FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    8'
    Richard Martens signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    13'
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    14'
    16'
    Mål for FC Twente!
    FC Utrecht 0 - 1 FC Twente
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    Mål! FC Twente Enschede tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ricky Van Wolfswinkel på Stadion Galgenwaard.
    17'
    Simon Gustafson (FC Utrecht) slår en corner fra venstre side på Stadion Galgenwaard.
    20'
    Adam Maher
    FC Utrecht avanserer forover i Utrecht. Adam Maher avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til FC Utrecht.
    22'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    I Utrecht slår Adam Maher en corner fra høyre.
    27'
    Simon Gustafson
    FC Utrecht avanserer forover på Stadion Galgenwaard og Simon Gustafson kommer til avslutning. Headingen blir klarert av FC Twente Enschede.
    30'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Richard Martens signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    32'
    Michel Vlap ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    32'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Michel Vlap som kommer tilbake på banen i Utrecht.
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Maarten Paes (FC Utrecht) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Maarten Paes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    34'
    Kan FC Utrecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Richard Martens signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    38'
    FC Utrecht angriper, men blir avblåst for offside.
    40'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    Frispark FC Utrecht.
    42'
    Gult kort til FC Twente
    Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde (FC Twente Enschede) pådrar seg et gult kort.
    42'
    Dommer Richard Martens venter med å sette i gang spillet fordi Simon Gustafson ligger nede.
    43'
    Simon Gustafson er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadion Galgenwaard.
    44'
    46'
    Frispark i en god posisjon for FC Twente Enschede!
    46'
    Skudd på mål, FC Twente
    47'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    51'
    Rødt kort til FC Twente
    Michal Sadilek
    Rødt kort! Michal Sadilek (FC Twente Enschede) blir utvist.
    51'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Jesse Bosch
    Ut: Michel Vlap
    FC Twente Enschede bytter ut Michel Vlap med Jesse Bosch.
    54'
    57'
    Jayden Oosterwolde vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Quinten Timber ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    57'
    Quinten Timber kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stadion Galgenwaard.
    60'
    Adam Maher
    Målsjanse! Adam Maher (FC Utrecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Sander Van de Streek
    Ut: Joris Overeem
    FC Utrecht gjør sitt første bytte. Joris Overeem erstattes av Sander Van de Streek.
    61'
    Inn: Django Warmerdam
    Ut: Arthur Zagre
    FC Utrecht bytter ut Arthur Zagre med Django Warmerdam. Dette er det andre byttet som Rene Hake gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Gijs Smal
    Ut: Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Gijs Smal kommer inn for FC Twente Enschede.
    61'
    Inn: Julio Pleguezuelo
    Ut: Vura
    Vura (FC Twente Enschede) erstattes av Julio Pleguezuelo.
    61'
    62'
    Richard Martens tildeler FC Utrecht en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    65'
    Sander Van de Streek
    Sander Van de Streek (FC Utrecht) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Hjørnespark til FC Twente
    71'
    Mees Hilgers
    FC Twente Enschede angriper på Stadion Galgenwaard, men Mees Hilgers header utenfor.
    71'
    Inn: Othman Boussaid
    Ut: Simon Gustafson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Othman Boussaid, mens Simon Gustafson tar plass på benken.
    71'
    Anastasios Douvikas
    FC Utrecht angriper. Anastasios Douvikas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    74'
    77'
    Gult kort til FC Utrecht
    Mark Van der Maarel
    Dommeren gir Mark Van der Maarel (FC Utrecht) et gult kort.
    77'
    78'
    Inn: Remco Balk
    Ut: Bart Ramselaar
    Rene Hake gjør dagens fjerde bytte i Utrecht, når han tar ut Bart Ramselaar og setter inn Remco Balk.
    79'
    80'
    Skudd på mål, FC Utrecht
    81'
    81'
    Adam Maher (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    81'
    82'
    Inn: Daan Rots
    Ut: Giovanni Troupee
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daan Rots erstatter Giovanni Troupee.
    82'
    Spillet på Stadion Galgenwaard er stoppet midlertidig fordi Mees Hilgers ligger nede.
    82'
    Anastasios Douvikas (FC Utrecht) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    85'
    85'
    85'
    Skudd utenfor mål, FC Utrecht
    85'
    Inn: Luca Everink
    Ut: Dimitris Limnios
    Bytte for FC Twente Enschede. Luca Everink kommer inn for Dimitris Limnios på Stadion Galgenwaard.
    86'
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    Bytte for FC Twente Enschede. Manfred Ugalde kommer inn for Ricky Van Wolfswinkel på Stadion Galgenwaard.
    86'
    Mees Hilgers er tilbake i kampen igjen.
    87'
    Richard Martens tildeler FC Utrecht en corner. Adam Maher sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+1
    Frisparket tildelt FC Twente Enschede er farlig nær FC Utrechts målområde.
    90'+1
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til FC Twente Enschede.
    90'+2
    Mål for FC Utrecht!
    FC Utrecht 1 - 1 FC Twente
    Mål: Mimoun Mahi
    Målgivende: Othman Boussaid
    Mimoun Mahi header ballen i mål og utligner til 1-1. Othman Boussaid var nest sist på ballen.
    90'+6
    90'+7
    Ramiz Zerrouki
    Ramiz Zerrouki mottar et gult kort i Utrecht, og må dermed stå over en kamp for FC Twente Enschede.
    90'+7
    90'+8
    Quinten Timber
    Quinten Timber (FC Utrecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.