Allan Sousa (Vejle BK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til Vejle BK på egen banehalvdel.
    Mål for FC København!
    Vejle BK 0 - 1 FC København
    Mål: Lukas Lerager
    Målgivende: Zeca
    Mål! Lukas Lerager gir FC København en 0-1 ledelse. Zeca var nest sist på ballen.
    18'
    Pep Biel
    Målsjanse! Pep Biel (FC København) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Vejle BK 0 - 2 FC København
    Mål: Pep Biel
    Målgivende: Lukas Lerager
    Mål! Pep Biel gir FC København en komfortabel 0-2 ledelse. Flott spill fra Lukas Lerager før målet.
    24'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    William Boving Vick
    Målsjanse på Vejle Stadium! William Boving Vick fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    27'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vejle fordi Jens Stage får behandling for en skade på banen.
    28'
    Frispark FC København.
    30'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til FC København.
    35'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Jonas Wind
    Jonas Wind (FC København) kommer til en målsjanse på Vejle Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Vejle BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    FC København angriper, men Jonas Hansen blåser for offside.
    39'
    39'
    Jonas Wind
    Jonas Wind (FC København) header ballen mot mål, men Vejle BK klarerer.
    43'
    43'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Manjrekar James
    Ut: Jerome Opoku
    Frederik Birk Christensen gjør dagens andre bytte i Vejle, når han tar ut Jerome Opoku og setter inn Manjrekar James.
    46'
    Inn: Mouhamadou Drammeh
    Ut: Saeid Ezatollahi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle BK. Inn kommer Mouhamadou Drammeh, mens Saeid Ezatollahi tar plass på benken.
    46'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til FC København like utenfor Vejle BK-området.
    46'
    Jonas Hansen tildeler FC København en corner. Zeca sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Skudd på mål, Vejle BK
    48'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    Allan Sousa (Vejle BK) løfter inn en corner fra venstre på Vejle Stadium.
    49'
    52'
    I Vejle slår Pep Biel en corner fra høyre.
    54'
    Vejle BK 0 - 3 FC København
    Mål: Zeca
    Målgivende: Pep Biel
    Mål! FC København øker ledelsen til 0-3 etter en velplassert heading fra Zeca. Det er en fin assist fra Pep Biel.
    54'
    Zeca
    Målsjanse til FC København! Zeca treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    Jens Stage
    Jens Stage (FC København) kommer seg fri på Vejle Stadium, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Inn: Heron
    Ut: Tobias Mølgaard
    Frederik Birk Christensen (Vejle BK) gjør sitt første bytte for dagen. Heron erstatter Tobias Molgaard.
    59'
    Wahidullah Faghir
    Wahidullah Faghir (Vejle BK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    63'
    Spillet på Vejle Stadium er stoppet midlertidig fordi Zeca ligger nede.
    63'
    FC København slipper å klare seg uten Jens Stage som kommer tilbake på banen i Vejle.
    66'
    Gult kort til FC København
    Victor Kristiansen
    Victor Kristiansen (FC København) mottar sitt første gule kort for dagen på Vejle Stadium.
    66'
    Zeca er på beina igjen og fortsetter kampen på Vejle Stadium.
    66'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til Vejle BK.
    67'
    Skudd på mål, FC København
    69'
    69'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Andri Fannar Baldursson
    Ut: Zeca
    FC København bytter ut Zeca med Andri Fannar Baldursson. Dette er det første byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    70'
    Frispark Vejle BK.
    70'
    Inn: Pierre Bengtsson
    Ut: Victor Kristiansen
    FC København bytter ut Victor Kristiansen med Pierre Bengtsson.
    70'
    En av Vejle BKs spillere blir avblåst for offside på Vejle Stadium.
    71'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    Inn: Brandon Pierrick
    Ut: Dimitrios Emmanouilidis
    Bytte for Vejle BK. Brandon Pierrick kommer inn for Dimitrios Emmanouilidis på Vejle Stadium.
    74'
    Hjørnespark til FC København
    74'
    77'
    Vejle BK 0 - 4 FC København
    Mål: Jens Stage
    Mål! Jens Stage øker FC Københavns ledelse til 0-4 på Vejle Stadium.
    78'
    Målet til FC København sjekkes av VAR
    79'
    Målet til FC København blir stående
    79'
    79'
    Inn: Rasmus Højlund
    Ut: Pep Biel
    Bytte for FC København. Rasmus Hojlund kommer inn for Pep Biel på Vejle Stadium.
    81'
    Skudd utenfor mål, FC København
    81'
    Inn: Luther Singh
    Ut: William Boving Vick
    Jess Thorup (FC København) gjør sitt tredje bytte for dagen. Luther Singh erstatter William Boving Vick.
    81'
    Inn: Peter Ankersen
    Ut: Kevin Diks
    FC København bytter ut Kevin Diks med Peter Ankersen. Dette er det fjerde byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    81'
    Andri Fannar Baldursson
    Dommeren gir Andri Fannar Baldursson (FC København) et gult kort.
    84'
    Inn: Lukas Engel
    Ut: Allan Sousa
    Vejle BK gjør sitt femte bytte. Allan Sousa erstattes av Lukas Engel.
    84'
    87'
    87'
    Jens Stage
    FC København angriper i Vejle. Jens Stage avslutter på mål, men greier ikke å score.