Målsjanse! Diego Campos (Degerfors IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    I Varberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Sjanse! Varbergs BoIS avanserer forover, men Albin Winbo avslutter utenfor.
    Frispark for Degerfors IF på egen banehalvdel.
    6'
    Hjørnespark til Degerfors IF
    9'
    Abdelrahman Boudah
    Sjanse i Varberg! Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    12'
    Varbergs BoIS, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Hjørnespark til Varbergs BoIS
    13'
    Oliver Stanisic
    Varbergs BoIS angriper på Varberg Energi Arena, men Oliver Stanisic header utenfor.
    14'
    Frisparket tildelt Degerfors IF er farlig nær Varbergs BoISs målområde.
    21'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Degerfors IF på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark til Degerfors IF på halvdelen til Varbergs BoIS.
    26'
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) avanserer forover på Varberg Energi Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    27'
    27'
    Gideon Mensah
    Målsjanse på Varberg Energi Arena! Gideon Mensah fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    30'
    Degerfors IF, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    31'
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) header mot mål - i stolpen!
    31'
    Adhavan Rajamohan
    Adhavan Rajamohan (Degerfors IF) kommer til en målsjanse på Varberg Energi Arena, men klarer ikke å score.
    31'
    Mål for Varbergs BoIS!
    Varbergs BoIS 1 - 0 Degerfors IF
    Mål: Gideon Mensah
    Målgivende: Andre Boman
    Varbergs BoIS leder 1-0 etter en scoring av Gideon Mensah. Andre Boman var nest sist på ballen.
    33'
    Alexander Johansson
    Varbergs BoIS angriper i Varberg. Alexander Johansson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Degerfors IF avanserer forover i Varberg. Abdelrahman Saidi avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Degerfors IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Degerfors IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    52'
    Varbergs BoIS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Frispark Varbergs BoIS.
    53'
    Andreas Ekberg signaliserer et frispark til Varbergs BoIS.
    53'
    Kan Degerfors IF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    54'
    Rødt kort til Varbergs BoIS
    Tashreeq Matthews
    Rødt kort! Tashreeq Matthews (Varbergs BoIS) sendes i dusjen av dommer Andreas Ekberg.
    54'
    Diego Campos (Degerfors IF) kommer seg fri på Varberg Energi Arena, men avslutningen går utenfor.
    56'
    56'
    Degerfors IF angriper. Diego Campos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    57'
    57'
    Andreas Ekberg tildeler Degerfors IF en corner. Diego Campos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Mål for Degerfors IF!
    Varbergs BoIS 1 - 1 Degerfors IF
    Mål: Diego Campos
    Målgivende: Christos Gravius
    Utligning! Diego Campos setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Christos Gravius før målet.
    57'
    59'
    Gult kort til Varbergs BoIS
    Gideon Mensah (Varbergs BoIS) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Degerfors IF fosser fremover, men Andreas Ekberg blåser for offside på Varberg Energi Arena.
    60'
    Spillerbytte - Varbergs BoIS
    Inn: Jon Birkfeldt
    Ut: Gideon Mensah
    Joakim Persson (Varbergs BoIS) gjør sitt første bytte for dagen. Jon Birkfeldt erstatter Gideon Mensah.
    61'
    Inn: Simon Karlsson Adjei
    Ut: Des Kunst
    Bytte for Varbergs BoIS. Simon Karlsson Adjei kommer inn for Des Kunst på Varberg Energi Arena.
    61'
    Inn: Victor Karlsson
    Ut: Alexander Johansson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Varbergs BoIS. Inn kommer Victor Karlsson, mens Alexander Johansson tar plass på benken.
    61'
    Frispark for Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    63'
    Simon Karlsson Adjei
    Simon Karlsson Adjei (Varbergs BoIS) kommer til en målsjanse på Varberg Energi Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Justin Salmon
    Degerfors IF angriper, men avslutningen til Justin Salmon går utenfor.
    65'
    67'
    Oliver Stanisic (Varbergs BoIS) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    69'
    Gult kort til Degerfors IF
    Alfie Whiteman
    Dommeren gir Alfie Whiteman (Degerfors IF) et gult kort.
    69'
    72'
    Sebastian Ohlsson
    Degerfors IF angriper i Varberg. Sebastian Ohlsson fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - Degerfors IF
    Inn: Johan Bertilsson
    Ut: Adhavan Rajamohan
    Degerfors IF bytter ut Adhavan Rajamohan med Johan Bertilsson. Dette er det første byttet som Tobias Solberg gjør i dagens kamp.
    73'
    Skudd utenfor mål, Varbergs BoIS
    75'
    Frispark i en god posisjon for Degerfors IF!
    77'
    Inn: Adam Carlen
    Ut: Justin Salmon
    Tobias Solberg gjør dagens andre bytte i Varberg, når han tar ut Justin Salmon og setter inn Adam Carlen.
    83'
    Inn: Daniel Krezic
    Ut: Erik Lindell
    Tobias Solberg (Degerfors IF) gjør sitt tredje bytte for dagen. Daniel Krezic erstatter Erik Lindell.
    83'
    83'
    I Varberg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    85'
    Albin Winbo
    Albin Winbo (Varbergs BoIS) pådrar seg et gult kort.
    85'
    Abdelrahman Saidi (Degerfors IF) mottar sitt første gule kort for dagen på Varberg Energi Arena.
    85'
    86'
    Oliver Stanisic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    87'
    Oliver Stanisic ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Varberg.