I Valencia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    1'
    Spillet på Mestalla er stoppet midlertidig fordi Uros Racic ligger nede.
    1'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Valencia CF på egen banehalvdel.
    3'
    Valencia CF slipper å klare seg uten Uros Racic som kommer tilbake på banen i Valencia.
    3'
    Frispark Villarreal CF.
    5'
    Serge Aurier
    Serge Aurier (Villarreal CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    6'
    I Valencia slår Daniel Wass en corner fra venstre.
    13'
    Goncalo Guedes
    Valencia CF avanserer forover i Valencia. Goncalo Guedes avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Frispark for Valencia CF på egen banehalvdel.
    14'
    Daniel Wass (Valencia CF) slår en corner fra høyre side på Mestalla.
    16'
    Daniel Wass (Valencia CF) løfter inn en corner fra høyre på Mestalla.
    16'
    Jose Gaya
    Målsjanse! Jose Gaya (Valencia CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    16'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal CF er nær straffområde.
    19'
    Valencia CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark til Valencia CF på halvdelen til Villarreal CF.
    24'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Valencia CF en corner. Daniel Wass sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    27'
    27'
    Arnaut Danjuma
    Arnaut Danjuma (Villarreal CF) kommer seg fri på Mestalla, men avslutningen går utenfor.
    28'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Valencia CF.
    29'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Valencia CF en corner. Daniel Wass sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    31'
    Valencia CF fosser fremover, men Jose Luis Munuera Montero blåser for offside på Mestalla.
    31'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Mestalla.
    32'
    Francis Coquelin
    Villarreal CF angriper på Mestalla. Francis Coquelin header utenfor.
    32'
    I Valencia slår Daniel Wass en corner fra høyre.
    34'
    36'
    Valencia CF angriper, men Goncalo Guedes vinkes av for offside.
    39'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Valencia CF.
    39'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Mestalla.
    41'
    Sjanse i Valencia! Serge Aurier (Villarreal CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    41'
    Valencia, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Jose Luis Munuera Montero tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    I Valencia slår Dani Parejo en corner fra høyre.
    42'
    Frispark Valencia CF.
    43'
    Mål for Valencia!
    Valencia 1 - 0 Villarreal
    Mål: Hugo Guillamon
    Målgivende: Dimitri Foulquier
    Mål! Hugo Guillamon gir Valencia CF ledelsen 1-0 i Valencia. Flott spill fra Dimitri Foulquier før målet.
    43'
    45'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Boulaye Dia
    Ut: Yeremi Pino
    Villarreal CF gjør sitt første bytte. Yeremi Pino erstattes av Boulaye Dia.
    46'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Dani Parejo
    Villarreal CF bytter ut Dani Parejo med Samuel Chukwueze. Dette er det andre byttet som Unai Emery gjør i dagens kamp.
    46'
    Jose Luis Munuera Montero signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    47'
    Gult kort til Valencia
    Hugo Guillamon
    Dommeren gir Hugo Guillamon (Valencia CF) et gult kort.
    47'
    Moi Gomez (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Mestalla.
    49'
    Pau Torres
    Villarreal CF angriper og Pau Torres får avsluttet. Headingen treffer ikke Valencia CF-målet.
    49'
    En av Valencia CFs spillere går i offside.
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Uros Racic (Valencia CF) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    I Valencia har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Gult kort til Villarreal
    Arnaut Danjuma (Villarreal CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    53'
    Spillerbytte - Valencia
    Inn: Carlos Soler
    Ut: Uros Racic
    Carlos Soler (Valencia CF) erstatter Uros Racic som muligens er skadet.
    54'
    55'
    Valencia CF angriper, men Jose Luis Munuera Montero blåser for offside.
    56'
    59'
    Inn: Manu Trigueros
    Ut: Etienne Capoue
    Villarreal CF bytter ut Etienne Capoue med Manu Trigueros.
    61'
    En av Villarreal CFs spillere blir avblåst for offside på Mestalla.
    63'
    63'
    Omar Alderete
    Omar Alderete (Valencia CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    67'
    Jose Gaya
    Valencia CF angriper, men avslutningen til Jose Gaya går utenfor.
    67'
    69'
    Inn: Thierry Correia
    Ut: Marcos De Sousa
    Marcos De Sousa (Valencia CF) erstattes av Thierry Correia.
    71'
    Inn: Paco Alcacer
    Ut: Moi Gomez
    Unai Emery gjør dagens fjerde bytte i Valencia, når han tar ut Moi Gomez og setter inn Paco Alcacer.
    71'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Pervis Estupinan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Alberto Moreno, mens Pervis Estupinan tar plass på benken.
    71'
    Inn: Mouctar Diakhaby
    Ut: Gabriel Paulista
    Gabriel Paulista (Valencia CF) erstattes av Mouctar Diakhaby.
    72'
    73'
    Manu Trigueros
    Manu Trigueros (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    73'
    Valencia CF har fått straffe!
    75'
    Raul Albiol
    Raul Albiol (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Mestalla.
    75'
    Valencia scorer på straffe!
    Valencia 2 - 0 Villarreal
    Mål: Carlos Soler
    Mål! Valencia CF øker ledelsen til 2-0 etter et straffespark av Carlos Soler.
    77'
    79'
    Samuel Chukwueze
    Dommer Jose Luis Munuera Montero viser Samuel Chukwueze (Villarreal CF) det gule kortet.
    79'
    Jose Gaya vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    79'
    80'
    Inn: Cristiano Piccini
    Ut: Jose Gaya
    Det virker som Jose Gaya ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Cristiano Piccini.
    82'
    Inn: Hugo Duro
    Ut: Goncalo Guedes
    Valencia CF gjør sitt femte bytte. Goncalo Guedes erstattes av Hugo Duro.
    82'
    83'
    85'
    Villarreal CF angriper i Valencia, men blir avblåst for offside.
    86'
    Valencia CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Villarreal CF.