Nathan Verboomen signaliserer et frispark til RFC Seraing.
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til RFC Seraing på egen banehalvdel.
    Ibrahima Cisse
    Sjanse! RFC Seraing avanserer forover, men Ibrahima Cisse avslutter utenfor.
    8'
    Jean Thierry Lazare Amani
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Jean Thierry Lazare Amani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    RFC Seraing, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Youssef Maziz
    Målsjanse på Stade Joseph Marien! Youssef Maziz fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    RFC Seraing tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for RFC Seraing på egen banehalvdel.
    15'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Joseph Marien.
    16'
    18'
    19'
    22'
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) vinkes av for offside i Saint-Gilles.
    24'
    I Saint-Gilles header Youssef Maziz (RFC Seraing) mot mål, men ballen går utenfor.
    25'
    Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise angriper. Deniz Undav får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    27'
    Mål for RFC Seraing!
    Union St.Gilloise 0 - 1 RFC Seraing
    Mål: Ablie Jallow
    Målgivende: Ibrahima Cisse
    Ablie Jallow dundrer ballen i mål og RFC Seraing tar ledelsen 0-1 på Stade Joseph Marien. Ibrahima Cisse var nest sist på ballen.
    31'
    32'
    VAR sjekker om det er straffe til Union St.Gilloise
    33'
    Ingen straffe til Union St.Gilloise
    33'
    Union St.Gilloise 0 - 2 RFC Seraing
    Mål: Georges Mikautadze
    Georges Mikautadze setter ballen i mål og øker RFC Seraings ledelse til 0-2 i Saint-Gilles.
    35'
    Målet til RFC Seraing sjekkes av VAR
    36'
    Målet til RFC Seraing blir stående
    36'
    Frispark RFC Seraing.
    37'
    Frispark til RFC Seraing på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    37'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    38'
    Nathan Verboomen tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Union Saint-Gilloises Deniz Undav blåses av for offside på Stade Joseph Marien.
    39'
    41'
    Dante Vanzeir
    Målsjanse til Union Saint-Gilloise! Dante Vanzeir treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    43'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    45'
    Andre gule kort til Union St.Gilloise
    Utvisning! Union Saint-Gilloise må klare seg resten av kampen uten Jean Thierry Lazare Amani etter at han får sitt andre gule.
    45'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Kaoru Mitoma
    Ut: Bart Nieuwkoop
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Kaoru Mitoma, mens Bart Nieuwkoop tar plass på benken.
    46'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    47'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    48'
    Ismael Kandouss
    Ismael Kandouss (Union Saint-Gilloise) kommer til avslutning på Stade Joseph Marien, men headingen blir reddet.
    48'
    48'
    Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Casper Nielsen fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Teddy Teuma
    Målsjanse! Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    50'
    51'
    RFC Seraing angriper, men avslutningen til Ibrahima Cisse går utenfor.
    52'
    53'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 2 RFC Seraing
    Mål: Kaoru Mitoma
    Målgivende: Teddy Teuma
    Mål! Union Saint-Gilloise reduserer til 1-2 ved Kaoru Mitoma. Det er en fin assist fra Teddy Teuma.
    55'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    57'
    Christian Burgess
    Christian Burgess (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    57'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til RFC Seraing.
    58'
    Gult kort til RFC Seraing
    Ablie Jallow
    Dommeren gir Ablie Jallow (RFC Seraing) et gult kort.
    58'
    60'
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) avanserer forover på Stade Joseph Marien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    61'
    61'
    61'
    62'
    62'
    64'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    65'
    Union St.Gilloise 2 - 2 RFC Seraing
    Mål: Dante Vanzeir
    Målgivende: Deniz Undav
    Dante Vanzeir scorer og utligningen er et faktum på Stade Joseph Marien. 2-2. Flott spill fra Deniz Undav før målet.
    66'
    Målet til Union St.Gilloise sjekkes av VAR
    67'
    Målet til Union St.Gilloise blir stående
    67'
    Nathan Verboomen tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Casper Nielsen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    70'
    Spillerbytte - RFC Seraing
    Inn: Dario Del Fabro
    Ut: Antoine Bernier
    Jordi Condom (RFC Seraing) gjør sitt første bytte for dagen. Dario Del Fabro erstatter Antoine Bernier.
    71'
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    75'
    Union St.Gilloise 3 - 2 RFC Seraing
    Målgivende: Dante Vanzeir
    Mål! Kaoru Mitoma gir Union Saint-Gilloise ledelsen 3-2 i Saint-Gilles. Dante Vanzeir sto for den målgivende pasningen.
    76'
    78'
    RFC Seraing angriper i Saint-Gilles. Ablie Jallow avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    79'
    Dommer Nathan Verboomen ser at linjemannen løfter flagget, og RFC Seraings Youssef Maziz blåses av for offside.
    79'
    80'
    Inn: Marius Mouandilmadji
    Ut: Morgan Poaty
    Bytte for RFC Seraing. Marius Mouandilmadji kommer inn for Morgan Poaty på Stade Joseph Marien.
    81'
    81'
    Dario Del Fabro
    Dario Del Fabro (RFC Seraing) pådrar seg et gult kort.
    81'
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Deniz Undav ligger nede.
    81'
    Union Saint-Gilloise slipper å klare seg uten Deniz Undav som kommer tilbake på banen i Saint-Gilles.
    82'
    Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) får et gult kort av dommer Nathan Verboomen.
    83'
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    83'
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Dante Vanzeir
    Felice Mazzu gjør dagens andre bytte i Saint-Gilles, når han tar ut Dante Vanzeir og setter inn Damien Marcq.
    83'
    83'
    Youssef Maziz (RFC Seraing) slår en corner fra venstre side på Stade Joseph Marien.
    86'
    Georges Mikautadze
    RFC Seraing avanserer forover i Saint-Gilles. Georges Mikautadze avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Inn: Jonas Bager
    Ut: Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) erstattes av Jonas Bager.
    87'
    Inn: Guillaume Francois
    Ut: Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise gjør sitt fjerde bytte. Loic Lapoussin erstattes av Guillaume Francois.
    87'
    Union St.Gilloise 4 - 2 RFC Seraing
    Kaoru Mitoma øker Union Saint-Gilloises ledelse til 4-2! Teddy Teuma var nest sist på ballen.