Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Deniz Undav går utenfor.
    2'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    4'
    Nicolas Laforge tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    6'
    Marco Ilaimaharitra (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    10'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    11'
    Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Casper Nielsen fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Union Saint-Gilloise fosser fremover, men Nicolas Laforge blåser for offside på Stade Joseph Marien.
    13'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    18'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Casper Nielsen avslutter utenfor.
    24'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    25'
    Ryota Morioka
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    26'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC like utenfor Union Saint-Gilloise-området.
    26'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 0 Royal Charleroi SC
    Mål: Deniz Undav
    Målgivende: Teddy Teuma
    Deniz Undav dundrer ballen i mål og Union Saint-Gilloise tar ledelsen 1-0 på Stade Joseph Marien. Flott spill fra Teddy Teuma før målet.
    29'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Union St.Gilloise 2 - 0 Royal Charleroi SC
    Mål: Bart Nieuwkoop
    Målgivende: Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Bart Nieuwkoop. Casper Nielsen sto for den målgivende pasningen.
    34'
    Union St.Gilloise 3 - 0 Royal Charleroi SC
    Mål! Deniz Undav gir Union Saint-Gilloise en komfortabel 3-0 ledelse.
    39'
    I Saint-Gilles slår Casper Nielsen en corner fra venstre.
    39'
    Christian Burgess
    Christian Burgess (Union Saint-Gilloise) header mot mål - i stolpen!
    39'
    Målet til Union St.Gilloise sjekkes av VAR
    40'
    Målet til Union St.Gilloise blir stående
    41'
    Royal Charleroi SC angriper, men Nicolas Laforge blåser for offside.
    43'
    Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Deniz Undav avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    48'
    Anass Zaroury
    Anass Zaroury (Royal Charleroi SC) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    48'
    Kayembe
    Kayembe (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    52'
    53'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Karim Zedadka
    Dommer Nicolas Laforge gir Karim Zedadka (Royal Charleroi SC) et gult kort.
    53'
    Teddy Teuma vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    53'
    Teddy Teuma ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Gilles.
    54'
    Kaoru Mitoma
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Kaoru Mitoma fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Sjanse til Union Saint-Gilloise! Casper Nielsen er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    57'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Jackson Tchatchoua
    Ut: Karim Zedadka
    Royal Charleroi SC bytter ut Karim Zedadka med Jackson Tchatchoua.
    57'
    58'
    Union Saint-Gilloise angriper, men blir avblåst for offside.
    59'
    Martin Wasinski (Royal Charleroi SC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Joseph Marien.
    62'
    Martin Wasinski er tilbake på banen igjen.
    65'
    Inn: Adem Zorgane
    Ut: Anass Zaroury
    Edward Still (Royal Charleroi SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Adem Zorgane erstatter Anass Zaroury.
    65'
    Inn: Anthony Descotte
    Ut: Martin Wasinski
    Anthony Descotte (Royal Charleroi SC) erstatter Martin Wasinski som ser ut til å måtte forlate Stade Joseph Marien med en skade.
    65'
    Dommer Nicolas Laforge venter med å sette i gang spillet fordi Casper Nielsen ligger nede.
    67'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Damien Marcq
    Damien Marcq (Union Saint-Gilloise) får et gult kort av dommer Nicolas Laforge.
    67'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Loic Lapoussin
    Ut: Casper Nielsen
    Det virker som Casper Nielsen ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Loic Lapoussin.
    68'
    72'
    Shamar Nicholson
    Royal Charleroi SC angriper. Shamar Nicholson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    74'
    74'
    Marco Ilaimaharitra
    Marco Ilaimaharitra (Royal Charleroi SC) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    76'
    77'
    Royal Charleroi SC scorer selvmål!
    Union St.Gilloise 4 - 0 Royal Charleroi SC
    Mål: Kayembe
    Selvmål! Kayembe kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 4-0!
    78'
    Inn: Guillaume Francois
    Ut: Bart Nieuwkoop
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Guillaume Francois, mens Bart Nieuwkoop tar plass på benken.
    79'
    Ali Gholizadeh
    Ali Gholizadeh (Royal Charleroi SC) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    80'
    Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Loic Lapoussin fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Nicolas Laforge tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    84'
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Kaoru Mitoma
    Kaoru Mitoma (Union Saint-Gilloise) erstattes av Matthew Sorinola.
    86'
    Dommer Nicolas Laforge viser Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) det gule kortet.
    86'
    Inn: Jean Thierry Lazare Amani
    Ut: Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise gjør sitt fjerde bytte. Deniz Undav erstattes av Jean Thierry Lazare Amani.
    86'
    Inn: Jonas Bager
    Ut: Ismael Kandouss
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Jonas Bager, mens Ismael Kandouss tar plass på benken.
    86'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    87'
    Royal Charleroi SC avanserer forover i Saint-Gilles. Marco Ilaimaharitra avslutter, men treffer ikke mål.