BK Häcken tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til BK Häcken på egen banehalvdel.
    2'
    Kristoffer Karlsson tildeler BK Häcken en corner. Samuel Gustafson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    I Varnamo slår Samuel Gustafson en corner fra venstre.
    4'
    Frispark for BK Häcken på egen banehalvdel.
    5'
    IFK Värnamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Hjørnespark til BK Häcken
    9'
    Johan Hammar
    BK Häcken avanserer forover på Finnvedsvallen og Johan Hammar kommer til avslutning. Headingen blir klarert av IFK Värnamo.
    9'
    IFK Värnamo, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Frispark BK Häcken.
    10'
    12'
    Gustav Berggren
    Målsjanse til BK Häcken! Gustav Berggren treffer mål, men keeper redder.
    13'
    13'
    Frispark til IFK Värnamo på halvdelen til BK Häcken.
    16'
    Dommer Kristoffer Karlsson venter med å sette i gang spillet fordi K. L. Hansen ligger nede.
    17'
    Abdussalam Magashy
    IFK Värnamo fosser forover og Abdussalam Magashy fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    BK Häcken, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    K. L. Hansen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Varnamo.
    18'
    I Varnamo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    William Kenndal (IFK Värnamo) slår en corner fra venstre side på Finnvedsvallen.
    23'
    Leo Bengtsson
    I Varnamo header Leo Bengtsson (BK Häcken) mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    25'
    Mikkel Rygaard
    Sjanse til BK Häcken! Mikkel Rygaard er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    27'
    Oscar Uddenas
    BK Häcken angriper. Oscar Uddenas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    28'
    28'
    29'
    Alexander Jeremejeff
    BK Häcken angriper på Finnvedsvallen, men Alexander Jeremejeff header utenfor.
    29'
    Hjørnespark til IFK Värnamo
    32'
    32'
    Frispark for IFK Värnamo på egen banehalvdel.
    33'
    Marcus Antonsson
    IFK Värnamo angriper i Varnamo. Marcus Antonsson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    36'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til BK Häcken.
    37'
    Gult kort til IFK Värnamo
    Wenderson Oliveira Do Nascimento
    Wenderson (IFK Värnamo) mottar sitt første gule kort for dagen på Finnvedsvallen.
    37'
    Mål for BK Häcken!
    IFK Värnamo 0 - 1 BK Häcken
    Mål: Mikkel Rygaard
    I Varnamo tar BK Häcken ledelsen 0-1 etter et mål av Mikkel Rygaard.
    38'
    Samuel Gustafson (BK Häcken) løfter inn en corner fra venstre på Finnvedsvallen.
    40'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside på Finnvedsvallen.
    41'
    43'
    Abdussalam Magashy (IFK Värnamo) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for IFK Värnamo...
    45'
    IFK Värnamo scorer på straffe!
    IFK Värnamo 1 - 1 BK Häcken
    Mål: Marcus Antonsson
    Mål! Marcus Antonsson setter utligningen i mål på et straffespark.
    45'+1
    Spillerbytte - IFK Värnamo
    Inn: Victor Larsson
    Ut: William Kenndal
    IFK Värnamo bytter ut William Kenndal med Victor Larsson. Dette er det første byttet som Kim Hellberg gjør i dagens kamp.
    46'
    IFK Värnamo 1 - 2 BK Häcken
    Mål: Alexander Jeremejeff
    Målgivende: Gustav Berggren
    Mål! BK Häcken tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Alexander Jeremejeff på Finnvedsvallen. Det er en fin assist fra Gustav Berggren.
    47'
    Skudd på mål, BK Häcken
    49'
    49'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Värnamo.
    50'
    51'
    54'
    BK Häcken fosser forover og Oscar Uddenas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    54'
    54'
    BK Häcken må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IFK Värnamo.
    54'
    IFK Värnamo angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    BK Häcken angriper, men avslutningen til Alexander Jeremejeff går utenfor.
    56'
    Frispark til BK Häcken på halvdelen til IFK Värnamo.
    57'
    Hampus Nasstrom
    Dommer Kristoffer Karlsson viser Hampus Nasstrom (IFK Värnamo) det gule kortet.
    57'
    Frispark IFK Värnamo.
    60'
    Inn: Erick Brendon Pinheiro da Silva
    Ut: Hampus Nasstrom
    Kim Hellberg gjør dagens andre bytte i Varnamo, når han tar ut Hampus Nasstrom og setter inn Erick.
    61'
    63'
    63'
    64'
    En av BK Häckens spillere blir avblåst for offside.
    64'
    Marcus Antonsson (IFK Värnamo) prøver å heade ballen i mål på Finnvedsvallen, men mislykkes.
    65'
    65'
    Målsjanse! Oscar Uddenas (BK Häcken) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    I Varnamo header Oscar Uddenas (BK Häcken) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Oscar Johansson
    IFK Värnamo avanserer forover i Varnamo. Oscar Johansson avslutter, men treffer ikke mål.
    69'
    Spillerbytte - BK Häcken
    Inn: Tomas Totland
    Ut: Valgeir Lunddal Fridriksson
    Per Mathias Hogmo (BK Häcken) gjør sitt første bytte for dagen. Tomas Totland erstatter Valgeir Lunddal Fridriksson.
    69'
    Inn: Filip Trpchevski
    Ut: Leo Bengtsson
    Bytte for BK Häcken. Filip Trpchevski kommer inn for Leo Bengtsson på Finnvedsvallen.
    69'
    IFK Värnamo fosser fremover, men Marcus Antonsson går rett i offsidefella.
    71'
    Kristoffer Karlsson signaliserer et frispark til IFK Värnamo på egen banehalvdel.
    72'
    Inn: Christian Moses
    Ut: Abdussalam Magashy
    IFK Värnamo bytter ut Abdussalam Magashy med Christian Moses.
    72'
    Inn: Erik Friberg
    Ut: Mikkel Rygaard
    BK Häcken gjør sitt tredje bytte. Mikkel Rygaard erstattes av Erik Friberg.
    73'
    74'
    Sjanse i Varnamo! Gustav Berggren (BK Häcken) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    79'
    Marcus Antonsson (IFK Värnamo) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.