0-1
0-2
1-2
1-3
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Mousa Al-Taamari ligger nede.
    6'
    Mousa Al-Taamari er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Joseph Marien.
    7'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    8'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Mål for OH Leuven!
    Union St.Gilloise 0 - 1 OH Leuven
    Mål: Casper De Norre
    Målgivende: Sofiane Chakla
    Mål! Oud-Heverlee Leuven tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Casper De Norre på Stade Joseph Marien. Flott spill fra Sofiane Chakla før målet.
    13'
    Siebe Schrijvers
    Målsjanse på Stade Joseph Marien! Siebe Schrijvers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    17'
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles, men blir avblåst for offside.
    19'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    20'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    21'
    Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Casper Nielsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mousa Al-Taamari
    Mousa Al-Taamari (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Stade Joseph Marien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Casper Nielsen avslutter utenfor.
    27'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    32'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    33'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Dante Vanzeir
    Dommer Nathan Verboomen gir Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    34'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Saint-Gilles fordi Kristiyan Malinov får behandling for en skade på banen.
    34'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Kristiyan Malinov som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    38'
    Deniz Undav
    Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Union St.Gilloise 0 - 2 OH Leuven
    Mål: Mathieu Maertens
    Målgivende: Sory Kaba
    Mål! Oud-Heverlee Leuven øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Mathieu Maertens på Stade Joseph Marien. Det er en fin assist fra Sory Kaba.
    40'
    41'
    Union Saint-Gilloise avanserer forover i Saint-Gilles. Dante Vanzeir avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Nathan Verboomen tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    45'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Kaoru Mitoma
    Ut: Damien Marcq
    Union Saint-Gilloise bytter ut Damien Marcq med Kaoru Mitoma.
    46'
    47'
    VAR sjekker om det er straffe til Union St.Gilloise
    49'
    Ingen straffe til Union St.Gilloise
    50'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 2 OH Leuven
    Mål: Kaoru Mitoma
    Målgivende: Teddy Teuma
    Mål! Union Saint-Gilloise reduserer til 1-2 etter et mål av Kaoru Mitoma på Stade Joseph Marien. Teddy Teuma var nest sist på ballen.
    51'
    Oud-Heverlee Leuven fosser fremover, men Nathan Verboomen blåser for offside på Stade Joseph Marien.
    53'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    53'
    Gult kort til OH Leuven
    Kristiyan Malinov
    Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    54'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    Xavier Mercier
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Joseph Marien.
    58'
    I Saint-Gilles slår Casper Nielsen en corner fra venstre.
    61'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    61'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    61'
    62'
    Cenk Ozkacar
    Cenk Ozkacar (Oud-Heverlee Leuven) pådrar seg et gult kort.
    62'
    Union St.Gilloise 1 - 3 OH Leuven
    Mål: Xavier Mercier
    Målgivende: Siebe Schrijvers
    Xavier Mercier øker Oud-Heverlee Leuvens ledelse til 1-3! Siebe Schrijvers sto for den målgivende pasningen.
    67'
    Teddy Teuma
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Offside! Sory Kaba (Oud-Heverlee Leuven) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    72'
    72'
    Inn: Matthew Sorinola
    Ut: Jonas Bager
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Matthew Sorinola, mens Jonas Bager tar plass på benken.
    72'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    73'
    Kristiyan Malinov vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    74'
    Kristiyan Malinov er tilbake på banen igjen.
    74'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mandela Keita
    Ut: Kristiyan Malinov
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt første bytte for dagen. Mandela Keita erstatter Kristiyan Malinov.
    75'
    75'
    Det blir farlig! Frispark for Oud-Heverlee Leuven er nær straffområde.
    76'
    Bart Nieuwkoop
    Dommer Nathan Verboomen viser Bart Nieuwkoop (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    77'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Stade Joseph Marien.
    78'
    79'
    Matthew Sorinola
    Matthew Sorinola (Union Saint-Gilloise) får et gult kort av dommer Nathan Verboomen.