1-3
7 709
19 487

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til denne livedekningen av West Ham mot Manchester United! Lagoppstillingene burde være inne om knappe ti minutter.
    Kveldens kamp er den første med tilskuere tilstede siden mars. Coronapandemien har ført til tomme tribuner denne sesongen.
    Manchester United (4-2-3-1): Henderson - Telles, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka - McTominay, Pogba - Greenwood, van de Beek, Martial - Cavani
    Man. United-benken: Grant - Williams, Bruno Fernandes, Rashford, Mata, Matic, Tuanzebe
    West Ham (3-4-3): Fabianski - Balbuena, Ogbonna, Cresswell - Coufal, Rice, Soucek, Masuaku - Fornals, Bowen, Haller
    West Ham-benken: Randolph - Diop, Johnson, Noble, Lanzini, Snodgrass, Benrahma
    Ser man på de tre siste kampene, er dagens motstandere de to fremste formlagene i Premier League. Både West Ham og Manchester United har tre strake seire i ligaen. Ett poeng skiller lagene før kampstart, og lagene ligger på henholdsvis 6.- og 10.-plass.
    Et par overraskelser fra Ole Gunnar Solskjær. David de Gea er ikke en gang i troppen. Dean Henderson får tillit mellom stengene, mens Lee Grant er reservekeeper. Bruno Fernandes starter på benken, trolig for å hviles litt, mens Marcus Rashford, som har slitt med en skade, starter også på sidelinjen fra start av.
    Der er kampen i gang!
    1'
    Bowen får dratt seg inn i feltet og avsluttet. Henderson parerer. Hjemmelaget går rett i strupen på Ole Gunnar Solskjærs menn.
    2'
    Cavani blir dratt ned på kanten, men får ingenting. Ser oppgitt ut.
    4'
    Svak feilpasning fra McTominay i retning Telles. Ikke funnet rytmen i angrepsspillet innledningsvis her, United.
    6'
    West Ham presser United bakover, men gjestene løser situasjonen fint. Holder ballen i laget og forsøker å bygge opp et angrep.
    10'
    Frispark til hjemmelaget ute på kanten. Blir slått langt mot bakerste stolpe, men over dødlinjen.
    12'
    Det skal angivelig blitt buet under Black Lives Matter-markeringen før kampstart. Dette er den første kampen hvor tilskuere er tillatt tilbake på kamp i Premier League.
    13'
    David Moyes med et nytt møte mot gamleklubbem. Har ikke vært en forrykende kamp så langt, men hjemmelaget har vært hakket hvassere.
    15'
    Haller med en stempling på McTominay. Like etter er Soucek tøff med samme mann. Frispark til gjestene.
    17'
    Martial skyter fra 20 meters hold, men det blir aldri farlig. Går via en spiller og ut til corner.
    19'
    Hjørnespark til Manchester United
    19'
    Telles med et brukbart innlegg etter corneren. Cavani strekker nakken, men når ikke frem.
    19'
    Ingen fotballfest i London så langt. West Ham hadde en god sjanse etter ett minutt. Siden har det ikke vært veldig mye å hoppe i taket for her.
    22'
    United prøver seg først gjennom midten, men må gi opp. Ender med at Telles slår inn fra venstre og sikrer en corner når West Ham klarerer den over linjen.
    24'
    24'
    Pogba hektes og får frispark i innleggsposisjon. Det fylles opp i boksen.
    25'
    Frisparket klareres enkelt unna av West Ham.
    26'
    United som har initiativet i kampen, men de store sjansene uteblir.
    29'
    van de Beek bryter høyt i banen og Pogba overtar ballen. Pasningen tilbake til lagkameraten er ikke presis. West Ham kan angripe.
    31'
    Hjørnespark til West Ham United
    31'
    Bowen med et herlig raid nedover kanten. Kommer seg rundt Telles og slår inn på bakerste, hvor Fornals stager ballen i nettveggen. Stor sjanse!
    33'
    United får lagt inn fra høyre. I boksen venter utelukkende West Ham-spillere.
    34'
    Pogba halter lit etter en duell, men det ser ut til å gå bra med franskmannen.
    35'
    West Ham farlig frempå igjen! Bowen som tar med seg ballen fremover. Haller får spilt videre til Fornalt, som tupper ballen i stolpen.
    36'
    Pogba med et tafatt sudd fra 20 meter. Rett på keeper.
