Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Wales på egen banehalvdel.
    Målsjanse til Wales! Neco Williams treffer mål, men keeper redder.
    Neco Williams (Wales) header mot mål, men ballen går utenfor.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Wales er nær straffområde.
    24'
    Gult kort til Østerrike
    Christoph Baumgartner (Østerrike) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Mål for Wales!
    Wales 1 - 0 Østerrike
    Mål: Gareth Bale
    Mål! Gareth Bale gir Wales ledelsen 1-0 i Cardiff.
    25'
    27'
    Østerrike angriper på Cardiff City Stadium, men Christoph Baumgartner header utenfor.
    29'
    David Alaba (Østerrike) slår en corner fra venstre side på Cardiff City Stadium.
    29'
    Szymon Marciniak tildeler Wales en corner. Daniel James sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Marko Arnautovic
    Marko Arnautovic (Østerrike) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Østerrike fosser fremover, men Szymon Marciniak blåser for offside på Cardiff City Stadium.
    33'
    Frispark til Østerrike på halvdelen til Wales.
    38'
    I Cardiff slår Harry Wilson en corner fra høyre.
    40'
    David Alaba (Østerrike) løfter inn en corner fra høyre på Cardiff City Stadium.
    40'
    Aaron Ramsey
    Wales angriper i Cardiff. Aaron Ramsey avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Marcel Sabitzer
    Sjanse! Østerrike avanserer forover, men Marcel Sabitzer avslutter utenfor.
    42'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Østerrike angriper og Christoph Baumgartner får avsluttet. Headingen treffer ikke Wales-målet.
    42'
    Wales, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    43'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Wales.
    44'
    Østerrike tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Szymon Marciniak tildeler Østerrike en corner. David Alaba sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Szymon Marciniak signaliserer et frispark til Østerrike på egen banehalvdel.
    47'
    Østerrike angriper på Cardiff City Stadium. Marko Arnautovic header utenfor.
    49'
    Marko Arnautovic (Østerrike) prøver å heade ballen i mål på Cardiff City Stadium, men mislykkes.
    49'
    49'
    Frispark Wales.
    49'
    I Cardiff slår Daniel James en corner fra venstre.
    51'
    Wales 2 - 0 Østerrike
    Målgivende: Ben Davies
    Mål! Gareth Bale øker Waless ledelse til 2-0 på Cardiff City Stadium. Ben Davies sto for den målgivende pasningen.
    51'
    53'
    53'
    Daniel James
    Daniel James (Wales) avanserer forover på Cardiff City Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Wales angriper i Cardiff, men blir avblåst for offside.
    55'
    Spillerbytte - Østerrike
    Inn: Sasa Kalajdzic
    Ut: Konrad Laimer
    Franco Foda (Østerrike) gjør sitt første bytte for dagen. Sasa Kalajdzic erstatter Konrad Laimer.
    56'
    David Alaba (Østerrike) slår en corner fra høyre side på Cardiff City Stadium.
    57'
    57'
    Frispark i en god posisjon for Østerrike!
    59'
    Gult kort til Wales
    Harry Wilson
    Dommer Szymon Marciniak gir Harry Wilson (Wales) et gult kort.
    59'
    Gareth Bale
    Gareth Bale (Wales) kommer til en målsjanse på Cardiff City Stadium, men klarer ikke å score.
    63'
    Wales scorer selvmål!
    Wales 2 - 1 Østerrike
    Mål: Ben Davies
    Selvmål! Ben Davies kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 2-1!
    64'
    Målet til Østerrike sjekkes av VAR
    65'
    Målet til Østerrike blir stående
    65'
    Wales angriper. Daniel James får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    67'
    67'
    69'
    David Alaba (Østerrike) løfter inn en corner fra venstre på Cardiff City Stadium.
    71'
    Szymon Marciniak tildeler Østerrike en corner. David Alaba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Sasa Kalajdzic
    Målsjanse! Sasa Kalajdzic (Østerrike) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    72'
    Kan Wales utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    73'
    76'
    Inn: Andreas Weimann
    Ut: Christoph Baumgartner
    Østerrike gjør sitt andre bytte. Christoph Baumgartner erstattes av Andreas Weimann.
    77'
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Xaver Schlager
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Østerrike. Inn kommer Valentino Lazaro, mens Xaver Schlager tar plass på benken.
    77'
    Andreas Weimann
    Østerrike avanserer forover i Cardiff. Andreas Weimann avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    I Cardiff har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    83'
    Dommer Szymon Marciniak venter med å sette i gang spillet fordi Harry Wilson ligger nede.