra start.
    Wolfsburgs lag (4-1-4-1): Schult - Peter, Fischer, Goessling, Maritz - Neto - Graham Hansen, Gunnarsdottir, Harder, Popp - Pajor
    Lyons lag (4-3-3): Bouhaddi - Bronze, Mbock, Renard, Bacha - Fishlock, Henry, Marozsan - Hegerberg, Le Sommer, Majri
    Kampen kan du se på VG+. Kampstart klokken 18.15.
    Litt tysk livemusikk for å få i gang publikum før kamp her nå. Også et par norske flagg er å se.
    Det nærmer seg kampstart! Spillerne er på vei inn.
    Den finske dommeren Lina Lehtovaara er kveldens kampleder.
    Vi er i gang i Tyskland. Minner igjen om at kampen kan sees på VG+.
    1'
    Utgangspunktet er at Lyon vant 2-1 i Frankrike. Det betyr at hjemmelaget må vinne her.
    2'
    Pernille Harder prøver et skudd fra distanse. Det skuddet går et godt stykke til side for mål.
    4'
    Danske Harder var ikke veldig involvert i det første oppgjøret. Kan være en nøkkel å få henne mer med i spillet i kveld.
    5'
    Lyon får en dødball og muligheten til å flytte folk inn i boksen. Wolfsburg får etter hvert klarert.
    7'
    Nytt frispark til Lyon.
    8'
    Mål for Lyon!
    VfL Wolfsburg 0 - 1 Lyon
    Mål: Dzsenifer Marozsan
    Lyon tar ledelsen! Svak involvering av Wolfsburg-keeper Almuth Schult, som blir tatt på senga av frisparkskytter Dzsenifer Marozsan. Schult forsøker å holde ballen ute. Returen blir satt i mål av Lucy Bronze, men det ser ut til at den allerede er inne.
    8'
    Da har Lyon fått det bortemålet de trenger.
    10'
    Gult kort til VfL Wolfsburg
    Claudia Neto
    Litt for hissig i duellen med Majri.
    12'
    Hegerberg forsøker å dra seg forbi på venstresiden. Vinner et hjørnespark.
    14'
    Roligere nå. Lyon har veldig kontroll på begivenhetene.
    18'
    Caroline Graham Hansen slår et frispark, men den har Lyon-keeperen full kontroll på.
    22'
    Gult kort til Lyon
    Lucy Bronze
    22'
    Straffe til Lyon! Det er Ada Hegerberg som blir felt av keeper Schult. Sparker ballen forbi, og keeperen kommer ut og feller Hegerberg.
    24'
    VfL Wolfsburg 0 - 2 Lyon
    Mål: Wendie Renard
    Setter den! Schult holder på å rette opp egen feil, men straffen fra Lyon-kapteinen er såpass hard at hun ikke klarer å dytte ballen ut.
    25'
    Da må Wolfsburg score fire ganger. Det kan bli fryktelig tungt.
    26'
    Det er fortsatt Lyon som styrer begivenhetene.
    29'
    Hegerberg med en meget fin vending. Lekker detalj.
    33'
    Graham Hansen trår til en duell. Fishlock må ta telling.
    36'
    Henry skyter, men den går rett på Schult.
    37'
    Lyon virker å ha full kontroll her.
    40'
    Peter kan legge inn for Wolfsburg, men den blir blokkert.
    42'
    Corner til Wolfsburg, men heller ikke denne blir farlig.
    45'
    Lagt til ett minutt.
    45'+1
    Det er pause i Tyskland. Hjemmelaget har et svært vanskelig utgangspunkt etter at gjestene fra Lyon scoret to ganger. De leder 4-1 sammenlagt, og har også ett bortemål mer enn vertene.
    Spillerbytte - VfL Wolfsburg
    Inn: Pia-Sophie Wolter
    Ut: Claudia Neto
    Bytte hos Wolfsburg i pausen.
    46'
    Wolfsburg må altså score fire mål for å gå videre her.
    47'
    Det virker ikke som om Wolfsburg har troen på dette selv. Det er Lyon som styrer.
    50'
    Hegerberg viser frem fysikken sin, men får ikke lagt inn foran mål.
    50'
    Mål for VfL Wolfsburg!
    VfL Wolfsburg 1 - 2 Lyon
    Mål: Pernille Harder
    Målgivende: Ewa Pajor
    Tenner hun et lite håp her da? Pajor serverer en nydelig ball, og danske Harder får en enkel jobb med å redusere. Trenger tre til!
    53'
    VfL Wolfsburg 2 - 2 Lyon
    Målgivende: Caroline Graham Hansen
    Oi, oi, oi! Fantastisk forarbeid av Caroline Graham Hansen, som drar seg forbi og legger ballen perfekt til Pernille Harder. Nesten eksakt kopi av det første målet, bare ny kvinne i servitørrollen.
    56'
    Bare to til nå, Wolfsburg!
    57'
    Plutselig er det liv i kampen!
    57'
    Nå er det Wolfsburg som kjører!
    58'
    Ada Stolsmo Hegerberg
    Er i overkant hard i en løpsduell.
    58'
    VfL Wolfsburg 2 - 3 Lyon
    Mål: Eugénie Le Sommer
    Og der ryker kanskje det lille håpet Wolfsburg hadde? Hegerberg og Henry kombinerer, før sistnevnte slår inn. Le Sommer ser ut til å ha avgjort dette. Wolfsburg må score tre mål nå.
    60'
    Spillerbytte - Lyon
    Inn: Delphine Cascarino
    Ut: Amel Majri
    Friske bein inn hos Lyon.
    64'
    Stor sjanse for Pajor! Kommer nærmest alene med Lyon-målvakten, men Bouhaddi kommer seirende ut av den.
    66'
    Wolfsburg-fansen misfornøyde når Lyon blir tildelt et frispark. Ser jo riktig ut av dommeren.
    70'
    Wolfsburg kommer rundt på kanten, men Lyon får avverget.
    75'
    Et lite stopp i spillet på grunn av et lite skadeavbrekk.
    78'
    VfL Wolfsburg 2 - 4 Lyon
    Målgivende: Delphine Cascarino
    Lang ball opp på høyresiden. Ballen slås foran mål, og der er Eugenie Le Sommer. Da er det avgjort!