Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Mål for IFK Värnamo!
    IFK Värnamo 1 - 0 Degerfors IF
    Mål: Oscar Johansson
    Oscar Johansson dundrer ballen i mål og IFK Värnamo tar ledelsen 1-0 på Finnvedsvallen.
    6'
    Skudd på mål, Degerfors IF
    7'
    IFK Värnamo, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Filipp Voytekhovich (IFK Värnamo) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Filipp Voytekhovich er tilbake i kampen igjen.
    9'
    I Varnamo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    10'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Degerfors IF.
    10'
    Gult kort til IFK Värnamo
    Oscar Johansson
    Oscar Johansson (IFK Värnamo) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Frispark til Degerfors IF på halvdelen til IFK Värnamo.
    12'
    Frispark for IFK Värnamo på egen banehalvdel.
    15'
    En av Degerfors IFs spillere blir avblåst for offside.
    17'
    Sjanse! IFK Värnamo avanserer forover, men Oscar Johansson avslutter utenfor.
    18'
    19'
    19'
    Hjørnespark til Degerfors IF
    19'
    Skudd utenfor mål, Degerfors IF
    20'
    22'
    22'
    23'
    Francis De Vries (IFK Värnamo) løfter inn en corner fra høyre på Finnvedsvallen.
    24'
    Degerfors IF fosser fremover, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside på Finnvedsvallen.
    25'
    27'
    Frispark Degerfors IF.
    28'
    Frispark til IFK Värnamo på halvdelen til Degerfors IF.
    29'
    30'
    Mohammed Al-Hakim tildeler IFK Värnamo en corner. Oscar Johansson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    32'
    Wenderson Oliveira Do Nascimento
    Wenderson (IFK Värnamo) kommer seg fri på Finnvedsvallen, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Skudd på mål, IFK Värnamo
    37'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    43'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Värnamo på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    IFK Värnamo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    48'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til IFK Värnamo.
    48'
    49'
    50'
    50'
    54'
    54'
    56'
    56'
    56'
    IFK Värnamo 2 - 0 Degerfors IF
    Mål: Marcus Antonsson
    Målgivende: Oscar Johansson
    I Varnamo øker IFK Värnamo ledelsen til 2-0 takket være et mål av Marcus Antonsson. Oscar Johansson var nest sist på ballen.
    56'
    Marcus Antonsson
    Målsjanse! Marcus Antonsson (IFK Värnamo) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    58'
    Spillerbytte - IFK Värnamo
    Inn: Hampus Nasstrom
    Ut: Netinho
    Bytte for IFK Värnamo. Hampus Nasstrom kommer inn for Netinho på Finnvedsvallen.
    59'
    60'
    Degerfors IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra IFK Värnamo.
    61'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Anton Kralj
    Ut: Dijan Vukojevic
    Degerfors IF gjør sitt første bytte. Dijan Vukojevic erstattes av Anton Kralj.
    62'
    63'
    63'
    Diego Campos (Degerfors IF) slår en corner fra venstre side på Finnvedsvallen.
    69'
    69'
    Joseph-Claude Gyau vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    70'
    Inn: Daniel Krezic
    Ut: Joseph-Claude Gyau
    Degerfors IF bytter ut Joseph-Claude Gyau som ikke ser ut til å kunne fortsette. Tobias Solberg blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Daniel Krezic.
    71'
    Inn: Adhavan Rajamohan
    Ut: Johan Bertilsson
    Degerfors IF bytter ut Johan Bertilsson med Adhavan Rajamohan. Dette er det tredje byttet som Tobias Solberg gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    Inn: Victor Larsson
    Ut: Freddy Winsth
    Kim Hellberg gjør dagens tredje bytte i Varnamo, når han tar ut Freddy Winsth og setter inn Victor Larsson.
    74'
    Inn: Charlie Vindehall
    Ut: Abdussalam Magashy
    IFK Värnamo bytter ut Abdussalam Magashy med Charlie Vindehall.
    74'
    77'
    78'
    Inn: Rasmus Orqvist
    Ut: Adam Carlen
    Tobias Solberg gjør dagens fjerde bytte i Varnamo, når han tar ut Adam Carlen og setter inn Rasmus Orqvist.
    79'
    Degerfors IF angriper, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside.
    81'
    84'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.