265
    Alberto Moreno
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Alberto Moreno avslutter utenfor.
    8'
    Moi Gomez (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de La Ceramica.
    8'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    8'
    Mål for Atletico Madrid!
    Villarreal 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Angel Correa
    Angel Correa setter ballen i nettet og Atletico Madrid leder nå 0-1.
    10'
    Pervis Estupinan
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Pervis Estupinan går utenfor.
    16'
    Frispark Villarreal CF.
    18'
    Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Atletico Madrid) avanserer forover på Estadio de La Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Javier Alberola Rojas tildeler Atletico Madrid en corner. Rodrigo De Paul sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Atletico Madrids Angel Correa blåses av for offside på Estadio de La Ceramica.
    21'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Villarreal CF...
    22'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    25'
    Målet til Villarreal blir annullert
    26'
    Javier Alberola Rojas blåser for straffespark til Villarreal CF. Gerard Moreno bommer!
    26'
    Kan Villarreal CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    28'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Pau Torres
    Pau Torres utligner til 1-1 på Estadio de La Ceramica.
    29'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    30'
    Manu Trigueros
    Manu Trigueros (Villarreal CF) kommer seg fri på Estadio de La Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Atletico Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de La Ceramica.
    36'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    41'
    Dani Parejo
    Villarreal CF fosser forover og Dani Parejo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Pervis Estupinan avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Gerard Moreno
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Gerard Moreno fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    55'
    I Villarreal slår Thomas Lemar en corner fra venstre.
    57'
    Yannick Carrasco
    Målsjanse! Yannick Carrasco (Atletico Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Villarreal 2 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Alberto Moreno
    Målgivende: Gerard Moreno
    I Villarreal tar Villarreal CF ledelsen 2-1 etter et mål av Alberto Moreno. Flott spill fra Gerard Moreno før målet.
    58'
    Atletico Madrid angriper, men Javier Alberola Rojas blåser for offside.
    62'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Joao Felix
    Ut: Rodrigo De Paul
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt første bytte for dagen. Joao Felix erstatter Rodrigo De Paul.
    62'
    Inn: Koke
    Ut: Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Atletico Madrid) erstattes av Koke.
    63'
    Inn: Sime Vrsaljko
    Ut: Renan Lodi
    Atletico Madrid gjør sitt tredje bytte. Renan Lodi erstattes av Sime Vrsaljko.
    63'
    Atletico Madrid angriper i Villarreal, men blir avblåst for offside.
    64'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Villarreal CF.
    66'
    Villarreal 2 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Geoffrey Kondogbia
    Utligning! Geoffrey Kondogbia setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2.
    67'
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    71'
    Gult kort til Atletico Madrid
    Geoffrey Kondogbia
    Geoffrey Kondogbia (Atletico Madrid) får et gult kort av dommer Javier Alberola Rojas.
    71'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Alfonso Pedraza
    Ut: Manu Trigueros
    Unai Emery gjør dagens første bytte i Villarreal, når han tar ut Manu Trigueros og setter inn Alfonso Pedraza.
    74'
    Inn: Yeremi Pino
    Ut: Alberto Moreno
    Villarreal CF bytter ut Alberto Moreno med Yeremi Pino. Dette er det andre byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    74'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de La Ceramica.
    75'
    Thomas Lemar
    Sjanse til Atletico Madrid! Thomas Lemar er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    Koke
    Målsjanse til Atletico Madrid! Koke treffer mål, men keeper redder.
    77'
    77'
    I Villarreal slår Angel Correa en corner fra høyre.
    79'
    80'
    80'
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Etienne Capoue
    Bytte for Villarreal CF. Vicente Iborra kommer inn for Etienne Capoue på Estadio de La Ceramica.
    81'
    Frispark Atletico Madrid.
    81'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside på Estadio de La Ceramica.
    82'
    83'
    84'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside.
    84'
    Inn: Nicolas Jackson
    Ut: Pervis Estupinan
    Unai Emery (Villarreal CF) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicolas Jackson erstatter Pervis Estupinan.
    86'
    Javier Alberola Rojas tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    87'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de La Ceramica.
    88'
    Javier Alberola Rojas tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    90'+1
    Javier Alberola Rojas signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Atletico Madrid-området.
    90'+1
    Andre gule kort til Atletico Madrid
    Utvisning! Dommer Javier Alberola Rojas sender Geoffrey Kondogbia (Atletico Madrid) av banen etter to gule kort.