Hei og velkommen til denne livedekningen av denne kvalifiseringskampen til Europa Conference League.
    Valur Reykjavik (4-3-3): Halldórsson - Vall, Christiansen, Hedlund, Saevarsson - Sigurdsson, Köhler, Heimisson - Bartalsstovu, Pedersen, Tryggvason.
    Bodø/Glimt (4-3-3): Haikin - Høibråten, Lode, Moe, Sampsted - Saltnes, Berg, Brustad Fet - Vetlesen, Botheim, Tounekti.
    Benken til Valur: Jóhannesson, Sigurdsson, Smárason, Larusson, Haraldsson, Hjaltested, Adolphsson, Ómarsson, Egilsson, Ormarsson.
    Benken til Bodø/Glimt: Smits, Lindahl, Konradsen, Kongsro, Moberg, Hagen, Selvåg Nordås, Kvile.
    Valur kommet fra tre strake tap: to mot Dinamo Zagreb (3-2 og 0-2) i Champions League-kvalifisering og mot IA Akranes (2-1) i den islandske ligaen.
    Hovedstadslaget leder den islandske ligaen etter 13 runder med 27 poeng. Det er ett poeng mer enn Vikingur Reykjavik som har spilt en kamp mindre.
    Glimt har ikke vunnet på sine fem siste kamper og kommer fra uavgjort (2-2) borte mot Sarpsborg på lørdag.
    Nordlendingene røk ut av Champions League-kvalifiseringen mot Legia Warszawa etter to strake tap (2-3 og 2-0).
    Glimt-trener Kjetil Knudsen har gjort ett bytte siden Sarpsborg-kampen, hvor han har satt inn Tounekti for Nordås.
    Der er vi i gang! Botheim tar avsparket for gjestene.
    1'
    Sampsted sender av gårde en svak pasning som havner hos en Valur-spiller, Men Berg rydder opp og vinner den tilbake.
    1'
    Svakt utspark av Valur-keeperen som ender med innkast til Glimt høyt i banen.
    2'
    De mister ballen like fort igjen, og Valur prøver å bygge opp et angrep.
    3'
    Glimt vinner raskt tilbake.
    3'
    Saltnes spiller gjennom Tounekti som går på skudd, men det har Valur-keeperen god kontroll på.
    4'
    Berg slår den inn mot første, men ballen blir klarert.
    4'
    Berg feller Sigurdsson, som vinner et frispark. Islendingene tar det rask og offensivt, men Haikin har kontroll og får tak i ballen.
    5'
    Val legger inn, men treffer Sampsted og går ut til corner.
    6'
    Legges inn mot første, men går bak mållinjen.
    6'
    Saltnes spiller vegg med Botheim og stormer inn i boksen, men Valur-forsvaret får klarert ballen ut av fare.
    7'
    Valur-keeper Halldórsson ser nok kjent ut for en del, og det er fordi han har både vært på lån til Brann og Bodø/Glimt. Han har også spilt for Sandnes Ulf.
    9'
    Pedersen får ballen høyt i banen og legger den videre til Tryvasson som først prøver å legge inn, før han går på skudd sekundet senere.
    11'
    Brunstad Fet får ballen utenfor boksen og fyrer av, men den går utenfor stengene.
    12'
    Glimt stormer i angrip igjen og vinner en corner.
    12'
    Berg legger den på første igjen, og der er Saltnes, men han header den utenfor mål.
    13'
    Vetlesen legger inn i 16-meteren, men Botheim klarer ikke å få headet mot mål.
    14'
    Stor sjanse til Valur! Saevarsson legger inn mot Trygvasson, men han skyter utenfor mål.
    15'
    Tounekti går på skudd innenfor 16-meteren, men det går via en Valur-fot og ut til corner.
    16'
    Den legges på bakerste mot Høibråten, som får hodet på ballen, men styrer den utenfor mål.
    16'
    Glimt går seg litt fast utenfor Valur sin boks og sliter med å spille seg gjennom.
    18'
    De vinner så et frispark på siden av 16-meteren.
    18'
    Frisparket slås hardt inn i boksen, men Valur får klarert den ut.
    19'
    Gult kort til Valur
    Saevarsson er alt for hard i en duell mot Vetlesen og belønnes med gult kort. Frispark til Glimt i god posisjon.
    20'
    Den slås forsiktig inn i boksen, men hjemmelaget får kontroll på den og klarerer.
    20'
    Vetlesen prøver å spill opp Saltnes, men sistnevnte henger ikke med og går ikke på løp.
    22'
    Berg får nesten spilt gjennom Saltnes, men det kommer et Valur-bein på ballen først og klarerer.
    23'
    Glimt virker å ha god kontroll så langt. De triller mye ball og er veldig offensive.
    24'
    Fet tester skuddbeinet, men får ikke noe særlig godt treff. Valur-keeper har god kontroll.
    26'
    Valur prøver seg på et angrep, men Sampsted får stoppet dem på kanten.
    28'
    Heimisson er for tøff mot Moe i en duell, og Glimt vinner et frispark.
    29'
    Glimt kjører en kort variant og triller kula.
    30'
    For dere som ser på kampen på streamen så er det bare å beklage de tekniske problemene vi har med lyden. Den vil forhåpentligvis bli ordnet veldig fort.
    31'
    Tounekti prøver å legge inn, men treffer en Valur-spiller og vinner en corner.
    33'
    Berg legger inn foran keeper, men Valur får klarert.
    33'
    Nordmennene sliter med å skape de store sjansene her, selv om de er klart best.
