Dagens dommer, Jose Carlos Rivero, blåser i gang kampen.
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    2'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Will Johnson
    Målsjanse på BC Place! Will Johnson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    Vancouver Whitecaps FC er på skuddhold på dette frisparket.
    5'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    6'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    8'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    12'
    Gult kort til Orlando City
    Will Johnson (Orlando City SC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    12'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere går i offside.
    13'
    15'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    15'
    Kan Orlando City SC kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    16'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    17'
    19'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Yordy Reyna
    Yordy Reyna (Vancouver Whitecaps FC) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    20'
    21'
    Orlando City SC angriper. Will Johnson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Jose Carlos Rivero tildeler Orlando City SC en corner. Sacha Kljestan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Sacha Kljestan
    Målsjanse! Sacha Kljestan (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    24'
    26'
    Chris Mueller
    Orlando City SC fosser forover og Chris Mueller fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    Sacha Kljestan (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    26'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Orlando City SC.
    27'
    Mohammed El Munir
    Mohammed El Monir (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    27'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt Vancouver Whitecaps FCet.
    28'
    I Vancouver slår Sacha Kljestan en corner fra høyre.
    30'
    31'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    33'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Brek Shea
    Brek Shea (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 Orlando City
    Mål: Kei Kamara
    Målgivende: Alphonso Davies
    Mål! Vancouver Whitecaps FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Kei Kamara på BC Place. Det er en fin assist fra Alphonso Davies.
    36'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver, men blir avblåst for offside.
    37'
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Sacha Kljestan går utenfor.
    39'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    39'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: RJ Allen
    Ut: Will Johnson
    Orlando City SC bytter ut Will Johnson med RJ Allen. Dette er det første byttet som Jason Kreis gjør i dagens kamp.
    40'
    40'
    I Vancouver slår Sacha Kljestan en corner fra venstre.
    43'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    45'
    Cristian Higuita
    Cristian Higuita (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    Jose Carlos Rivero tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Felipe Martins sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Cristian Rafael Techera Cribelli
    Sjanse i Vancouver! Cristian Techera (Vancouver Whitecaps FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    Kei Kamara
    Kei Kamara (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Cristian Higuita ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    49'
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Cristian Higuita som kommer tilbake på banen i Vancouver.
    49'
    50'
    RJ Allen
    Dommer Jose Carlos Rivero gir RJ Allen (Orlando City SC) et gult kort.
    50'
    Frispark i en god posisjon for Vancouver Whitecaps FC!
    52'
    53'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    55'
    Josue Colman
    Sjanse! Orlando City SC avanserer forover, men Josue Colman avslutter utenfor.
    56'
    58'
    Andre gule kort til Orlando City
    Utvisning! Dommer Jose Carlos Rivero sender Mohammed El Monir (Orlando City SC) av banen etter to gule kort.
    58'
    60'
    Inn: Tony Rocha
    Ut: Justin Meram
    Bytte for Orlando City SC. Tony Rocha kommer inn for Justin Meram på BC Place.
    61'
    Alphonso Davies
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Alphonso Davies går utenfor.
    63'
    Inn: Dom Dwyer
    Ut: Cristian Higuita
    Cristian Higuita (Orlando City SC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dom Dwyer.
    64'
    Mål for Orlando City!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 Orlando City
    Mål: Sacha Kljestan
    Målgivende: Tony Rocha
    Mål! Sacha Kljestan utligner til 1-1. Tony Rocha var nest sist på ballen.
    64'
    Felipe Martins
    Felipe Martins (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    66'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt Orlando City SCet.
    66'
    67'
    70'
    Jose Aja
    Jose Aja (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Jose Carlos Rivero.
    70'
    Sjanse til Orlando City SC! Josue Colman er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    74'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Jordon Mutch
    Ut: Aly Ghazal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Jordon Mutch, mens Ali Ghazal tar plass på benken.
    74'
    Inn: Nicolas Mezquida
    Ut: Cristian Rafael Techera Cribelli
    Carl Robinson gjør dagens andre bytte i Vancouver, når han tar ut Cristian Techera og setter inn Nicolas Mezquida.
    74'
    Jordon Mutch
    Målsjanse til Vancouver Whitecaps FC! Jordon Mutch treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 Orlando City
    Mål: Alphonso Davies
    Mål! Alphonso Davies gir Vancouver Whitecaps FC en 2-1 ledelse.
    76'
    Vancouver Whitecaps FC fosser forover og Alphonso Davies fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    79'
    79'
    Brek Shea
    Brek Shea (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Jose Carlos Rivero signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC like utenfor Orlando City SC-området.
    83'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Vancouver Whitecaps FC får straffe av Jose Carlos Rivero på BC Place.
    83'
    84'
    Vancouver Whitecaps FC scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 3 - 1 Orlando City
    Kei Kamara banker inn et straffespark på BC Place! Vancouver Whitecaps FC øker dermed ledelsen til 3-1.
    85'
    Vancouver Whitecaps FC 4 - 1 Orlando City
    Mål: Yordy Reyna
    Yordy Reyna setter ballen i mål og øker Vancouver Whitecaps FCs ledelse til 4-1 i Vancouver. Flott spill fra Alphonso Davies før målet.
    87'
    Inn: Russell Teibert
    Ut: Yordy Reyna
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Yordy Reyna med Russell Teibert.
    88'
    Nicolas Mezquida
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Nicolas Mezquida fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Vancouver Whitecaps FC 5 - 1 Orlando City
    Mål: Nicolas Mezquida
    Mål! Nicolas Mezquida gir Vancouver Whitecaps FC en komfortabel 5-1 ledelse. Alphonso Davies sto for den målgivende pasningen.
    90'
    Chris Mueller (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    90'+2
    Dom Dwyer
    Dom Dwyer (Orlando City SC) header utenfor.
    90'+2
    Vancouver Whitecaps FC 5 - 2 Orlando City
    Mål: Dom Dwyer
    Målgivende: Chris Mueller
    Mål! Orlando City SC reduserer til 5-2 ved Dom Dwyer. Chris Mueller sto for den målgivende pasningen.