Watford har hatt en sterk start på kampen med et par gode muligheter.
    Bra press fra Watford etter pausen. De presser Chelsea hardt.
    14'
    Gult kort til Chelsea
    Saul Niguez
    Dennis tar luka på Rüdiger, men blir felt rett etterpå på av Saul og vinner et frispark i god posisjon.
    15'
    Den blir banket rett i muren, og på returen fyrer Louza den ut av banen.
    17'
    Så er det Chelsea sin tur foran mål. Det er Havertz som kommer seg på skudd, men den går i stolpen.
    19'
    Watford fortsetter å presse, men de sliter med å komme seg til de helt store sjansene.
    23'
    Mount slår inn i feltet, men den blir klarert rett ut igjen.
    29'
    Mål for Chelsea!
    Watford 0 - 1 Chelsea
    Mål: Mason Mount
    Målgivende: Kai Havertz
    Alonso stormer oppover kanten og spiller inn i feltet til Havertz, som forlenger til Mount. Den offensive midtbanespilleren kan dermed sette ballen enkelt i mål.
    29'
    Nesten dobling for Havertz der som kommer seg alene med keeper, men linjedommer løfter flagget og han blir avblåst for offside.
    32'
    For en sjanse! Rose blir spilt opp på bakre stolpe og kliner til, men den går rett på Mendy.
    35'
    Så blir Azpilicueta avblåst for en arm oppe i ansiktet til Rose.
    36'
    Dennis vinner også frem et frispark i god posisjon når Pulisic river han ned.
    36'
    Den blir lempet inn i feltet og klarert ut igjen.
    37'
    Rose legger inn, men den går via en Chelsea-spiller og ut til corner.
    37'
    Den slås midt i og blir headet ut av Rüdiger.
    38'
    Troost-Ekong og Loftus-Cheek går opp i duell og skaller. Den så ikke god ut. Begge nede på matta for å få en liten sjekk nå.
    38'
    King litt for tøff med Chalobah i en duell, og nordmannen må bøte med frispark.
    42'
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 1 Chelsea
    Mål: Emmanuel Dennis
    Målgivende: Moussa Sissoko
    For et mål! Sissoko spiller opp Dennis inne i boksen, som galant setter ballen bak i nettmaskene.
    43'
    Gult kort til Watford
    Imran Louza
    45'+5
    Marcos Alonso
    45'+5
    William Troost-Ekong
    45'+5
    Nå hagler det med gule kort her ute!
    45'+5
    Chelsea har frispark i godt hold.
    45'+7
    Den slås inn mot bakerste stolpe og blir headet ut igjen.
    45'+7
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Thiago Silva
    Ut: Saul Niguez
    46'
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    King legger inn hardt foran mål, men igjen er Rüdiger der og klarerer.
    49'
    Så er det Pulisic som stormer i angrep og drar seg gjennom hele feltet, men klarer ikke å få avsluttet.
    49'
    Havertz drar seg fri og legger inn foran mål, men Troost-Ekong får klarert den før Pulisic stuper inn i Bachmann.
    50'
    Pulisic spiller opp Havertz inne i feltet, som spiller videre til Azpilicueta som lemper den inn i feltet, men den blir klarert.
    52'
    Pulisic blir meid ut på sidelinjen av Troost-Ekong og treffer reklameskiltene med hodet først. Den så ikke god ut, men han er oppe på beina alt.
    53'
    Rüdiger slår inn i feltet, men Troost-Ekong header den ut igjen.
    57'
    så går Clerverley på løp alene med keeper, men Mandy stormer ut av buret og avverger angrepet.
    57'
    Keeperen blir liggende og vri seg i smerter. For håpe det går bra med han!
    58'
    Og der var han oppe igjen. Hinker litt, men det ser ut til å være overlevbart.
    58'
    Chalobah som har vondt nå. Ser ut til at Chelsea skal gjøre et bytte.
    59'
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Trevoh Chalobah
    60'
    Så prøver Dennis å spille gjennom Cleverley inne i feltet, men den blir for upresis og triller ut av banen.
    61'
    Chelsea triller mye ball nå og jakter et mål for å komme i ledelsen.
    64'
    Hakim Ziyech
    Ziyech får et meget merkelig gult kort. Det var vell i det billigste laget.
    66'
    Louza banker til fra distanse, men det er ikke i nærheten av noe som helst.
    67'
    Så står Lukaku klar til å komme inn. Det blir spennende å se om han klarer å få noe fart på denne kampen som står å stanger litt nå.
    67'
    Så går Havertz hele veien selv, og fyrer av, men den går via Troost-Ekong og i klypene til Bachmann.
    68'
    Inn: Romelu Lukaku
    Ut: Cesar Azpilicueta
    69'
    Nå putter Tuchel inn på alt han har av offensive fibre her.
    69'
    Watford 1 - 2 Chelsea
    Mål: Hakim Ziyech
    Målgivende: Mason Mount
    DER SITTER DEN FOR ZIYECH! For et angrep! Det er Mount som slår ballen hardt og lavt inn i feltet og finner Ziyech perfekt som banker ballen i mål.
    73'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Juraj Kucka
    Ut: Imran Louza
    74'
    Så blir egentlig Havertz spilt gjennom, men med en forferdelig førstetouch mister han den med en gang.
    80'
    Watford nære utligning, men de klarer ikke å få til den helt store sjansen som skal sende de likt igjen.
    82'
    Så er det Ziyech som neste punkterer kampen da han får ballen på hodet inne i feltet, men den går rett på keeper.
    82'
    Ziyech lemper ballen inn i feltet, men Bachmann er ute og plukker den.
    83'
    Inn: Jeremy Ngakia
    Ut: Tom Cleverley
    85'
    Danny Rose
    Ziyech blir felt av Rose og går rett i bakken.
    85'
    Så kommer Kucka seg på skudd, men den går i blokka og ut til corner.
    88'
    Den lempes midt i feltet og blir klarert ut igjen.
    89'
    Det er lagt til seks minutter.
    90'+1
    Så fyrer Kucka av, men det går rett på Mendy, men han må slippe den videre til corner.
    90'+3
    Den slås på første og blir klarert ut igjen.
    90'+4
    Så kommer Watford seg til en siste sjanse. De fyrer av, Rüdiger må ut og dekke, og de vinner en corner.