Hei og velkommen til denne livedekningen av den andre kvalifiseringskampen til Conference League mellom Vålerenga og Genk.
    Vålerenga (4-3-3): Haug, Adekugbe, Näsberg, Tollås, Borchgrevink - Holm, Jensen, Bjørdal - Sahraoui, Jatta, Christensen.
    Gent (4-2-3-1): Roef - Núrio Fortuna, Godeau, Okumu, Hanche-Olsen - Kums, Odjidja-Ofoe - Tissoudali, Samoise, Castro-Montes - Depoitre.
    Benken til Vålerenga: Sjøeng, Skaret, Udahl, Emilsen, Holmè, Eng og Opsahl.
    Benken til Gent: Sinan Bolat, Jochmans, Opéri, Ngadeu-Ngadjui, De Sart, Hjulsager, Bruno, Malede, Bayo, George og Van Daele.
    Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson er ikke i kamptroppen. Både Nettavisen og den anerkjente fotballskribenten Fabrizio Romano melder at Klaesson er så godt som klar for Premier League-klubben Leeds. Begge melder også at arbeidstillatelsen skal være i boks. Sisteskansen skal befinne seg i karantene i England for øyeblikket.
    Vålerenga har en enormt tøff jobb foran seg med å kvalifisere seg videre i turneringen. De tapte 4-0 borte, og må mist vinne med fire mål om de skal få ekstraomganger. Vinner de med fem mål, er de videre.
    Nærmer seg avspark nå!
    Klarer Vålerenga å snu dette og komme seg videre i turneringen?
    Ja!!!
    31%
    Nei. Dette går ikke...
    69%
    Antall stemmer: 1042
    Der er vi i gang!
    1'
    Ganske rolig start på kampen her. Vålerenga triller ball.
    2'
    Christensen prøver å legge inn til Holm i feltet, men ballen finner ikke veien til unggutten.
    5'
    Vålerenga bruker mye tid på å prøve å bygge opp angrep, men sliter med å spille seg gjennom Gent-forsvaret.
    6'
    Vi hadde trengt en tidlig scoring fra hjemmelaget for å få litt liv her nå.
    6'
    Vålerenga fyller 108 år i dag. Gratulerer til hele klubben!
    7'
    Livsfarlig pasning fra Adekugbe mot Haug, men sisteskansen er på alerten og får klarert unna fare.
    9'
    Backen spiller for øvrig sin siste kamp for Vålerenga i dag, før han skal videre til Hatayspor i Tyrkia.
    10'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Gent
    Mål: Osame Sahraoui
    Målgivende: Christian Borchgrevink
    Der sitter den for hjemmelaget! Mye klabb og babb i feltet før Borchgrevink får spilt gjennom Sahraoui, som banker ballen i mål.
    10'
    Dette var nøyaktig det vi trengte nå!
    11'
    Bjørdal fyrer av, men skuddet går rett på keeper, men Holm er på direkten og prøver å dra seg gjennomfeltet. Unggutten klarer ikke å avslutte, men vinner en corner.
    12'
    Den slås høyt foran keeper, men VIF er litt for hardhendte inne i feltet og Gent får et frispark.
    13'
    Sahraoui prøver å legge inn, men den får Gent klarert.
    16'
    Christensen får ballen inne i feltet, men finner ingen å sende ballen videre til, og mister den til Gent.
    17'
    Jatta får ballen inne i boksen og prøver å spille 45 til Bjørdal, men Gent får klarert unna.
    19'
    For en sjanse for Gent! Tissoudali danser seg forbi hele VIF-forsvaret, men Haug er på jobb og redder ballen ut til en corner.
    23'
    Borchgrevink legger inn mot Jatta, men Hanche-Olsen klarerer til corner.
    25'
    Den skrus inn foran mål mot Tollås Nation som får den på volley, men han blir for baktung og setter den over mål.
    26'
    Bjørdal spiller gjennom Jatta, som går på skudd. Men det går via en Gent-spiller, og ut til corner.
    27'
    Den løftes inn foran keeper, som bokser den ut igjen.
    28'
    Holm er på returen og drar seg forbi alle inni feltet, helt til han kommer til keeper, som får stoppet han.
    28'
    Vålerenga har vært klart best den første halvtimen her. Vi får håpe på flere scoringer sett med norske øyne!
