Federico Valverde (Uruguay) kommer seg fri på Estadio Campeon Del Siglo, men avslutningen går utenfor.
    Uruguay angriper i Montevideo. Brian Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    Uruguay tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Uruguay!
    Uruguay 1 - 0 Bolivia
    Mål: Giorgian de Arrascaeta
    Målgivende: Brian Rodriguez
    Uruguay leder 1-0 etter en scoring av Giorgian de Arrascaeta. Brian Rodriguez var nest sist på ballen.
    15'
    Brian Rodriguez (Uruguay) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Campeon Del Siglo.
    22'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Bolivia på egen banehalvdel.
    22'
    Carlos Lampe (Bolivia) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Campeon Del Siglo.
    25'
    Frispark for Bolivia på egen banehalvdel.
    25'
    Bolivia slipper å klare seg uten Carlos Lampe som kommer tilbake på banen igjen.
    26'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Uruguay på egen banehalvdel.
    27'
    Giorgian de Arrascaeta
    Giorgian de Arrascaeta (Uruguay) kommer til en målsjanse på Estadio Campeon Del Siglo, men klarer ikke å score.
    29'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Uruguay like utenfor Bolivia-området.
    31'
    Uruguay 2 - 0 Bolivia
    Mål: Federico Valverde
    Mål! Federico Valverde øker ledelsen til 2-0.
    31'
    Eber Aquino signaliserer et frispark til Bolivia.
    34'
    Marcelo Moreno
    Bolivia angriper. Marcelo Moreno får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    34'
    Uruguay, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    35'
    Frispark for Uruguay på egen banehalvdel.
    35'
    Agustin Alvarez Martinez
    Uruguay avanserer forover i Montevideo. Agustin Alvarez Martinez avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Nahitan Nandez
    Sjanse til Uruguay! Nahitan Nandez er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    Bolivia, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Eber Aquino tildeler Uruguay en corner. Giorgian de Arrascaeta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Uruguay angriper i Montevideo, men blir avblåst for offside.
    42'
    42'
    Uruguay fosser forover og Brian Rodriguez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    Målsjanse til Uruguay! Agustin Alvarez Martinez treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Giorgian de Arrascaeta (Uruguay) slår en corner fra høyre side på Estadio Campeon Del Siglo.
    45'+2
    Spillerbytte - Uruguay
    Inn: Mauro Arambarri
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Uruguay gjør sitt første bytte. Rodrigo Bentancur erstattes av Mauro Arambarri.
    46'
    Uruguay 3 - 0 Bolivia
    Mål: Agustin Alvarez Martinez
    Målgivende: Joaquin Piquerez
    Agustin Alvarez Martinez setter ballen i mål og øker Uruguays ledelse til 3-0 i Montevideo. Det er en fin assist fra Joaquin Piquerez.
    47'
    Brian Rodriguez (Uruguay) kommer seg fri på Estadio Campeon Del Siglo, men avslutningen går utenfor.
    49'
    I Montevideo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    49'
    Joaquin Piquerez
    Målsjanse til Uruguay! Joaquin Piquerez treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    I Montevideo slår Brian Rodriguez en corner fra venstre.
    51'
    Gult kort til Bolivia
    Marc Francois Enoumba
    Marc Francois Enoumba (Bolivia) får et gult kort av dommer Eber Aquino.
    54'
    Frispark Uruguay.
    54'
    Målsjanse på Estadio Campeon Del Siglo! Giorgian de Arrascaeta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    55'
    55'
    Eber Aquino tildeler Uruguay en corner. Giorgian de Arrascaeta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    Spillerbytte - Bolivia
    Inn: Henry Vaca
    Ut: Arce
    Cesar Farias gjør dagens første bytte i Montevideo, når han tar ut Arce og setter inn Henry Vaca.
    58'
    Inn: Jose Manuel Sagredo Chavez
    Ut: Ramiro Vaca
    Ramiro Vaca (Bolivia) erstattes av Jose Sagredo.
    59'
    Inn: Moises Villarroel Angulo
    Ut: Fernando Saucedo
    Bytte for Bolivia. Moises Villarroel kommer inn for Fernando Saucedo på Estadio Campeon Del Siglo.
    59'
    Mål for Bolivia!
    Uruguay 3 - 1 Bolivia
    Mål: Marcelo Moreno
    Marcelo Moreno scorer og reduserer dermed til 3-1.
    59'
    Frispark til Bolivia på halvdelen til Uruguay.
    63'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Uruguay får straffe av Eber Aquino på Estadio Campeon Del Siglo.
    64'
    Inn: Jesus Manuel Sagredo Chavez
    Ut: Marc Francois Enoumba
    Cesar Farias (Bolivia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jesus Manuel Sagredo erstatter Marc Francois Enoumba.
    66'
    Uruguay scorer på straffe!
    Uruguay 4 - 1 Bolivia
    Giorgian de Arrascaeta scorer på straffe og Uruguay øker ledelsen til 4-1.
    67'
    Inn: David Terans
    Ut: Brian Rodriguez
    Uruguay bytter ut Brian Rodriguez med David Terans.
    70'
    Inn: Manuel Ugarte
    Ut: Matias Vecino
    Uruguay bytter ut Matias Vecino med Manuel Ugarte. Dette er det tredje byttet som Oscar Tabarez gjør i dagens kamp.
    70'
    I Montevideo slår David Terans en corner fra venstre.
    70'
    71'
    Bolivia har fått straffespark på Estadio Campeon Del Siglo!
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til Bolivia
    80'
    Dommeren dømmer straffe til Bolivia
    83'
    Bolivia scorer på straffe!
    Uruguay 4 - 2 Bolivia
    Marcelo Moreno reduserer til 4-2 for Bolivia etter å ha satt inn et straffespark på Estadio Campeon Del Siglo.
    84'
    Inn: Gaston Pereiro
    Ut: Giorgian de Arrascaeta
    Bytte for Uruguay. Gaston Pereiro kommer inn for Giorgian de Arrascaeta på Estadio Campeon Del Siglo.
    85'
    Inn: Ronald Araujo
    Ut: Diego Godin
    Oscar Tabarez (Uruguay) gjør sitt femte bytte for dagen. Ronald Araujo erstatter Diego Godin.
    85'
    Inn: Rodrigo Ramallo
    Ut: Roberto Fernandez
    Bolivia bytter ut Roberto Fernandez med Rodrigo Ramallo. Dette er det femte byttet som Cesar Farias gjør i dagens kamp.
    85'
    86'
    Rodrigo Ramallo
    Rodrigo Ramallo (Bolivia) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Campeon Del Siglo.
    86'
    Moises Villarroel Angulo
    Bolivia angriper. Moises Villarroel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    90'
    90'
    Uruguay angriper og Agustin Alvarez Martinez får avsluttet. Headingen treffer ikke Bolivia-målet.
    90'+1
    David Terans (Uruguay) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Campeon Del Siglo.
    90'+2
    90'+3
    90'+5
    90'+6
    Manuel Ugarte
    Uruguay fosser forover og Manuel Ugarte fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+6
    90'+6
    Uruguay fosser fremover, men Eber Aquino blåser for offside på Estadio Campeon Del Siglo.
    90'+7
    Henry Vaca
    Bolivia angriper i Montevideo. Henry Vaca avslutter på mål, men greier ikke å score.