Frispark for Olympique Lyon på sin egen banehalvdel.
    Luca Banti signaliserer et frispark til Villarreal på sin egen banehalvdel.
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark Villarreal.
    6'
    Nabil Fekir
    Olympique Lyon angriper i Villarreal. Nabil Fekir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) slår en corner fra Venstre side på Estadio de la Ceramica.
    8'
    Manu Trigueros (Villarreal) løfter inn en corner fra Høyre på Estadio de la Ceramica.
    13'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Skudd på mål, Villarreal
    Enes Ünal
    13'
    I Villarreal slår Manu Trigueros en corner fra Venstre.
    16'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Olympique Lyon.
    17'
    Luca Banti signaliserer et frispark til Villarreal.
    20'
    Memphis Depay
    Memphis Depay (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    23'
    Manu Trigueros
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Manu Trigueros fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    Luca Banti tildeler Villarreal en corner. Manu Trigueros sparker ballen inn fra det Høyre cornerflagget.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    30'
    Gult kort til Villarreal
    Alvaro Gonzalez
    Dommeren gir Alvaro Gonzalez (Villarreal) et gult kort.
    30'
    Nabil Fekir
    Olympique Lyon angriper i Villarreal. Nabil Fekir fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    32'
    33'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt Villarrealet.
    36'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Marcelo
    Marcelo (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    36'
    Enes Ünal
    Sjanse i Villarreal! Enes Unal (Villarreal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    37'
    37'
    Villarreal tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Nabil Fekir
    Nabil Fekir (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Luca Banti.
    38'
    En av Olympique Lyonets spillere blir avblåst for offside på Estadio de la Ceramica.
    38'
    Luca Banti signaliserer et frispark til Olympique Lyon på sin egen banehalvdel.
    38'
    Enes Ünal
    Enes Unal (Villarreal) avanserer forover på Estadio de la Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    41'
    42'
    Frispark Olympique Lyon.
    43'
    Enes Ünal
    Enes Unal (Villarreal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    Dommer Luca Banti venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Tousart ligger nede.
    45'+1
    Lucas Tousart er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+2
    45'+2
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Samu Castillejo
    Ut: Pablo Fornals
    Villarreal bytter ut Pablo Fornals med Samu Castillejo.
    46'
    Villarreal er på skuddhold på dette frisparket.
    46'
    Samu Castillejo
    Målsjanse! Samu Castillejo (Villarreal) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Mario Gaspar
    Villarreal angriper. Mario Gaspar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    49'
    49'
    Frispark til Villarreal på halvdelen til Villarreal.
    50'
    I Villarreal slår Memphis Depay en corner fra Venstre.
    53'
    Nabil Fekir
    56'
    56'
    Olympique Lyonet angriper, men blir avblåst for offside.
    56'
    Villarreal angriper, men avslutningen til Samu Castillejo går utenfor.
    57'
    Inn: Denis Cheryshev
    Ut: Manu Trigueros
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal. Inn kommer Denis Cheryshev, mens Manu Trigueros tar plass på benken.
    57'
    58'
    Luca Banti signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    59'
    Javi Fuego
    Dommer Luca Banti viser Javi Fuego (Villarreal) det gule kortet.
    59'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt Olympique Lyonet.
    61'
    Lucas Tousart
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Lucas Tousart avslutter utenfor.
    63'
    66'
    68'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Bertrand Traore
    Olympique Lyon angriper, men avslutningen til Bertrand Traore går utenfor.
    70'
    Kan Olympique Lyon kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    72'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) avanserer forover på Estadio de la Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Samu Castillejo (Villarreal) løfter inn en corner fra Venstre på Estadio de la Ceramica.
    73'
    Luca Banti tildeler Villarreal en corner. Samu Castillejo sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.
    74'
    Enes Ünal
    Enes Unal (Villarreal) header mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Inn: Daniel Raba
    Ut: Javi Fuego
    Villarrealet gjør sitt tredje bytte. Javi Fuego erstattes av Daniel Raba.
    74'
    Villarreal angriper, men Luca Banti blåser for offside.
    75'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Houssem Aouar
    Ut: Tanguy Ndombele
    Tanguy Ndombele (Olympique Lyon) erstattes av Houssem Aouar.
    77'
    78'
    Jaume Costa
    Dommer Luca Banti gir Jaume Costa (Villarreal) et gult kort.
    78'
    Andre gule kort til Villarreal
    Jaume Costa
    Jaume Costa (Villarreal) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Estadio de la Ceramica.
    78'
    80'
    Sjanse i Villarreal! Bertrand Traore (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    82'
    Inn: Jordan Ferri
    Ut: Mariano Diaz
    Bruno Genesio gjør dagens andre bytte i Villarreal, når han tar ut Mariano Diaz og setter inn Jordan Ferri.
    82'
    83'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) slår en corner fra Høyre side på Estadio de la Ceramica.
    84'
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Memphis Depay fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    84'
    84'
    Mål for Olympique Lyon!
    Villarreal 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Bertrand Traore
    Målgivende: Nabil Fekir
    I Villarreal tar Olympique Lyonet ledelsen 0-1 etter et mål av Bertrand Traore. Nabil Fekir var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Myziane Maolida
    Ut: Nabil Fekir
    Bytte for Olympique Lyon. Myziane Maolida kommer inn for Nabil Fekir på Estadio de la Ceramica.
    87'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra Venstre på Estadio de la Ceramica.
    88'
    Memphis Depay (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de la Ceramica.
    89'
    Samu Castillejo (Villarreal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Olympique Lyon fosser forover og Bertrand Traore fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Mario Gaspar mottar et gult kort i Villarreal, og må dermed stå over en kamp for Villarreal.
    90'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) slår en corner fra Venstre side på Estadio de la Ceramica.
    90'
    I Villarreal slår Houssem Aouar en corner fra Venstre.
    90'
    90'+1
    90'+1
    Luca Banti tildeler Olympique Lyon en corner. Houssem Aouar sparker ballen inn fra det Venstre cornerflagget.