Dommeren blåser i gang dagens kamp i Arnhem.
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    2'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    4'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra venstre på Gelredome.
    5'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) slår en corner fra venstre side på Gelredome.
    6'
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 0 FC Utrecht
    Mål: Nikolai Frederiksen
    I Arnhem tar Vitesse Arnhem ledelsen 1-0 etter et mål av Nikolai Frederiksen.
    7'
    Frispark FC Utrecht.
    9'
    Willem Janssen
    FC Utrecht angriper på Gelredome, men Willem Janssen header utenfor.
    9'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Bart Ramselaar
    Målsjanse til FC Utrecht! Bart Ramselaar treffer mål, men keeper redder.
    13'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Danny Makkelie tildeler FC Utrecht en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Quinten Timber
    Quinten Timber (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Gelredome, men klarer ikke å score.
    13'
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til FC Utrecht.
    15'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    17'
    Sondre Tronstad
    Vitesse Arnhem angriper, men avslutningen til Sondre Tronstad går utenfor.
    20'
    Offside! Lois Openda (Vitesse Arnhem) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    21'
    Jacob Rasmussen vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Jacob Rasmussen som kommer tilbake på banen i Arnhem.
    23'
    I Arnhem slår Maximilian Wittek en corner fra venstre.
    27'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Benaissa Benamar ligger nede.
    27'
    Maximilian Wittek
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Maximilian Wittek fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Benaissa Benamar ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Arnhem.
    29'
    30'
    32'
    33'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    34'
    En av FC Utrechts spillere blir avblåst for offside på Gelredome.
    35'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Arnhem fordi Maarten Paes får behandling for en skade på banen.
    38'
    Maarten Paes er på beina igjen og fortsetter kampen på Gelredome.
    38'
    Nikolai Frederiksen
    Målsjanse! Nikolai Frederiksen (Vitesse Arnhem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    41'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    45'
    Vitesse 2 - 0 FC Utrecht
    Mål: Riechedly Bazoer
    Målgivende: Eli Dasa
    Mål! Riechedly Bazoer gir Vitesse Arnhem en komfortabel 2-0 ledelse. Det er en fin assist fra Eli Dasa.
    45'+2
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Sander Van de Streek
    FC Utrecht bytter ut Sander Van de Streek med Anastasios Douvikas.
    46'
    Inn: Arthur Zagre
    Ut: Moussa Sylla
    Moussa Sylla (FC Utrecht) erstattes av Arthur Zagre.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Vitesse Arnhem!
    46'
    Vitesse Arnhem angriper. Maximilian Wittek får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Gelredome.
    47'
    Spillet på Gelredome er stoppet midlertidig fordi Jacob Rasmussen ligger nede.
    48'
    Jacob Rasmussen kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gelredome.
    50'
    Vitesse Arnhem fosser forover og Nikolai Frederiksen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    Danny Makkelie tildeler FC Utrecht en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Adam Maher
    Adam Maher (FC Utrecht) kommer til avslutning på Gelredome - i stolpen! Oi, oi, oi.
    58'
    FC Utrechts Quinten Timber blåses av for offside på Gelredome.
    58'
    59'
    Frispark Vitesse Arnhem.
    64'
    Gult kort til FC Utrecht
    Willem Janssen (FC Utrecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    65'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Patrick Vroegh
    Ut: Thomas Buitink
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vitesse Arnhem. Inn kommer Patrick Vroegh, mens Thomas Buitink tar plass på benken.
    67'
    68'
    Offside! Lois Openda blir vinket av og Vitesse Arnhem må dermed bygge opp et nytt angrep.
    69'
    Inn: Remco Balk
    Ut: Hidde Ter Avest
    FC Utrecht gjør sitt tredje bytte. Hidde Ter Avest erstattes av Remco Balk.
    71'
    Inn: Mimoun Mahi
    Ut: Quinten Timber
    FC Utrecht gjør sitt fjerde bytte. Quinten Timber erstattes av Mimoun Mahi.
    71'
    72'
    76'
    76'
    Mål for FC Utrecht!
    Vitesse 2 - 1 FC Utrecht
    Mål: Arthur Zagre
    Målgivende: Adam Maher
    FC Utrecht reduserer til 2-1 etter et mål av Arthur Zagre. Flott spill fra Adam Maher før målet.
    77'
    79'
    Riechedly Bazoer (Vitesse Arnhem) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gelredome.
    83'
    Riechedly Bazoer ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Arnhem.
    84'
    85'
    Inn: Mohamed Mallahi
    Ut: Django Warmerdam
    Django Warmerdam (FC Utrecht) erstattes av Mohamed Mallahi.
    85'
    Inn: Daan Huisman
    Ut: Nikolai Frederiksen
    Vitesse Arnhem bytter ut Nikolai Frederiksen med Daan Huisman. Dette er det andre byttet som Thomas Letsch gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Dominik Oroz
    Ut: Riechedly Bazoer
    Thomas Letsch (Vitesse Arnhem) tar ut Riechedly Bazoer som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Dominik Oroz.
    87'
    88'
    Daan Huisman
    Vitesse Arnhem angriper på Gelredome. Daan Huisman header utenfor.
    89'
    90'+1
    Adam Maher
    Dommeren gir Adam Maher (FC Utrecht) et gult kort.
    90'+1
    Danny Makkelie tildeler Vitesse Arnhem en corner. Maximilian Wittek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    90'+5
    Danilho Doekhi
    Danilho Doekhi (Vitesse Arnhem) kommer til avslutning på Gelredome, men headingen blir reddet.
    90'+5
    90'+5
    Patrick Vroegh
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Patrick Vroegh avslutter på mål, men greier ikke å score.