Den første omgangen er sparket i gang.
    I Vancouver slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    2'
    Cristian Gutierrez
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Vancouver. Cristian Gutierrez avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    3'
    Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) header utenfor.
    3'
    Nicolas Benezet (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    6'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Seattle Sounders får straffe!
    7'
    Seattle Sounders scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Fredy Montero
    Fredy Montero dundrer inn et straffespark på BC Place. Stillingen er nå 0-1.
    8'
    En av Seattle Sounderss spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    10'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Seattle Sounders.
    12'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    12'
    Fotis Bazakos tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Kelyn Rowe
    Sjanse i Vancouver! Kelyn Rowe (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Ryan Gauld
    Målgivende: Brian White
    Mål! Vancouver Whitecaps FCutligner til 1-1 etter en heading av Ryan Gauld. Flott spill fra Brian White før målet.
    20'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    24'
    Fredy Montero
    Seattle Sounders angriper i Vancouver. Fredy Montero avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    26'
    31'
    Gult kort til Seattle Sounders
    Nouhou Tolo
    Nouhou Tolo (Seattle Sounders) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    31'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    32'
    Yeimar Gomez Andrade
    Dommeren gir Yeimar Gomez Andrade (Seattle Sounders) et gult kort.
    35'
    Frispark Seattle Sounders.
    38'
    Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    42'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    45'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Jordan Morris
    Ut: Josh Atencio
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Jordan Morris, mens Josh Atencio tar plass på benken.
    46'
    Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    53'
    Frispark i en god posisjon for Seattle Sounders!
    56'
    Dommer Fotis Bazakos ser at linjemannen løfter flagget, og Vancouver Whitecaps FCs Brian White blåses av for offside.
    57'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    62'
    Inn: Danny Leyva
    Ut: Bradley Shaun Smith
    Seattle Sounders gjør sitt andre bytte. Bradley Shaun Smith erstattes av Danny Leyva.
    63'
    67'
    70'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Cristian Dajome
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Cristian Dajome med Janio Bikel.
    70'
    Nicolas Benezet (Seattle Sounders) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    72'
    Fotis Bazakos tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Inn: Bruno Gaspar
    Ut: Javain Brown
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Bruno Gaspar kommer inn for Javain Brown på BC Place.
    75'
    76'
    78'
    Kelyn Rowe
    Kelyn Rowe (Seattle Sounders) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    79'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    80'
    Danny Leyva
    Danny Leyva (Seattle Sounders) får et gult kort av dommer Fotis Bazakos.
    80'
    81'
    83'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    83'
    Seattle Sounders, prøver et skudd, men det reddes
    83'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    83'
    83'
    Inn: Leo Chu
    Ut: Kelyn Rowe
    Brian Schmetzer gjør dagens tredje bytte i Vancouver, når han tar ut Kelyn Rowe og setter inn Leo Chu.
    85'
    88'
    Inn: Lucas Cavallini
    Ut: Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Lucas Cavallini.
    90'+1
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver, men blir avblåst for offside.
    90'+2
    Nicolas Benezet (Seattle Sounders) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.