Vålerenga (4-3-3): Klaesson - Borchgrevink, Tollås Nation, Näsberg, Adekugbe - Bjørdal, Oldrup Jensen, Christensen - Dønnum, Kjartansson, Sahraoui.
    Kristiansund (4-3-3): McDermott - Strand Nilsen, D.P. Ulvestad, Coly, Sørmo - Hopmark, Diop, P.E. Ulvestad - Bye, Willumsson, Gjertsen.
    Sahraoui dribler seg inn fra venstre. Innlegget plukkes av keeper.
    KBK roper om straffe, men dommeren rister på hodet.
    7'
    Stillingskrig her nå, mye frem og tilbake på midtbanen. Tøffe dueller, men lite finspill.
    12'
    Kjempesjanse for Kjartansson! Sahraoui vipper ham igjennom med en vakker stikker, men islendingen er ikke sitt sanne jeg foran mål om dagen. God inngripen av McDermott.
    13'
    Dønnum dribler seg til en corner på høyresiden.
    16'
    Sahraoui sliter med noe. Halter rundt.
    16'
    Innoverskrudd corner fra Dønnum. Plukkes av McDermott.
    16'
    Nydelig stikker fra Sahraoui til Adekugbe, men innlegget blokkeres.
    18'
    Stor sjanse for KBK. Diops avslutning fra skrått hold stoppes av keeper.
    22'
    Dønnum kommer igjen rundt på høyre og prøver å slå inn, men blokkeres til corner.
    25'
    KBK kontrer etter corneren, men Sahraoui leverer en knalltakling på Willumsson.
    25'
    Oldrup Jensen avblåses for en takling. Misfornøyd med den avgjørelsen. Så ut som han var på ball.
    28'
    Gjertsen fyrer av fra god posisjon, men ballen sklir totalt av foten.
    33'
    Amidou Diop med noen fenomenale tekniske detaljer på midtbanen. Ren nytelse.
    35'
    KBK ypper seg i VIF-boksen, men det blåses for hands.
    38'
    Mål for Kristiansund!
    Vålerenga 0 - 1 Kristiansund
    Mål: Snorre Strand Nilsen
    Målgivende: Torgil Gjertsen
    Han lurer seg frem fra høyrebackposisjon, og som en rutinert spiss står han på rett sted til rett tid og bredsider inn innlegget fra Gjertsen. Flott scoring.
    40'
    Den var etterlengtet for Kristiansund. Deres aller første scoring i 2021, treningskamper inkludert.
    43'
    Bjørdal knoter litt for mye med ballen ute på høyresiden og misbruker en god innleggsmulighet.
    44'
    Adekugbe legger inn. Rett i keeper.
    45'+3
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Erlend Sivertsen
    Ut: Bent Sørmo
    Backbytte for KBK i pausen.
    46'
    Vålerenga kommer seg til to skuddforsøk. Først er det Sahraoui som tar ned en nydelig langpasning og skjærer inn i feltet. Skuddet fra ti meter blokkeres. Borchgrevink plukker opp ballen og skyter fra 15 meter, men også det i KBK-blokka.
    48'
    Corner til Vålerenga.
    48'
    Dønnum løfter inn, men han finner ingen lagkamerater.
    48'
    Borchgrevink legger inn fra høyre og skaffer et hjørnespark.
    49'
    Diop header ballen ut.
    50'
    Vålerenga overtar igjen. KBK har ikke hatt mye ball i de første minuttene av omgangen.
    50'
    Christensen skyter fra 16 meter - blokkeres.
    51'
    Men så får KBK en kjempemulighet! Gjestene bretter fint ut på kanten og Strand Nilsen legger inn foran mål, men skuddet til Bye fra seks meter reddes av Klaesson!
    52'
    53'
    Diop header unna igjen.
    53'
    Gjertsen skyter fra 25 meter. Brukbart treff, men rett på Klaesson.
    54'
    Kristiansund presser meget bra. Klaesson må bare gi ut til kast.
    56'
    Diop skaffer et hjørnespark for Kristiansund.
    56'
    Vålerenga 0 - 2 Kristiansund
    Mål: Dan Peter Ulvestad
    Ulvestad stanger inn 2-0! Hjørnesparket er godt slått og Ulvestad løper seg fri. Fra fem meter header han ballen ned i hjørnet.
    56'
    Straffe til Vålerenga! Det er Borchgrevink som felles inne i 16-meteren.
