3-2
    I Saint-Gilles slår Dino Hotic en corner fra høyre.
    1'
    Dante Vanzeir
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Dante Vanzeir avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Cercle Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Cercle Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    Jan Boterberg tildeler Union Saint-Gilloise en corner. Teddy Teuma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Dino Hotic (Cercle Brugge) slår en corner fra venstre side på Stade Joseph Marien.
    8'
    Mål for Cercle Brugge!
    Union St.Gilloise 0 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Edgaras Utkus
    Målgivende: Dino Hotic
    Mål! Edgaras Utkus header ballen i mål og gir Cercle Brugge ledelsen 0-1 på Stade Joseph Marien. Dino Hotic var nest sist på ballen.
    9'
    Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    10'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    11'
    Teddy Teuma
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) kommer seg fri på Stade Joseph Marien, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Cercle Brugge fosser fremover, men Jan Boterberg blåser for offside på Stade Joseph Marien.
    13'
    14'
    Union Saint-Gilloise angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    Kaoru Mitoma
    Målsjanse på Stade Joseph Marien! Kaoru Mitoma fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) løfter inn en corner fra venstre på Stade Joseph Marien.
    16'
    Edgaras Utkus ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    18'
    Spillerbytte - Cercle Brugge
    Inn: David Sousa
    Ut: Edgaras Utkus
    Edgaras Utkus (Cercle Brugge) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av David Sousa Albino.
    20'
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) slår en corner fra høyre side på Stade Joseph Marien.
    21'
    22'
    Deniz Undav
    Sjanse i Saint-Gilles! Deniz Undav (Union Saint-Gilloise) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    24'
    24'
    Union St.Gilloise 0 - 2 Cercle Brugge
    Mål: Rabbi Matondo
    Mål! Rabbi Matondo øker Cercle Brugges ledelse til 0-2 på Stade Joseph Marien. Det er en fin assist fra Dino Hotic.
    24'
    26'
    26'
    Frispark for Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    27'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Ismael Kandouss
    Dommer Jan Boterberg viser Ismael Kandouss (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    27'
    Frisparket tildelt Cercle Brugge er farlig nær Union Saint-Gilloises målområde.
    28'
    Frispark Union Saint-Gilloise.
    29'
    Gult kort til Cercle Brugge
    Jesper Daland
    Dommer Jan Boterberg gir Jesper Daland (Cercle Brugge) et gult kort.
    29'
    Frispark i en god posisjon for Cercle Brugge!
    30'
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    32'
    Olivier Deman ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    32'
    Cercle Brugge slipper å klare seg uten Olivier Deman som kommer tilbake på banen i Saint-Gilles.
    35'
    En av Union Saint-Gilloises spillere blir avblåst for offside på Stade Joseph Marien.
    38'
    Thibo Somers (Cercle Brugge) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Joseph Marien.
    40'
    Thibo Somers er tilbake på banen igjen.
    41'
    Union Saint-Gilloise angriper, men avslutningen til Dante Vanzeir går utenfor.
    42'
    Frispark til Cercle Brugge på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    45'
    Teddy Teuma
    Teddy Teuma (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    45'+1
    Dimitar Velkovski
    Dimitar Velkovski (Cercle Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+4
    Casper Nielsen
    Dommeren gir Casper Nielsen (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Jean Thierry Lazare Amani
    Ut: Jonas Bager
    Bytte for Union Saint-Gilloise. Jean Thierry Lazare Amani kommer inn for Jonas Bager på Stade Joseph Marien.
    46'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    48'
    I Saint-Gilles slår Teddy Teuma en corner fra høyre.
    49'
    Bart Nieuwkoop
    Bart Nieuwkoop (Union Saint-Gilloise) header rett i tverrliggeren!
    49'
    Thibo Somers vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    50'
    Thibo Somers ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Saint-Gilles.
    51'
    Målsjanse på Stade Joseph Marien! Bart Nieuwkoop fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    54'
    Loic Lapoussin
    Sjanse! Union Saint-Gilloise avanserer forover, men Loic Lapoussin avslutter utenfor.
    54'
    Union Saint-Gilloise må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cercle Brugge.
    55'
    Siebe Van Der Heyden
    Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Joseph Marien.
    56'
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 2 Cercle Brugge
    Mål: Kaoru Mitoma
    Union Saint-Gilloise reduserer til 1-2 etter et mål av Kaoru Mitoma.
    57'
    Målet til Union St.Gilloise sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Union St.Gilloise blir stående
    59'
    60'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Cercle Brugge.
    60'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) vrir seg av smerte i gresset.
    60'
    Jesper Daland vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    63'
    Inn: Charles Vanhoutte
    Ut: Hannes Van Der Bruggen
    Det virker som Hannes Van Der Bruggen ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Charles Vanhoutte.
    63'
    Jesper Daland kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Joseph Marien.
    64'
    Rabbi Matondo
    Sjanse i Saint-Gilles! Rabbi Matondo (Cercle Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    64'
    Thibo Somers
    Målsjanse! Thibo Somers (Cercle Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    66'
    69'
    Thibo Somers (Cercle Brugge) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    70'
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles, men blir avblåst for offside.
    71'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til Cercle Brugge.
    75'
    Union St.Gilloise 2 - 2 Cercle Brugge
    Mål: Bart Nieuwkoop
    Bart Nieuwkoop scorer og utligningen er et faktum på Stade Joseph Marien. 2-2.
    75'
    Dimitar Velkovski ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    76'
    77'
    Leonardo Lopes
    Leonardo Lopes (Cercle Brugge) får et gult kort av dommer Jan Boterberg.
    78'
    Dante Vanzeir (Union Saint-Gilloise) kommer til en målsjanse på Stade Joseph Marien, men klarer ikke å score.
    78'
    Jean Thierry Lazare Amani
    Dommer Jan Boterberg viser Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) det gule kortet.
    78'+1
    79'
    80'
    Inn: Alex Millan
    Ut: Olivier Deman
    Cercle Brugge bytter ut Olivier Deman med Alex Millan.
    81'
    Inn: Vitinho
    Ut: Dimitar Velkovski
    Dimitar Velkovski, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Vitinho kommer inn for Cercle Brugge.
    81'
    Dino Hotic
    Cercle Brugge angriper, men avslutningen til Dino Hotic går utenfor.
    81'
    82'
    85'
    Inn: Guillaume Francois
    Ut: Ismael Kandouss
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Guillaume Francois, mens Ismael Kandouss tar plass på benken.
    86'
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles. Jean Thierry Lazare Amani fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    87'
    Inn: Felipe Avenatti
    Ut: Loic Lapoussin
    Union Saint-Gilloise bytter ut Loic Lapoussin med Felipe Avenatti. Dette er det tredje byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    90'
    Cercle Brugge scorer selvmål!
    Union St.Gilloise 3 - 2 Cercle Brugge
    Mål: Jesper Daland
    Et uheldig selvmål av Jesper Daland gjør at det står 3-2 på Stade Joseph Marien.
    90'+1
    90'+2
    Alex Millan
    Sjanse! Cercle Brugge avanserer forover, men Alex Millan avslutter utenfor.
    90'+5
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Dante Vanzeir
    Felice Mazzu (Union Saint-Gilloise) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Damien Marcq erstatter Dante Vanzeir.
    90'+6
    90'+6
    Dino Hotic
    Cercle Brugge avanserer forover i Saint-Gilles. Dino Hotic avslutter, men treffer ikke mål.