    37'
    Det klemmes til fra West Ham, men blokkeres til corner.
    38'
    38'
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 1 - 0 Manchester United
    Mål: Tomas Soucek
    Målgivende: Declan Rice
    MÅÅÅL! Årets første jubelbrøl fra tribunen i Premier League! Corneren stusses videre fra Rice til bakerste stolpe, hvor Soucek venter. Styrer ballen i mål fra 30 centimeters hold.
    38'
    HALLER! Hva gjør du der? Spilles gjennom alene med Henderson, men forstyrres av en skliende Maguire når han skal avslutte. Vender opp, men sklir når han skal sette ballen i det tomme målet.
    42'
    42'
    Denne gangen får United banket corneren ut av farlig sone.
    42'
    Ole Gunnar Solskjær går en travel pauseprat i vente. Har ikke imponert denne omgangen, United. Har hatt ingen farlige sjanser, tross en del ballinnehav. West Ham langt giftigere når de angriper.
    43'
    Forsvarsspillet til United er under en hver kritikk. Plutselig er Bowen på vei alene gjennom mot Henderson, men Wan-Bissaka viser frem sine kjente takleferdigheter.
    45'
    Pogba forsøker å forsere gjennom ledd på midtbanen, men mister ballen. West Ham kjører kontra og får avsluttet, men blir ikke farlig denne gangen.
    45'+2
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Marcus Rashford
    Ut: Edinson Cavani
    46'
    Inn: Bruno Fernandes
    Ut: Donny Van De Beek
    46'
    Solskjær tar grep umiddelbart og bytter spiss og midtbanespiller i pausen.
    47'
    Marcus Rashford med det jeg kalte Ronaldinho-finten i barndommen. Litt ekstra krysser på toppen med en liten tunnel i samme slengen, men han stoppes og får frispark.
    49'
    Der skal nummer to sitte! Bowen kommer skliende mot et innlegg fra kanten, men styrer de utenfor.
    52'
    Maguire fyrer fra distanse. Brukbar retning mot lengste hjørne, men keeperen har vel rimelig grei kontroll.
    54'
    Greenwood har krutt i støvelen. Pang og rett i ryggen på Martial. Uheldig der, den unge angriperen.
    54'
    Det smeller fra McTominay - i nettveggen. United er farlig frempå her nå!
    56'
    Offisde på Martial. Litt for hissig på grøten der - men det nærmer seg jo jul, så kan man egentlig skylde på ham? Nissefar nikker anerkjennende.
    58'
    Rashford drar seg fint inn i feltet, men vinkelen blir spis. Fyer via en spiller og ut.
    60'
    60'
    West Ham hamrer corneren unna.
    61'
    Inn: Juan Mata
    Ut: Anthony Martial
    62'
    Martial har sett ut til å slite med et eller annet, og der byttes han av banen.
    62'
    Mål for Manchester United!
    West Ham United 1 - 1 Manchester United
    Mål: Paul Pogba
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Ballen bankes langt opp i banen til Fernandes, som trekker innover. Slipper ballen til Pogba, som skrur den lekkert i hjørnet. En klassescoring av franskmannen!
    65'
    VAR var i aksjon en liten stund der. Den lange ballen fra Henderson til Fernandes kan ha vært over linjen. Skrudde jo voldsomt der, men verktøyet klarer ikke å se om den var over linjen. Målet står.
    68'
    United-fansen kan altså puste lettet ut der. Det står 1-1 i London.
    68'
    West Ham United 1 - 2 Manchester United
    Mål: Mason Greenwood
    Målgivende: Alex Telles
    SNUR KAMPEN PÅ TRE MINUTTER! Telles banker ballen foran mål, hvor Greenwood legger ballen til rette med en leken touch. På den neste hamrer han ballen i nettet. Klassescoring av den ungen spissen.
    68'
    Rashfrod stikkes gjennom alene med keeper. Skal jo være mål, men det blir stolpen i stedet. Et helt annet lag på banen etter Fernandes ble byttet inn.
    72'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Said Benrahma
    Ut: Pablo Fornals
    76'
    West Ham United 1 - 3 Manchester United
    Mål: Marcus Rashford
    Målgivende: Juan Mata
    Mata med en perfekt stikker til Rashford. Løper fra forsvaret og chipper ballen over keeper. Perfekt utført av spissen!