Den første omgangen er nå i gang.
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    2'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Dante Vanzeir
    Dante Vanzeir skyter i stolpen! Stor sjanse for Union Saint-Gilloise i Saint-Gilles.
    5'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    6'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    8'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    17'
    Lawrence Visser tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    18'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til Gent
    Andrew Hjulsager
    Andrew Hjulsager (KAA Gent) pådrar seg et gult kort.
    21'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    23'
    Julien De Sart
    Julien De Sart (KAA Gent) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    23'
    Frispark KAA Gent.
    27'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    27'
    KAA Gent fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Julien De Sart (KAA Gent) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    36'
    41'
    42'
    42'
    Joseph Okumu (KAA Gent) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Joseph Marien.
    43'
    Spillet på Stade Joseph Marien er stoppet midlertidig fordi Jonas Bager ligger nede.
    43'
    Joseph Okumu er tilbake på banen igjen.
    45'
    Jonas Bager er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    45'+1
    Laurent Depoitre
    Målsjanse på Stade Joseph Marien! Laurent Depoitre fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    51'
    Michael Ngadeu
    KAA Gent avanserer forover på Stade Joseph Marien og Michael Ngadeu kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Union Saint-Gilloise.
    52'
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Saint-Gilles fordi Laurent Depoitre får behandling for en skade på banen.
    53'
    Lawrence Visser tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    Joseph Okumu
    Joseph Okumu (KAA Gent) prøver å heade ballen i mål på Stade Joseph Marien, men mislykkes.
    54'
    54'
    Laurent Depoitre kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Joseph Marien.
    55'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Laurent Depoitre
    Hein van Haezebrouck (KAA Gent) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Roman Bezus erstatter Laurent Depoitre som sannsynligvis er skadet.
    55'
    Union Saint-Gilloise angriper, men Dante Vanzeir vinkes av for offside.
    56'
    57'
    I Saint-Gilles slår Sven Kums en corner fra høyre.
    58'
    Målsjanse! Andrew Hjulsager (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KAA Gent.
    60'
    64'
    Christian Burgess
    Christian Burgess (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    67'
    Union Saint-Gilloise angriper, men Lawrence Visser blåser for offside.
    68'
    70'
    Teddy Teuma
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Teddy Teuma avslutter utenfor.
    72'
    Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Casper Nielsen går utenfor.
    73'
    75'
    Inn: Elisha Owusu
    Ut: Andrew Hjulsager
    Bytte for KAA Gent. Elisha Owusu kommer inn for Andrew Hjulsager på Stade Joseph Marien.
    75'
    76'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    80'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Kaoru Mitoma
    Union Saint-Gilloise bytter ut Kaoru Mitoma med Damien Marcq. Dette er det første byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    84'
    86'
    Roman Bezus
    Dommeren gir Roman Bezus (KAA Gent) et gult kort.
    87'
    Dommer Lawrence Visser venter med å sette i gang spillet fordi Christian Burgess ligger nede.
    87'
    Christian Burgess er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Joseph Marien.
    87'
    89'
    Inn: Ilyes Ziani
    Ut: Dante Vanzeir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Ilyes Ziani, mens Dante Vanzeir tar plass på benken.