0-1
Bruls54' (Str.)
    Kampen har startet.
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    4'
    Jean Thierry Lazare Amani
    Union Saint-Gilloise angriper på Stade Joseph Marien, men Jean Thierry Lazare Amani header utenfor.
    5'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    10'
    Bert Put signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    12'
    Bert Put signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    12'
    Frispark St. Truidense VV.
    15'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til St. Truidense VV.
    17'
    Koki Machida
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Koki Machida fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Bert Put tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Casper Nielsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    I Saint-Gilles får Koki Machida (Union Saint-Gilloise) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    23'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Christian Bruls
    Sjanse! St. Truidense VV avanserer forover, men Christian Bruls avslutter utenfor.
    25'
    26'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Ismael Kandouss
    Ismael Kandouss (Union Saint-Gilloise) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    28'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Aboubakary Koita
    Aboubakary Koita (St. Truidense VV) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    30'
    Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Casper Nielsen går utenfor.
    31'
    Daichi Hayashi
    Daichi Hayashi (St. Truidense VV) avanserer forover på Stade Joseph Marien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) slår en corner fra venstre side på Stade Joseph Marien.
    35'
    Klauss
    Klauss (St. Truidense VV) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    37'
    38'
    Daichi Hayashi (St. Truidense VV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Dommer Bert Put ser at linjemannen løfter flagget, og St. Truidense VVs Daichi Hayashi blåses av for offside.
    42'
    Mory Konate
    Sjanse i Saint-Gilles! Mory Konate (St. Truidense VV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    43'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    45'+1
    Bert Put signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til Union St.Gilloise
    46'
    Ingen straffe til Union St.Gilloise
    47'
    48'
    Klauss
    St. Truidense VV avanserer forover i Saint-Gilles. Klauss avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for St. Truidense VV...
    53'
    St. Truidense scorer på straffe!
    Union St.Gilloise 0 - 1 St. Truidense
    Mål: Christian Bruls
    Christian Bruls scorer og St. Truidense VV leder nå 0-1. Målet kom på et straffespark.
    54'
    55'
    Guillaume Francois
    Guillaume Francois (Union Saint-Gilloise) pådrar seg et gult kort.
    55'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Loic Lapoussin
    Ut: Guillaume Francois
    Felice Mazzu gjør dagens første bytte i Saint-Gilles, når han tar ut Guillaume Francois og setter inn Loic Lapoussin.
    55'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Bert Put tildeler St. Truidense VV en corner. Christian Bruls sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    63'
    Loic Lapoussin
    Loic Lapoussin (Union Saint-Gilloise) header mot mål, men ballen går utenfor.
    63'
    64'
    Dommeren gir Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    64'
    St. Truidense VV angriper. Aboubakary Koita får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    66'
    Dimitri Lavalee
    St. Truidense VV angriper i Saint-Gilles. Dimitri Lavalee avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    I Saint-Gilles slår Christian Bruls en corner fra venstre.
    70'
    70'
    Gult kort til St. Truidense
    Dommer Bert Put gir Dimitri Lavalee (St. Truidense VV) et gult kort.
    70'
    Teddy Teuma
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) pådrar seg et gult kort.
    70'
    Inn: Alex Millan
    Ut: Ismael Kandouss
    Union Saint-Gilloise bytter ut Ismael Kandouss med Alex Millan.
    71'
    Inn: Cameron Puertas Castro
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Union Saint-Gilloise bytter ut Jean Thierry Lazare Amani med Cameron Puertas Castro. Dette er det tredje byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    71'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Klauss
    Bernd Hollerbach (St. Truidense VV) gjør sitt første bytte for dagen. Rocco Reitz erstatter Klauss.
    72'
    72'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daiki Hashioka (St. Truidense VV) vrir seg av smerte i gresset.
    74'
    Daiki Hashioka ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Gilles.
    75'
    78'
    79'
    Daniel Schmidt
    Daniel Schmidt (St. Truidense VV) får et gult kort av dommer Bert Put.
    81'
    82'
    Inn: Shinji Kagawa
    Ut: Christian Bruls
    Bytte for St. Truidense VV. Shinji Kagawa kommer inn for Christian Bruls på Stade Joseph Marien.
    83'
    Inn: Ameen Al-Dakhil
    Ut: Jorge Teixeira
    St. Truidense VV gjør sitt tredje bytte. Jorge Teixeira erstattes av Ameen Al-Dakhil.
    83'
    85'
    Skudd utenfor mål, Union St.Gilloise
    86'
    88'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    89'
    Union Saint-Gilloise har fått straffe!
    90'
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) misbruker sjansen fra straffemerket!
    90'+2
    Dante Vanzeir
    Målsjanse! Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Bert Put tildeler St. Truidense VV en corner. Shinji Kagawa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.