Donatas Rumsas signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    10'
    Nikola Vlasic
    Nikola Vlasic (West Ham United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    13'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    15'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Paul Onuachu
    KRC Genk angriper på London Stadium. Paul Onuachu header utenfor.
    19'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    21'
    Tomas Soucek
    West Ham United FC avanserer forover og Tomas Soucek kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    21'
    Spillet på London Stadium er stoppet midlertidig fordi Angelo Preciado ligger nede.
    22'
    Angelo Preciado kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på London Stadium.
    23'
    Donatas Rumsas signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    23'
    Aaron Cresswell
    West Ham United FC avanserer forover i London. Aaron Cresswell avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Hjørnespark til Genk
    29'
    Donatas Rumsas tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Craig Dawson
    West Ham United FC angriper på London Stadium, men Craig Dawson header utenfor.
    31'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    33'
    West Ham United FC angriper, men Donatas Rumsas blåser for offside.
    36'
    Donatas Rumsas tildeler KRC Genk en corner. Theo Bongonda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    KRC Genk angriper og Paul Onuachu får avsluttet. Headingen treffer ikke West Ham United FC-målet.
    37'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    I London slår Nikola Vlasic en corner fra venstre.
    41'
    42'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Hjørnespark til West Ham United
    45'+1
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 1 - 0 Genk
    Mål: Craig Dawson
    West Ham United FC tar ledelsen 1-0 i London etter en heading av Craig Dawson!
    45'+2
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Mujaid Sadick
    Ut: Carlos Cuesta
    Carlos Cuesta (KRC Genk) erstattes av Mujaid Sadick.
    46'
    49'
    Kristian Thorstvedt
    Sjanse til KRC Genk! Kristian Thorstvedt er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    53'
    54'
    Andriy Yarmolenko
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Andriy Yarmolenko går utenfor.
    55'
    Kan West Ham United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    West Ham United 2 - 0 Genk
    Mål: Issa Diop
    Målgivende: Aaron Cresswell
    West Ham United FC øker ledelsen til 2-0 etter en heading av Issa Diop. Flott spill fra Aaron Cresswell før målet.
    57'
    West Ham United 3 - 0 Genk
    Mål: Jarrod Bowen
    Mål! Jarrod Bowen øker West Ham United FCs ledelse til 3-0 på London Stadium.
    58'
    61'
    KRC Genk angriper i London. Kristian Thorstvedt fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - West Ham United
    Inn: Mark Noble
    Ut: Declan Rice
    David Moyes gjør dagens første bytte i London, når han tar ut Declan Rice og setter inn Mark Noble.
    67'
    Inn: Ryan Fredericks
    Ut: Aaron Cresswell
    West Ham United FC bytter ut Aaron Cresswell med Ryan Fredericks. Dette er det andre byttet som David Moyes gjør i dagens kamp.
    67'
    72'
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Paul Onuachu
    Bytte for KRC Genk. Ike Ugbo kommer inn for Paul Onuachu på London Stadium.
    73'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Theo Bongonda
    KRC Genk bytter ut Theo Bongonda med Mike Tresor Ndayishimiye.
    73'
    Frispark KRC Genk.
    73'
    Ike Ugbo
    Ike Ugbo (KRC Genk) header utenfor.
    75'
    76'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til KRC Genk.
    79'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    82'
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Nikola Vlasic
    David Moyes (West Ham United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Pablo Fornals erstatter Nikola Vlasic.
    83'
    Inn: Said Benrahma
    Ut: Jarrod Bowen
    David Moyes (West Ham United FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Said Benrahma erstatter Jarrod Bowen.
    83'
    Inn: Luca Oyen
    Ut: Junya Ito
    KRC Genk gjør sitt fjerde bytte. Junya Ito erstattes av Luca Oyen.
    83'
    Inn: Bastien Toma
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Bytte for KRC Genk. Bastien Toma kommer inn for Kristian Thorstvedt på London Stadium.
    83'
    West Ham United FC fosser fremover, men Donatas Rumsas blåser for offside på London Stadium.
    85'
    Ike Ugbo
    Ike Ugbo (KRC Genk) kommer til en målsjanse på London Stadium, men klarer ikke å score.
    88'
    Inn: Daniel Chesters
    Ut: Manuel Lanzini
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for West Ham United FC. Inn kommer Daniel Chesters, mens Manuel Lanzini tar plass på benken.