Dagens dommer, Jon Freemon, blåser i gang kampen.
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    2'
    Sebastian Berhalter
    Sjanse i Vancouver! Sebastian Berhalter (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark Real Salt Lake.
    4'
    I Vancouver slår Deiber Caicedo en corner fra høyre.
    6'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Real Salt Lake.
    7'
    Cristian Gutierrez (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    8'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    8'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    12'
    Real Salt Lake angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    18'
    20'
    24'
    Leonard Owusu
    Målsjanse! Leonard Owusu (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Maikel Chang
    Maikel Chang (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    27'
    28'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Aaron Herrera
    Dommeren gir Aaron Herrera (Real Salt Lake) et gult kort.
    28'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Sebastian Berhalter går utenfor.
    29'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Ranko Veselinovic
    31'
    33'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    37'
    38'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Deiber Caicedo
    Dommer Jon Freemon viser Deiber Caicedo (Vancouver Whitecaps FC) det gule kortet.
    38'
    Jon Freemon tildeler Real Salt Lake en corner. Pablo Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Sergio Cordova
    Sergio Cordova (Real Salt Lake) header ballen mot mål, men Vancouver Whitecaps FC klarerer.
    52'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Mål for Real Salt Lake!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Justin Meram
    Justin Meram scorer og utligner dermed til 1-1.
    52'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Jon Freemon blåser for offside på BC Place.
    58'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Jefferson Savarino
    Ut: Maikel Chang
    Real Salt Lake bytter ut Maikel Chang med Jefferson Savarino. Dette er det første byttet som Pablo Mastroeni gjør i dagens kamp.
    60'
    Jefferson Savarino
    Jefferson Savarino (Real Salt Lake) avanserer forover på BC Place. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    Real Salt Lake angriper i Vancouver. Sergio Cordova avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    62'
    62'
    Justin Meram
    Justin Meram (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    62'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Ryan Gauld
    Ut: Sebastian Berhalter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Ryan Gauld, mens Sebastian Berhalter tar plass på benken.
    63'
    Real Salt Lake angriper i Vancouver. Justin Meram fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    68'
    Jasper Loffelsend
    Jasper Loffelsend (Real Salt Lake) får et gult kort av dommer Jon Freemon.
    68'
    I Vancouver slår Pablo Ruiz en corner fra høyre.
    70'
    Inn: Luis Martins
    Ut: Cristian Gutierrez
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt andre bytte. Cristian Gutierrez erstattes av Luis Martins.
    71'
    Inn: Marcus Godinho
    Ut: Ryan Raposo
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcus Godinho erstatter Ryan Raposo.
    71'
    Jasper Loffelsend (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    74'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Deiber Caicedo
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Tosaint Ricketts kommer inn for Deiber Caicedo på BC Place.
    74'
    Inn: Caio Alexandre
    Ut: Leonard Owusu
    Vanni Sartini gjør dagens femte bytte i Vancouver, når han tar ut Leonard Owusu og setter inn Caio Alexandre.
    75'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    76'
    Florian Jungwirth
    Florian Jungwirth (Vancouver Whitecaps FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Dommer Jon Freemon venter med å sette i gang spillet fordi Florian Jungwirth ligger nede.
    78'
    I Vancouver header Sergio Cordova (Real Salt Lake) mot mål, men ballen går utenfor.
    79'
    Florian Jungwirth er på beina igjen og fortsetter kampen.
    80'
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz skyter i stolpen! Nesten mål for Real Salt Lake.
    81'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Justin Meram
    Justin Meram (Real Salt Lake) erstattes av Anderson Julio.
    82'
    Marcus Godinho
    I Vancouver får Marcus Godinho (Vancouver Whitecaps FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    82'
    82'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside på BC Place.
    83'
    88'
    Inn: Diego Luna
    Ut: Sergio Cordova
    Real Salt Lake bytter ut Sergio Cordova med Diego Luna.
    88'
    90'
    Caio Alexandre
    Caio Alexandre (Vancouver Whitecaps FC) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'
    Straffe! Dommer Jon Freemon plasserer ballen på krittmerket for Vancouver Whitecaps FC...
    90'+2
    Vancouver Whitecaps FC scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC går opp i en 2-1 ledelse etter at Ryan Gauld setter straffesparket sikkert i mål på BC Place.
    90'+3
    Andre gule kort til Real Salt Lake
    Utvisning! Dommer Jon Freemon sender Aaron Herrera (Real Salt Lake) av banen etter to gule kort.