Gabriel Barbosa (Brasil) kommer seg fri på Estadio Olimpico de la UCV, men avslutningen går utenfor.
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Brasil på egen banehalvdel.
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Brasil.
    Mål for Venezuela!
    Venezuela 1 - 0 Brasil
    Mål: Eric Ramirez
    Målgivende: Yeferson Soteldo
    Eric Ramirez header ballen i mål og Venezuela leder dermed 1-0. Yeferson Soteldo var nest sist på ballen.
    11'
    Frispark for Brasil på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark Brasil.
    16'
    Gabriel Jesus
    Gabriel Jesus (Brasil) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    En av Brasils spillere går i offside.
    18'
    Gabriel Jesus (Brasil) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    Brasil tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Skudd utenfor mål, Brasil
    23'
    Kevin Ortega tildeler Brasil en corner. Everton Ribeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    25'
    Eric Ramirez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    25'
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Venezuela på egen banehalvdel.
    29'
    Eric Ramirez ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Caracas.
    29'
    I Caracas har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Gerson (Brasil) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Frispark for Venezuela på egen banehalvdel.
    34'
    Yeferson Soteldo (Venezuela) slår en corner fra høyre side på Estadio Olimpico de la UCV.
    35'
    Gerson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Olimpico de la UCV.
    36'
    41'
    Adalberto Penaranda
    Sjanse til Venezuela! Adalberto Penaranda er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    Brasil, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    I Caracas slår Everton Ribeiro en corner fra høyre.
    45'
    Darwin Machis
    Sjanse i Caracas! Darwin Machis (Venezuela) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+1
    45'+1
    Lucas Paqueta
    Sjanse! Brasil avanserer forover, men Lucas Paqueta avslutter utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Venezuela
    Inn: Jhon Chancellor
    Ut: Josua Mejias
    Bytte for Venezuela. Jhon Chancellor kommer inn for Josua Mejias på Estadio Olimpico de la UCV.
    46'
    Spillerbytte - Brasil
    Inn: Raphinha
    Ut: Everton Ribeiro
    Everton Ribeiro (Brasil) erstattes av Raphinha.
    46'
    Frispark til Brasil på halvdelen til Venezuela.
    48'
    Frispark Venezuela.
    49'
    Yeferson Soteldo (Venezuela) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Olimpico de la UCV.
    50'
    Jhon Chancellor
    Målsjanse! Jhon Chancellor (Venezuela) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    51'
    Hjørnespark til Brasil
    52'
    Kevin Ortega tildeler Brasil en corner. Raphinha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    I Caracas slår Raphinha en corner fra høyre.
    56'
    56'
    Offside! Thiago Silva (Brasil) er alene igjennom, men dommer Kevin Ortega ser at linjemannen er oppe med flagget.
    57'
    Målet til Brasil sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Brasil blir annullert
    59'
    Inn: Eduard Alexander Bello Gil
    Ut: Adalberto Penaranda
    Leonardo Gonzalez gjør dagens andre bytte i Caracas, når han tar ut Adalberto Penaranda og setter inn Eduard Bello.
    59'
    Kevin Ortega signaliserer et frispark til Venezuela.
    60'
    Gult kort til Brasil
    Marquinhos
    Dommer Kevin Ortega gir Marquinhos (Brasil) et gult kort.
    60'
    Jose Martinez (Venezuela) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Olimpico de la UCV.
    62'
    Inn: Vinicius Junior
    Ut: Lucas Paqueta
    Brasil bytter ut Lucas Paqueta med Vinicius Junior. Dette er det andre byttet som Tite gjør i dagens kamp.
    63'
    Inn: Edson Daniel Castillo Garcia
    Ut: Jose Martinez
    Venezuela bytter ut Jose Martinez med Edson Castillo.
    65'
    Venezuela avanserer forover i Caracas. Darwin Machis avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    67'
    Yeferson Soteldo
    Venezuela fosser forover og Yeferson Soteldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Kevin Ortega tildeler Brasil en corner. Raphinha sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Mål for Brasil!
    Venezuela 1 - 1 Brasil
    Mål: Marquinhos
    Målgivende: Raphinha
    Marquinhos (Brasil) utligner med en heading på Estadio Olimpico de la UCV. Stillingen er nå 1-1. Raphinha sto for den målgivende pasningen.
    71'
    Inn: Junior Moreno
    Ut: Tomas Rincon
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Venezuela. Inn kommer Junior Moreno, mens Tomas Rincon tar plass på benken.
    74'
    Inn: Sergio Cordova
    Ut: Darwin Machis
    Venezuela gjør sitt femte bytte. Darwin Machis erstattes av Sergio Cordova.
    74'
    Raphinha
    Brasil angriper. Raphinha får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    Venezuela, prøver et skudd, men det reddes
    76'
    Raphinha (Brasil) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Olimpico de la UCV.
    76'
    Inn: Antony
    Ut: Gabriel Jesus
    Gabriel Jesus (Brasil) erstattes av Antony Santos.
    77'
    Inn: Emerson
    Ut: Danilo
    Brasil bytter ut Danilo med Emerson.
    77'
    78'
    79'
    80'
    Gult kort til Venezuela
    Eduard Alexander Bello Gil
    Eduard Bello (Venezuela) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Olimpico de la UCV.
    80'
    Sergio Cordova
    Sergio Cordova (Venezuela) kommer til en målsjanse på Estadio Olimpico de la UCV, men klarer ikke å score.
    81'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Brasil får straffe!
    82'
    VAR sjekker om det er straffe til Brasil
    83'
    Dommeren dømmer straffe til Brasil
    85'
    Brasil scorer på straffe!
    Venezuela 1 - 2 Brasil
    Mål: Gabriel Barbosa
    Mål! Gabriel Barbosa gir Brasil ledelsen 1-2 på Estadio Olimpico de la UCV. Målet kom på et straffespark.