1-0
2-0
    Dommer Christof Dierick ser at linjemannen løfter flagget, og Union Saint-Gilloises Dante Vanzeir blåses av for offside.
    3'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    4'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    5'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    7'
    Guillaume Francois
    Målsjanse! Guillaume Francois (Union Saint-Gilloise) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise avanserer forover i Saint-Gilles. Deniz Undav avslutter, men treffer ikke mål.
    9'
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) vinkes av for offside i Saint-Gilles.
    10'
    11'
    13'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til KV Mechelen
    Kerim Mrabti
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    15'
    16'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Dommer Christof Dierick viser Guillaume Francois (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    16'
    Rob Schoofs
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Offside! Igor De Camargo (Yellow-Red KV Mechelen) er alene igjennom, men dommer Christof Dierick ser at linjemannen er oppe med flagget.
    21'
    Christof Dierick tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Rob Schoofs sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    30'
    Kaoru Mitoma
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Kaoru Mitoma avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    31'
    Dante Vanzeir
    Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Dante Vanzeir går utenfor.
    32'
    Casper Nielsen
    Sjanse i Saint-Gilles! Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Deniz Undav
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Deniz Undav avslutter utenfor.
    34'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 0 KV Mechelen
    Mål: Dante Vanzeir
    Målgivende: Kaoru Mitoma
    Dante Vanzeir dundrer ballen i mål og Union Saint-Gilloise tar ledelsen 1-0 på Stade Joseph Marien. Det er en fin assist fra Kaoru Mitoma.
    35'
    Christof Dierick signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    37'
    Loic Lapoussin (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    39'
    40'
    I Saint-Gilles slår Rob Schoofs en corner fra høyre.
    44'
    44'
    45'
    Rob Schoofs
    Rob Schoofs (Yellow-Red KV Mechelen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    Frispark til Yellow-Red KV Mechelen på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    46'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) får et gult kort av dommer Christof Dierick.
    46'
    Nikola Storm (Yellow-Red KV Mechelen) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    47'
    Christof Dierick tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Rob Schoofs sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    Igor De Camargo
    Igor De Camargo (Yellow-Red KV Mechelen) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    49'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    50'
    52'
    Alec Van Hoorenbeeck
    Alec Van Hoorenbeeck (Yellow-Red KV Mechelen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Nikola Storm
    Nikola Storm (Yellow-Red KV Mechelen) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    54'
    54'
    Union St.Gilloise 2 - 0 KV Mechelen
    Mål: Teddy Teuma
    Målgivende: Loic Lapoussin
    Mål! Teddy Teuma gir Union Saint-Gilloise en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Loic Lapoussin før målet.
    55'
    Guillaume Francois (Union Saint-Gilloise) avanserer forover på Stade Joseph Marien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    Igor De Camargo (Yellow-Red KV Mechelen) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    61'
    61'
    Rob Schoofs
    Yellow-Red KV Mechelen angriper, men avslutningen til Rob Schoofs går utenfor.
    63'
    Yellow-Red KV Mechelen angriper i Saint-Gilles. Nikola Storm fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise bytter ut Loic Lapoussin med Damien Marcq.
    66'
    68'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    68'
    69'
    Christian Burgess
    Christian Burgess (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Joseph Marien.
    69'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Siebe Van Der Heyden
    Dommeren gir Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    70'
    Offside! Maryan Shved blir vinket av og Yellow-Red KV Mechelen må dermed bygge opp et nytt angrep.
    71'
    72'
    Lucas Bijker
    Yellow-Red KV Mechelen angriper i Saint-Gilles. Lucas Bijker fyrer av et skudd som går utenfor.
    74'
    76'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra venstre side på Stade Joseph Marien.
    77'
    77'
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    78'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    79'
    Christof Dierick tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Nikola Storm sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Sjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Nikola Storm er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    82'
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Dante Vanzeir
    Bytte for Union Saint-Gilloise. Matthew Sorinola kommer inn for Dante Vanzeir på Stade Joseph Marien.
    82'
    Inn: Ismael Kandouss
    Ut: Christian Burgess
    Felice Mazzu gjør dagens tredje bytte i Saint-Gilles, når han tar ut Christian Burgess og setter inn Ismael Kandouss.
    83'
    Union Saint-Gilloises Teddy Teuma blåses av for offside på Stade Joseph Marien.
    85'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    86'
    Vinicius vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    88'
    88'
    Vinicius ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Gilles.
    88'
    Maryan Shved
    Målsjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Maryan Shved treffer mål, men keeper redder.
    89'
    89'
    Offside! Igor De Camargo (Yellow-Red KV Mechelen) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    90'
    90'+1
    Teddy Teuma
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Teddy Teuma fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.