    33'
    Valur har ballen litt, men Glimt presser de fryktelig høyt. Islendingene sliter med å spille seg ut.
    35'
    Og der er det endelig riktig lyd!
    36'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Marius Lode
    Saevasson felles av Lode utenfor boksen i det han stormer i angrep.
    38'
    Det skytes langt over mål.
    39'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Valur 0 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Ulrik Saltnes
    Målgivende: Erik Botheim
    DER SITTER DEN! Botheim header ballen ned til Saltnes i feltet, og han får en enkel jobb med å sette den i mål. Viktig for Glimt dette.
    40'
    Pedersen feller Lode og får betalt med gult kort.
    43'
    Saltnes legger inn i feltet og blir klarert ut, men på returen står Berg klar og lader slegga, men skuddet er alt annet enn godt. Svakt og upresist.
    44'
    Tounakti prøver så å dra seg inn i feltet, men Valur får klarert.
    44'
    Vall drar seg opp på venstrekanten, men Sampsted får kontroll og får ryddet unna.
    45'
    Stor sjanse til Valur! Sigurdsson drar seg enkelt gjennom feltet og går på skudd, men den går rett i Haikin.
    45'+1
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Saevarsson løfter inn i boksen, men Moe er på jobb og klarerer ut til corner. Kunne blitt farlig om han hadde latt den gå.
    47'
    Den slås over hele feltet. Dårlig slått corner.
    48'
    Vetlesen prøver seg på et skudd fra utenfor 16, men det blir for svakt og går rett på keeper.
    49'
    Jeg er usikker på om Teounekti prøvde å legge inn der eller om det var forsøk på et skudd, men dårlig var det hvert fall.
    50'
    Så vinner Saltnes en straffe!!
    50'
    Haldórsson feller sin tidligere lagkamerat inne i feltet og dommer blåser.
    51'
    Bodø/Glimt scorer på straffe!
    Valur 0 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Patrick Berg
    Flott straffe! Berg er rolig og bare venter ut keeperen før han legger den forsiktig nede i høyre hjørnet.
    51'
    Valur 0 - 3 Bodø/Glimt
    Målgivende: Ulrik Saltnes
    IGJEN! Saltnes spiller opp Berg som skyter ballen i stolpen og inn i mål.
    55'
    Berg litt for hard i en duell, og Valur får betalt med frispark.
    58'
    Saeversson legger inn mot bakerste stolpe hvor Pedersen står, men ballen treffer armen og dommer blåser hands.
    60'
    Høibråten er nede på gresset og peker på at han har vondt i beinet. Ikke heldig for Glimt.
    61'
    Kan se ut som det faktisk bare er en liten krampe.
    61'
    Og der er han inne på banen igjen for egen maskin. Ser ut til å gå bra, enn så lenge hvert fall.
    62'
    Glimt vinner en corner.
    63'
    Den legges inn, og klareres ut til ny corner.
    64'
    Der kom det en reprise omtrent. Ny corner til Glimt.
    65'
    Legges inn på Høibråten, men han er for tøff i duellen, og Valur får frispark.
    65'
    Sigurdsson går ut for Hjaltested.
    65'
    Bartalsstovu går ut for Adolphsson.
    66'
    Tounekti prøver å dra seg inn i feltet, men mister ballen til en Valur-spiller.
    67'
    Fet går på skudd, men det går alt for høyt.
    70'
    Valur legger inn i boksen, men Glimt-forsvaret har kontroll og klarerer.
    71'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Marius Høibråten
    Ut: Morten Konradsen
    72'
    Valur får fyrt av et skudd, men det går rett i ansiktet til Konradsen.
    73'
    Frispark til Valur i god posisjon.
    73'
    Det slås alt for langt. Enkelt for Haikin å plukke ned.
    74'
    Valur vinner ballen høyt i banen og Hjaltested fyrer av, men Haikin klarer å få noen fingre på ballen og redder.
    76'
    Inn: Axel Lindahl
    Ut: Hugo Vetlesen
    77'
    Inn: Lasse Nordås
    Ut: Erik Botheim
    77'
    Valur roper etter frispark og straffe! Konradsen dytter Adolphsson i bakken utenfor 16-meteren, men dommer blåser ikke.
    78'
    To glimt-spillere nede nå.
    79'
    Tounekti og Saltnes. Sistnevnte oppe på beina, mens Tounekti tøyer ut.
    80'
    Smarason inn for Köhler og Larusson inn for Pedersen.
    80'
    Valur får et frispark etter at Nordås er litt sen i en takling.
    83'
    Mye surr ute på banen nå. Det er et oppgitt Valur-lag som ser leie ut.
    84'
    Saltnes og Lindahl inne i boksen, men de klarer ikke å få lagt inn eller skutt og Valur vinner ballen.
    86'
    Nå går det ikke unna ute på banen her. Glimt triller og triller og ser ut til å være meget fornøyde.
    87'
    Haraldsson kommer inn for Trygvasson.
    89'
    Valur vinner ballen høyt i banen, men de klarer ikke å legge inn og Glimt forsvarer seg godt.
    90'+1
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    Valur legger inn og Smarason fyrer av rett i tverrliggeren. Bra mulighet!
    90'+2
    Inn: Sigurd Kvile
    Ut: Marius Lode
    90'+3
    Inn: Sebastian Tounekti
    Ut: Elias Hagen
    90'+3
    Valur vinner en corner og legger den inn i feltet. Lindahl klarerer, men det går rett til en rødkledd spiller som fyrer av. Det går rett i blokka og de vinner et innkast.