Dagens dommer, Jeroen Manschot, blåser i gang kampen.
    Frispark til Vitesse Arnhem på halvdelen til Heracles Almelo.
    2'
    Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    4'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra høyre på Gelredome.
    8'
    Sondre Tronstad
    Vitesse Arnhem avanserer forover i Arnhem. Sondre Tronstad avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Offside! Lois Openda (Vitesse Arnhem) er alene igjennom, men dommer Jeroen Manschot ser at linjemannen er oppe med flagget.
    10'
    I Arnhem har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Elias Sierra (Heracles Almelo) slår en corner fra venstre side på Gelredome.
    16'
    Giacomo Quagliata
    Giacomo Quagliata (Heracles Almelo) kommer seg fri på Gelredome, men avslutningen går utenfor.
    17'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Heracles Almelo.
    17'
    Thomas Buitink
    Sjanse i Arnhem! Thomas Buitink (Vitesse Arnhem) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Frispark Heracles Almelo.
    21'
    Mål for Heracles!
    Vitesse 0 - 1 Heracles
    Mål: Nikolai Laursen
    Målgivende: Kaj Sierhuis
    Mål! Heracles Almelo tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Nikolai Laursen på Gelredome. Flott spill fra Kaj Sierhuis før målet.
    22'
    Målet til Heracles sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Heracles blir stående
    23'
    Jeroen Manschot tildeler Vitesse Arnhem en corner. Maximilian Wittek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Lois Openda
    Målsjanse! Lois Openda (Vitesse Arnhem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    26'
    I Arnhem slår Nikolai Laursen en corner fra høyre.
    27'
    Nikolai Laursen (Heracles Almelo) slår en corner fra høyre side på Gelredome.
    28'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Vitesse Arnhem.
    30'
    Mål for Vitesse!
    Vitesse 1 - 1 Heracles
    Mål: Lois Openda
    Målgivende: Riechedly Bazoer
    Lois Openda scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Riechedly Bazoer.
    31'
    Eli Dasa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Eli Dasa er tilbake i kampen igjen.
    32'
    Maximilian Wittek
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) avanserer forover på Gelredome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    39'
    Spillet på Gelredome er stoppet midlertidig fordi Eli Dasa ligger nede.
    40'
    Eli Dasa kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gelredome.
    41'
    Jeroen Manschot tildeler Heracles Almelo en corner. Elias Sierra sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Nikolai Laursen
    Heracles Almelo fosser forover og Nikolai Laursen fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Daan Huisman
    Målsjanse på Gelredome! Daan Huisman fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Sven Sonnenberg
    Ut: Marco Rente
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Sven Sonnenberg, mens Marco Rente tar plass på benken.
    46'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Million Manhoef
    Ut: Eli Dasa
    Vitesse Arnhem gjør sitt første bytte. Eli Dasa erstattes av Million Manhoef.
    46'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    46'
    Jeroen Manschot signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    47'
    Gult kort til Heracles
    Luca de la Torre
    Dommer Jeroen Manschot gir Luca de la Torre (Heracles Almelo) et gult kort.
    48'
    Vitesse Arnhem har fått straffespark på Gelredome!
    49'
    Vitesse scorer på straffe!
    Vitesse 2 - 1 Heracles
    Vitesse Arnhem går opp i en 2-1 ledelse etter at Lois Openda setter straffesparket sikkert i mål på Gelredome.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Vitesse Arnhem er nær straffområde.
    51'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    Frispark til Heracles Almelo på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    56'
    Gult kort til Vitesse
    Million Manhoef
    Million Manhoef (Vitesse Arnhem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    59'
    Riechedly Bazoer
    Vitesse Arnhem angriper i Arnhem. Riechedly Bazoer fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    60'
    Heracles Almelo fosser fremover, men Jeroen Manschot blåser for offside på Gelredome.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daan Huisman (Vitesse Arnhem) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Inn: Romaric Yapi
    Ut: Daan Huisman
    Vitesse Arnhem bytter ut Daan Huisman med Romaric Yapi.
    65'
    Orestis Kiomourtzoglou
    Sjanse til Heracles Almelo! Orestis Kiomourtzoglou er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    Dommer Jeroen Manschot venter med å sette i gang spillet fordi Maximilian Wittek ligger nede.
    68'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Maximilian Wittek som kommer tilbake på banen igjen.
    68'
    69'
    Inn: Sinan Bakis
    Ut: Elias Sierra
    Elias Sierra (Heracles Almelo) erstattes av Sinan Bakis.
    69'
    Inn: Adrian Szoke
    Ut: Nikolai Laursen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Heracles Almelo. Inn kommer Adrian Szoke, mens Nikolai Laursen tar plass på benken.
    69'
    72'
    Thomas Buitink (Vitesse Arnhem) mottar sitt første gule kort for dagen på Gelredome.
    72'
    Inn: Patrick Vroegh
    Ut: Thomas Buitink
    Vitesse Arnhem bytter ut Thomas Buitink med Patrick Vroegh.
    72'
    Sjanse! Heracles Almelo avanserer forover, men Luca de la Torre avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Dominik Oroz
    Ut: Riechedly Bazoer
    Vitesse Arnhem bytter ut Riechedly Bazoer med Dominik Oroz. Dette er det fjerde byttet som Thomas Letsch gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Julian Von Moos
    Ut: Lois Openda
    Thomas Letsch (Vitesse Arnhem) gjør sitt femte bytte for dagen. Julian Vonmoos erstatter Lois Openda.
    81'
    87'
    90'
    I Arnhem slår Giacomo Quagliata en corner fra venstre.
    90'+1
    90'+2
    Lucas Schoofs
    Lucas Schoofs (Heracles Almelo) får et gult kort av dommer Jeroen Manschot.
    90'+2
    Adrian Szoke
    Heracles Almelo angriper i Arnhem. Adrian Szoke avslutter på mål, men greier ikke å score.