1-0
2-0
3-0
    Frisparket tildelt FK Ural Yekaterinburg er farlig nær FK Rubin Kazans målområde.
    2'
    Andrey Egorychev
    FK Ural Yekaterinburg angriper i Ekaterinburg. Andrey Egorychev fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    I Ekaterinburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Alesandr Lomovitskiy
    Alesandr Lomovitskiy (FK Rubin Kazan) avanserer forover på Central Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    FK Ural Yekaterinburg, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Sergei Karasev tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Vyacheslav Podberezkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    11'
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra høyre side på Central Stadium.
    16'
    Eric Bicfalvi
    Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) header mot mål, men ballen går utenfor.
    16'
    I Ekaterinburg slår Alesandr Lomovitskiy en corner fra høyre.
    17'
    Vitali Lisakovich (FK Rubin Kazan) løfter inn en corner fra venstre på Central Stadium.
    18'
    19'
    Sergei Karasev tildeler FK Ural Yekaterinburg en corner. Yuriy Zheleznov sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Danijel Miskic
    Danijel Miskic (FK Ural Yekaterinburg) kommer til en målsjanse på Central Stadium, men klarer ikke å score.
    21'
    Skudd på mål, FK Ural Yekaterinburg
    21'
    FK Rubin Kazan, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Frispark FK Ural Yekaterinburg.
    22'
    Mål for FK Ural Yekaterinburg!
    FK Ural Yekaterinburg 1 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Eric Bicfalvi
    Målgivende: Oleg Shatov
    FK Ural Yekaterinburg leder 1-0 etter en scoring av Eric Bicfalvi. Oleg Shatov sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    25'
    Gult kort til FK Rubin Kazan
    Konstantin Kuchaev
    Dommer Sergei Karasev viser Konstantin Kuchaev (FK Rubin Kazan) det gule kortet.
    25'
    Frispark i en god posisjon for FK Rubin Kazan!
    25'
    Sjanse til FK Ural Yekaterinburg! Eric Bicfalvi er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    Frispark for FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    27'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Eric Bicfalvi (FK Ural Yekaterinburg) vrir seg av smerte i gresset.
    30'
    Eric Bicfalvi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Central Stadium.
    31'
    FK Ural Yekaterinburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Oleg Shatov
    Målsjanse! Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    38'
    Vitali Lisakovich ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Danijel Miskic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    FK Rubin Kazan slipper å klare seg uten Vitali Lisakovich som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    Danijel Miskic er på beina igjen og fortsetter kampen på Central Stadium.
    40'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan på egen banehalvdel.
    41'
    Oliver Abildgaard
    FK Rubin Kazan angriper, men avslutningen til Oliver Abildgaard går utenfor.
    44'
    Oleg Shatov (FK Ural Yekaterinburg) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    45'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Rubin Kazan.
    47'
    Egor Teslenko
    FK Rubin Kazan angriper. Egor Teslenko får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    48'
    48'
    48'
    Sergei Karasev signaliserer et frispark til FK Ural Yekaterinburg like utenfor FK Rubin Kazan-området.
    56'
    FK Ural Yekaterinburg 2 - 0 FK Rubin Kazan
    Mål: Oleg Shatov
    Oleg Shatov setter ballen i mål og øker FK Ural Yekaterinburgs ledelse til 2-0 i Ekaterinburg.
    57'
    Frispark til FK Rubin Kazan på halvdelen til FK Ural Yekaterinburg.
    59'
    Spillerbytte - FK Rubin Kazan
    Inn: Daniil Kuznetsov
    Ut: Aleksandr Zuev
    Leonid Slutskiy gjør dagens første bytte i Ekaterinburg, når han tar ut Aleksandr Zuev og setter inn Daniil Kuznetsov.
    62'
    Frispark for FK Ural Yekaterinburg på egen banehalvdel.
    63'
    65'
    Daniil Kuznetsov
    Daniil Kuznetsov (FK Rubin Kazan) mottar sitt første gule kort for dagen på Central Stadium.
    65'
    Vitali Lisakovich (FK Rubin Kazan) slår en corner fra venstre side på Central Stadium.
    67'
    67'
    68'
    70'
    FK Ural Yekaterinburg 3 - 0 FK Rubin Kazan
    Målgivende: Rafal Augustyniak
    Mål! Eric Bicfalvi gir FK Ural Yekaterinburg en komfortabel 3-0 ledelse. Rafal Augustyniak var nest sist på ballen.
    71'
    Frispark til FK Ural Yekaterinburg på halvdelen til FK Rubin Kazan.
    74'
    Spillerbytte - FK Ural Yekaterinburg
    Inn: Ramazan Gadzimuradov
    Ut: Oleg Shatov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Ural Yekaterinburg. Inn kommer Ramazan Gadzimuradov, mens Oleg Shatov tar plass på benken.
    74'
    Inn: Marat Apashatsev
    Ut: Konstantin Kuchaev
    Konstantin Kuchaev (FK Rubin Kazan) erstattes av Marat Apshatsev.
    75'
    Inn: Soltmurad Bakaev
    Ut: Alesandr Lomovitskiy
    Leonid Slutskiy (FK Rubin Kazan) gjør sitt tredje bytte for dagen. Soltmurad Bakaev erstatter Alesandr Lomovitskiy.
    75'
    Daniil Kuznetsov (FK Rubin Kazan) kommer seg fri på Central Stadium, men avslutningen går utenfor.
    76'
    76'
    Ilya Samoshnikov
    Ilya Samoshnikov (FK Rubin Kazan) pådrar seg et gult kort.
    76'
    Ramazan Gadzimuradov ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    77'
    Inn: Lenar Fattakhov
    Ut: Ilya Samoshnikov
    FK Rubin Kazan bytter ut Ilya Samoshnikov med Lenar Fattakhov. Dette er det fjerde byttet som Leonid Slutskiy gjør i dagens kamp.
    77'
    FK Ural Yekaterinburg slipper å klare seg uten Ramazan Gadzimuradov som kommer tilbake på banen i Ekaterinburg.
    77'
    Inn: Aleksandr Yushin
    Ut: Yuriy Zheleznov
    Bytte for FK Ural Yekaterinburg. Aleksandr Yushin kommer inn for Yuriy Zheleznov på Central Stadium.
    78'
    Inn: Aleksey Evseev
    Ut: Rafal Augustyniak
    FK Ural Yekaterinburg bytter ut Rafal Augustyniak med Aleksey Evseev. Dette er det tredje byttet som Igor Shalimov gjør i dagens kamp.
    79'
    Ramazan Gadzimuradov (FK Ural Yekaterinburg) løfter inn en corner fra høyre på Central Stadium.
    79'
    82'
    Skudd utenfor mål, FK Rubin Kazan
    83'
    Hjørnespark til FK Ural Yekaterinburg
    84'
    Aleksey Gerasimov
    Sjanse! FK Ural Yekaterinburg avanserer forover, men Aleksey Gerasimov avslutter utenfor.
    84'
    FK Ural Yekaterinburg fosser fremover, men Sergei Karasev blåser for offside på Central Stadium.
    86'
    Inn: Mikhail Ageev
    Ut: Eric Bicfalvi
    Bytte for FK Ural Yekaterinburg. Mikhail Ageev kommer inn for Eric Bicfalvi på Central Stadium.
    89'
    Sergei Karasev tildeler FK Rubin Kazan en corner. Soltmurad Bakaev sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.