Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Nima Saghafi blåser for offside på BC Place.
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    I Vancouver slår Emanuel Reynoso en corner fra høyre.
    5'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    6'
    Leonard Owusu
    Leonard Owusu (Vancouver Whitecaps FC) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    7'
    Nima Saghafi tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Emanuel Reynoso
    Minnesota United FC avanserer forover i Vancouver. Emanuel Reynoso avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Frisparket tildelt Minnesota United FC er farlig nær Vancouver Whitecaps FCs målområde.
    10'
    Franco Fragapane
    Sjanse til Minnesota United FC! Franco Fragapane er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    VAR sjekker om det er straffe til Vancouver Whitecaps FC
    12'
    Ingen straffe til Vancouver Whitecaps FC
    13'
    Vancouver Whitecaps FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Minnesota United FC.
    15'
    Javain Brown
    Vancouver Whitecaps FC angriper på BC Place. Javain Brown header utenfor.
    16'
    Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    19'
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver, men blir avblåst for offside.
    20'
    Minnesota United FC angriper i Vancouver. Emanuel Reynoso fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    32'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    32'
    Frispark for Minnesota United FC på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark til Minnesota United FC på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    38'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Florian Jungwirth
    Florian Jungwirth (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    38'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    39'
    Frispark Minnesota United FC.
    40'
    Hassani Dotson
    Minnesota United FC angriper i Vancouver. Hassani Dotson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    41'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    En av Vancouver Whitecaps FCs spillere blir avblåst for offside på BC Place.
    43'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    43'
    Minnesota United FC scorer selvmål!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Michael Boxall
    Selvmål! Michael Boxall er dagens uheldigste i Vancouver, der stillingen nå er 1-0.
    45'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    47'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    48'
    Ranko Veselinovic
    I Vancouver header Ranko Veselinovic (Vancouver Whitecaps FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    48'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    Minnesota United FC angriper. Emanuel Reynoso får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    54'
    Nima Saghafi tildeler Minnesota United FC en corner. Emanuel Reynoso sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    Ryan Gauld
    Vancouver Whitecaps FC avanserer forover i Vancouver. Ryan Gauld avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    60'
    61'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Nima Saghafi blåser for offside.
    62'
    62'
    Adrien Hunou
    Minnesota United FC angriper, men avslutningen til Adrien Hunou går utenfor.
    62'
    Minnesota United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 0 Minnesota United FC
    Mål: Brian White
    Målgivende: Ryan Gauld
    Mål! Brian White øker ledelsen til 2-0. Flott spill fra Ryan Gauld før målet.
    63'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    67'
    Michael Boxall
    Michael Boxall (Minnesota United FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Deiber Caicedo
    Ut: Cristian Dajome
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Deiber Caicedo, mens Cristian Dajome tar plass på benken.
    68'
    69'
    Målsjanse på BC Place! Emanuel Reynoso fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Spillerbytte - Minnesota United FC
    Inn: Jan Gregus
    Ut: Wil Trapp
    Wil Trapp (Minnesota United FC) erstattes av Jan Gregus.
    72'
    Inn: Fanendo Adi
    Ut: Adrien Hunou
    Minnesota United FC bytter ut Adrien Hunou med Fanendo Adi.
    72'
    Inn: Joseph Rosales
    Ut: Osvaldo Alonso
    Bytte for Minnesota United FC. Joseph Rosales kommer inn for Osvaldo Alonso på BC Place.
    72'
    73'
    Robin Lod
    Robin Lod (Minnesota United FC) avanserer forover på BC Place. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Inn: Cristian Gutierrez
    Ut: Bruno Gaspar
    Vanni Sartini gjør dagens andre bytte i Vancouver, når han tar ut Bruno Gaspar og setter inn Cristian Gutierrez.
    76'
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Leonard Owusu
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt tredje bytte. Leonard Owusu erstattes av Janio Bikel.
    76'
    76'
    Inn: Ethan Finlay
    Ut: Robin Lod
    Minnesota United FC bytter ut Robin Lod med Ethan Finlay.
    77'
    Javain Brown (Vancouver Whitecaps FC) pådrar seg et gult kort.
    83'
    Nima Saghafi signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    84'
    Gult kort til Minnesota United FC
    Dommer Nima Saghafi gir Hassani Dotson (Minnesota United FC) et gult kort.
    84'
    Inn: Lucas Cavallini
    Ut: Brian White
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Lucas Cavallini erstatter Brian White.
    86'
    Inn: Erik Godoy
    Ut: Javain Brown
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Javain Brown med Erik Godoy. Dette er det femte byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    86'
    88'
    89'
    90'
    Emanuel Reynoso (Minnesota United FC) får et gult kort av dommer Nima Saghafi.
    90'
    90'+1
    Mål for Minnesota United FC!
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 Minnesota United FC
    Mål: Fanendo Adi
    Mål! Minnesota United FC reduserer til 2-1 ved Fanendo Adi.
    90'+1
    Cristian Gutierrez (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra venstre side på BC Place.