2-0
3-0
    Kampen er i gang på BC Place.
    Ryan Gauld
    Sjanse i Vancouver! Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    7'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    9'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    10'
    Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes avanserer forover i Vancouver. Cristian Espinoza avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Frisparket tildelt Vancouver Whitecaps FC er farlig nær San Jose Earthquakess målområde.
    13'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    16'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    18'
    Brian White
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Brian White går utenfor.
    18'
    18'
    Eric Remedi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    18'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Leonard Owusu
    Leonard Owusu (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Pierre-Luc Lauziere.
    19'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    21'
    I Vancouver slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    23'
    Benjamin Kikanovic
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Benjamin Kikanovic avslutter utenfor.
    23'
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Cristian Espinoza treffer mål, men keeper redder.
    25'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Brian White
    Mål! Brian White gir Vancouver Whitecaps FC ledelsen 1-0 i Vancouver.
    26'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes like utenfor Vancouver Whitecaps FC-området.
    27'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Marcos Lopez
    San Jose Earthquakes angriper i Vancouver. Marcos Lopez fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    San Jose Earthquakes slipper å klare seg uten Eric Remedi som kommer tilbake på banen i Vancouver.
    29'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    29'
    Jackson Yueill
    San Jose Earthquakes fosser forover og Jackson Yueill fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    Frispark i en god posisjon for Vancouver Whitecaps FC!
    40'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Shea Salinas
    Ut: Judson
    Matias Jesus Almeyda (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Shea Salinas erstatter Judson.
    46'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    48'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Målsjanse! Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    55'
    56'
    Florian Jungwirth
    Dommer Pierre-Luc Lauziere gir Florian Jungwirth (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    57'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Eric Remedi
    Eric Remedi (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    57'
    58'
    58'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 0 San Jose Earthquakes
    Målgivende: Deiber Caicedo
    Mål! Vancouver Whitecaps FC øker ledelsen til 2-0 etter en velplassert heading fra Brian White. Deiber Caicedo var nest sist på ballen.
    59'
    Brian White
    Vancouver Whitecaps FC angriper. Brian White får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Vancouver Whitecaps FC er nær straffområde.
    59'
    Inn: Carlos Fierro
    Ut: Marcos Lopez
    Bytte for San Jose Earthquakes. Carlos Fierro kommer inn for Marcos Lopez på BC Place.
    63'
    Inn: Chris Wondolowski
    Ut: Benjamin Kikanovic
    Matias Jesus Almeyda gjør dagens tredje bytte i Vancouver, når han tar ut Benjamin Kikanovic og setter inn Chris Wondolowski.
    64'
    Inn: Andy Rios
    Ut: Oswaldo Alanis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Andy Rios, mens Oswaldo Alanis tar plass på benken.
    66'
    Inn: Cade Cowell
    Ut: Luciano Abecasis
    San Jose Earthquakes bytter ut Luciano Abecasis med Cade Cowell. Dette er det femte byttet som Matias Jesus Almeyda gjør i dagens kamp.
    67'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Javain Brown
    Ut: Bruno Gaspar
    Bruno Gaspar (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Javain Brown.
    68'
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Deiber Caicedo
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt andre bytte. Deiber Caicedo erstattes av Tosaint Ricketts.
    71'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    73'
    Leonard Owusu (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    73'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Vancouver Whitecaps FC 3 - 0 San Jose Earthquakes
    Målgivende: Ryan Gauld
    Mål! Brian White (Vancouver Whitecaps FC) header inn 3-0 på BC Place. Ryan Gauld sto for den målgivende pasningen.
    73'
    Ryan Gauld
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    77'
    San Jose Earthquakes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    79'
    Nathan
    Dommeren gir Nathan (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    79'
    82'
    83'
    83'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    84'
    85'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    85'
    Inn: Ryan Raposo
    Ut: Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Ryan Gauld med Ryan Raposo.
    86'
    Inn: Kamron Habibullah
    Ut: Brian White
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Kamron Habibullah.
    86'
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Leonard Owusu
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt femte bytte. Leonard Owusu erstattes av Janio Bikel.
    87'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    89'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    90'
    Ryan Raposo
    Målsjanse! Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    90'+1
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    90'+2
    Shea Salinas
    Shea Salinas (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    90'+2
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Cristian Dajome avslutter utenfor.
    90'+3
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+4
    Javain Brown
    Javain Brown (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.