Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) header mot mål, men ballen går utenfor.
    Mål for Ajax!
    FC Utrecht 0 - 1 Ajax
    Mål: Antony
    Målgivende: Ryan Gravenberch
    Ajax Amsterdam leder 0-1 etter en scoring av Antony Santos. Ryan Gravenberch sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Frispark for FC Utrecht på egen banehalvdel.
    8'
    Dusan Tadic
    Dusan Tadic skyter i stolpen! Nære på for Ajax Amsterdam.
    8'
    Naoki Maeda ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    10'
    Ryan Gravenberch
    Ajax Amsterdam avanserer forover i Utrecht. Ryan Gravenberch avslutter, men treffer ikke mål.
    11'
    Spillerbytte - FC Utrecht
    Inn: Othman Boussaid
    Ut: Naoki Maeda
    Rene Hake (FC Utrecht) tar ut Naoki Maeda som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Othman Boussaid.
    11'
    Naoki Maeda er tilbake i kampen igjen.
    11'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam.
    16'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    18'
    FC Utrecht 0 - 2 Ajax
    Mål: Brian Brobbey
    Målgivende: Dusan Tadic
    Mål! Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 0-2 på Stadion Galgenwaard. Flott spill fra Dusan Tadic før målet.
    19'
    Kan Ajax Amsterdam utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Gult kort til FC Utrecht
    Adam Maher
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Adam Maher (FC Utrecht) det gule kortet.
    21'
    FC Utrecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    FC Utrecht fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Frispark til Ajax Amsterdam på halvdelen til FC Utrecht.
    32'
    35'
    Django Warmerdam
    Django Warmerdam (FC Utrecht) fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Utrecht fordi Sander Van de Streek får behandling for en skade på banen.
    36'
    FC Utrecht slipper å klare seg uten Sander Van de Streek som kommer tilbake på banen i Utrecht.
    38'
    Offside! Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) er alene igjennom, men dommer Serdar Gozubuyuk ser at linjemannen er oppe med flagget.
    40'
    Steven Berghuis
    Sjanse til Ajax Amsterdam! Steven Berghuis er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    FC Utrecht, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Anastasios Douvikas
    Anastasios Douvikas (FC Utrecht) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    42'
    I Utrecht slår Adam Maher en corner fra venstre.
    45'
    Mimoun Mahi
    FC Utrecht angriper og Mimoun Mahi får avsluttet. Headingen treffer ikke Ajax Amsterdam-målet.
    45'
    45'+2
    Othman Boussaid
    Othman Boussaid (FC Utrecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Frispark for Ajax Amsterdam på egen banehalvdel.
    45'+2
    FC Utrecht 0 - 3 Ajax
    Brian Brobbey setter ballen i mål og øker Ajax Amsterdams ledelse til 0-3 i Utrecht. Dusan Tadic var nest sist på ballen.
    45'+3
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til FC Utrecht på egen banehalvdel.
    46'
    49'
    51'
    Frispark Ajax Amsterdam.
    54'
    55'
    Ajax Amsterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Jurrien Timber ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Adam Maher vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    56'
    Inn: Joris Overeem
    Ut: Adam Maher
    FC Utrecht bytter ut Adam Maher som ikke ser ut til å kunne fortsette. Rene Hake blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Joris Overeem.
    58'
    Adam Maher er tilbake på banen igjen.
    58'
    Ajax Amsterdam slipper å klare seg uten Jurrien Timber som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    Brian Brobbey (Ajax Amsterdam) vinkes av for offside i Utrecht.
    60'
    Mimoun Mahi
    Målsjanse! Mimoun Mahi (FC Utrecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    62'
    I Utrecht har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Frispark i en god posisjon for Ajax Amsterdam!
    63'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til FC Utrecht.
    65'
    Gult kort til Ajax
    Noussair Mazraoui
    Noussair Mazraoui (Ajax Amsterdam) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    65'
    FC Utrecht angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Frispark FC Utrecht.
    67'
    FC Utrecht angriper, men Anastasios Douvikas vinkes av for offside.
    67'
    69'
    Spillerbytte - Ajax
    Inn: Davy Klaassen
    Ut: Brian Brobbey
    Ajax Amsterdam gjør sitt første bytte. Brian Brobbey erstattes av Davy Klaassen.
    70'
    Inn: Perr Schuurs
    Ut: Lisandro Martinez
    Lisandro Martinez (Ajax Amsterdam) erstattes av Perr Schuurs.
    70'
    Inn: Kenneth Taylor
    Ut: Ryan Gravenberch
    Bytte for Ajax Amsterdam. Kenneth Taylor kommer inn for Ryan Gravenberch på Stadion Galgenwaard.
    70'
    Antony
    Antony Santos (Ajax Amsterdam) kommer til en målsjanse på Stadion Galgenwaard, men klarer ikke å score.
    71'
    Dommer Serdar Gozubuyuk ser at linjemannen løfter flagget, og Ajax Amsterdams Davy Klaassen blåses av for offside.
    73'
    74'
    Ajax Amsterdams Davy Klaassen blåses av for offside på Stadion Galgenwaard.
    74'
    Quinten Timber (FC Utrecht) vinkes av for offside i Utrecht.
    75'
    Othman Boussaid (FC Utrecht) løfter inn en corner fra høyre på Stadion Galgenwaard.
    77'
    Sjanse! FC Utrecht avanserer forover, men Othman Boussaid avslutter utenfor.
    77'
    Frispark til FC Utrecht på halvdelen til Ajax Amsterdam.
    78'
    Inn: Remco Balk
    Ut: Mimoun Mahi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Utrecht. Inn kommer Remco Balk, mens Mimoun Mahi tar plass på benken.
    80'
    Othman Boussaid (FC Utrecht) slår en corner fra høyre side på Stadion Galgenwaard.
    81'
    82'
    Inn: Nicolas Tagliafico
    Ut: Daley Blind
    Erik ten Hag (Ajax Amsterdam) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nicolas Tagliafico erstatter Daley Blind.
    82'
    85'
    Inn: Amourrichio Van Axel Dongen
    Ut: Antony
    Ajax Amsterdam bytter ut Antony Santos med Amourrichio Van Axel Dongen.
    85'
    Remco Balk
    FC Utrecht angriper. Remco Balk får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.