    29'
    Jatta får ballen rett utenfor 16-meteren, men han får ikke vendt om og fyrt av, før Gent-forsvaret får kontroll på ballen.
    31'
    Bjørdal blir revet i bakken, og VIF vinner et frispark.
    32'
    Den skrus inn i midten, men Gent får klarert.
    32'
    Gent vinner en corner.
    34'
    Kjempeskudd fra Samoise! Han banker til fra ca. 30 meter, men Haug er på jobb og får slått den ut til corner.
    35'
    Den legges inn i feltet, og Hanche-Olsen header utenfor mål.
    35'
    Christensen prøver å spille gjennom Bjørdal inne i feltet, og Jatta prøver å ta den med videre, men han meier ned Fortuna, og dommer dømmer frispark til Gent.
    38'
    Vålerenga med mye bra spill foran målet nå, med Sahraoui i spissen. Dessverre for Oslo-laget klarer de ikke å få noe uttelling for det.
    39'
    39'
    Sahraoui legger inn i boksen, men finner ingen lagkamerater, og Gent-keeper får kontroll på ballen.
    41'
    Tissoudali legger inn, men Borchgrevink får klarert.
    45'+1
    Vi er i gang igjen!
    46'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Julien De Sart
    Ut: Vadis Odjidja-Ofoe
    46'
    Inn: Vakoun Issouf Bayo
    Ut: Laurent Depoitre
    46'
    Tissoudali kommer seg inn i feltet, men Borchgrevink får ryddet unna.
    50'
    Nå er det sjansene-bonanza for Gent. Haug og Tollås Nation redder både en, to og tre skudd. Hvordan kan de ikke klare å score der??
    51'
    Nå må Vålerenga opp i ringa!
    52'
    Og Sahraoui vinner et frispark rett utenfor 16-meteren.
    52'
    Borchgrevink går på skudd, men den er Roef med på, og for slått unna.
    54'
    Bjørdal går på skudd, men keeper får reddet.
    58'
    Jatta får ballen og stormer mot mål, men Gent-forsvaret får reddet unna. VIF-spissen er rasende og roper etter frispark.
    59'
    Ingenting sier dommer.
    59'
    Gent går på et skudd, men Jenssen får klarert og Jatta stormer i angrep.
    63'
    Det stopper litt opp, og Vålerenga begynner å trille ball.
    63'
    65'
    Den legges inn i feltet mot Godeau, som header langt over mål.
    65'
    Inn: Andrew Hjulsager
    Ut: Alessio Castro-Montes
    67'
    Gult kort til Vålerenga
    Odin Thiago Holm
    Går for tøft inn i en duell.
    69'
    Hjulsager legger inn, men Haug er ute og snapper ballen.
    70'
    Fortuna slår inn i feltet, men Adekugbe er god i luften og header unna.
    71'
    Gult kort til Gent
    Nurio Fortuna
    Stempler Christensen og får gult kort i betaling.
    71'
    Borchgrevink spiller inn til Sahraoui, men sistnevnte klarer ikke å skape noe ut av det.
    72'
    Inn: Yonas Malede
    Ut: Tarik Tissoudali
    73'
    Sahraoui spiller 45 inn til Adekugbe, som skyter via en Gent-spiller og ut til corner.
    75'
    Den slås inn i boksen, men Roef er ute og redder igjen.
    75'
    Kums slår ballen inn i feltet, men Tollås Nation stusser den ut av fare.
    77'
    Osame Sahraoui
    77'
    Adekugbe slår ballen fint inn mot bakerste, men der er det ingen Vålerenga-spillere som står.
    78'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Henrik Udahl
    Ut: Seedy Jatta
    78'
    Udahl vinner et frispark høyt i banen.
    80'
    Den slås inn mot Jensen, men Gent-forsvaret får klarert ut til corner.
    81'
    Vålerenga 2 - 0 Gent
    Mål: Ivan Näsberg
    Der sitter den! Näsberg går opp på corneren og sparker ballen i mål. Denne trengte vi!
    81'
    Vålerenga vinner nok en corner.
    82'
    Slås på samme plass, men denne gangen er det ingen VIF-hoder som for styrt ballen i mål.
    82'
    Hjulsager ser ut til å ha misforstått sporten og kjører et lite MMA-grep på Adekugbe og river han i bakken. Klart frispark.