    58'
    Vålerenga bommer på straffe! Skyter lavt midt i mål. McDermott henger igjen foten og får stoppet skuddet fra Dønnum. McDermott er også raskt ute på returen og Dønnum setter den utenfor mål.
    58'
    Gult kort til Kristiansund
    Erlend Sivertsen
    Feller Dønnum midt på banen.
    60'
    Reprisen fra straffen viser for øvrig at McDermott var ute fra streken med begge beina da skuddet kom fra Dønnum.
    61'
    Layouni gjør seg klar for å komme inn for Vålerenga.
    62'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Amor Layouni
    Ut: Osame Sahraoui
    63'
    Mange balltap fra begge lag nå.
    65'
    Kristiansund forsvarer seg meget bra. Vålerenga leter etter åpningene, men pasningen fra Dønnum mot Bjørdal blir for vanskelig.
    67'
    Ballen spilles ut mot Dønnum, men igjen for hard og ut til fem-meter.
    67'
    Layouni legger inn fra venstre, men bak mål. Lite som stemmer for Vålerenga nå.
    69'
    Inn: Olaus Skarsem
    Ut: Brynjólfur Willumsson
    Friske bein inn for KBK.
    70'
    Nesten for Vålerenga! Layouni legger fint inn og Dønnum kommer i stor fart. Fra seks meter treffer han bra med headingen, men dessverre for Vålerenga rett på McDermott.
    71'
    Vålerenga presser på nå. Layouni skyter inne i boksen, men igjen står en KBK-forsvarer i veien.
    74'
    76'
    Ut til nytt hjørnespark.
    76'
    Bjørdal kommer seg til avslutning, men rett på McDermott.
    76'
    Inn: Sakarias Opsahl
    Ut: Henrik Bjørdal
    78'
    Coly tar ballen opp fra eget forsvar og skaffer et hjørnespark for gjestene.
    79'
    Dønnum prøver å drible seg fri, men han går seg bare fast og KBK overtar.
    80'
    Inn: Flamur Kastrati
    Ut: Torgil Gjertsen
    81'
    Inn: Max Williamsen
    Ut: Pål Erik Ulvestad
    81'
    Borchgrevink gir bort ballen igjen for Vålerenga. Kastrati får ikke noe ut av det, men mange unødvendige balltap for hjemmelaget de siste minuttene.
    82'
    Dønnum kommer til innlegg. Via Sivertsen og ut til hjørnespark.
    83'
    McDermott bokser inn i Oldrup Jensen og ut til fem-meter.
    83'
    Ny corner for Vålerenga, men de får ikke noe ut av den.
    85'
    Innlegg mot Layouni. Ut til nok et hjørnespark.
    85'
    McDermott bokser unna.
    85'
    Klabb og babb foran mål. KBK får ikke helt klarert, men flagget kommer opp for offside.
    86'
    Dønnum leter etter skuddmuligheten, men KBK-forsvarerne er raskt nede og blokkerer skuddet.
    87'
    Kjartansson skyter inne i boksen. Via et Kristiansund-bein og ut til corner.
    87'
    Frispark til Kristiansund inne i feltet.
    88'
    Inn: Ivar Erlien Furu
    Ut: Amidou Diop
    88'
    Christian Michelsen svært entusiastisk nede ved sidelinjen nå.
    90'
    Dønnum legger ut til Oldrup Jensen, men midtbanespilleren får ikke skutt fra 15 meter.
    90'
    Det er lagt til fire minutter.
    90'+1
    Dønnum kommer inn fra kanten og skyter fra ti meter. McDermott er igjen med på notene og slår ut til corner.
    90'+1
    McDermott og flere andre går ned inne i feltet og KBK får frispark.
    90'+1
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 2 Kristiansund
    Mål: Vidar Orn Kjartansson
    Målgivende: Amor Layouni
    Skal dette bli spennende da? Mønsterangrep fra Vålerenga og Kjartansson setter ballen i tomt bur fra fem meter.
    90'+2
    Lang ball opp mot Dønnum, men det blir for hardt og ut til fem-meter for McDermott.
    90'+3
    Dønnum prøver å legge inn ute på høyrekanten, men han mister balansen og ut til fem-meter igjen.
    90'+4
    Spilt fire minutter av tillegstiden nå.
    90'+4
    Vålerenga får et siste angrep.
    90'+4
    Dønnum løfter inn - Coly header ut.
    90'+5
    Det er slutt! Kristiansund vinner 2-1 mot Vålerenga. Stor triumf for Kristiansund, etter en svak sesongoppkjøring og start på sesongen.