Mike Dean signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Offside! Joao Pedro (Watford FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    10'
    Demarai Gray (Everton FC) løfter inn en corner fra høyre på Vicarage Road.
    15'
    Mike Dean tildeler Everton FC en corner. Anthony Gordon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Kan Watford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    18'
    Gult kort til Everton
    Mason Holgate
    Mason Holgate (Everton FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Vicarage Road.
    18'
    Samuel Kalu
    Sjanse! Watford FC avanserer forover, men Samuel Kalu avslutter utenfor.
    18'
    Demarai Gray (Everton FC) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    23'
    Anthony Gordon
    Anthony Gordon (Everton FC) kommer til en målsjanse på Vicarage Road, men klarer ikke å score.
    30'
    I Watford har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Frispark for Everton FC på egen banehalvdel.
    33'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Everton FC på egen banehalvdel.
    34'
    I Watford slår Anthony Gordon en corner fra venstre.
    35'
    Watford FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Everton FC.
    38'
    Frispark Watford FC.
    41'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Watford FC like utenfor Everton FC-området.
    42'
    Dan Gosling
    Dan Gosling (Watford FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Mike Dean signaliserer et frispark til Watford FC.
    44'
    Samuel Kalu
    Watford FC angriper, men avslutningen til Samuel Kalu går utenfor.
    45'
    Mike Dean tildeler Everton FC en corner. Demarai Gray sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Frispark til Watford FC på halvdelen til Everton FC.
    51'
    Hjørnespark til Everton
    53'
    I Watford slår Demarai Gray en corner fra venstre.
    57'
    58'
    Mike Dean tildeler Everton FC en corner. Demarai Gray sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Gult kort til Watford
    Samir
    Samir (Watford FC) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Demarai Gray
    Everton FC angriper i Watford. Demarai Gray fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    65'
    Michael Keane
    Michael Keane (Everton FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    65'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    65'
    65'
    Seamus Coleman
    Seamus Coleman (Everton FC) får et gult kort av dommer Mike Dean.
    65'
    I Watford slår Ken Sema en corner fra høyre.
    66'
    Målsjanse! Demarai Gray (Everton FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    68'
    70'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    73'
    Everton FC angriper, men Richarlison vinkes av for offside.
    74'
    Spillerbytte - Everton
    Inn: Dominic Calvert-Lewin
    Ut: Demarai Gray
    Demarai Gray (Everton FC) erstattes av Dominic Calvert-Lewin.
    77'
    Anthony Gordon (Everton FC) avanserer forover på Vicarage Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.