Frispark for Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    Union Saint-Gilloise tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Union St.Gilloise!
    Union St.Gilloise 1 - 0 Anderlecht
    Mål: Casper Nielsen
    Målgivende: Teddy Teuma
    Casper Nielsen setter ballen i nettet og Union Saint-Gilloise leder nå 1-0. Teddy Teuma sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Skade: Union St.Gilloise
    12'
    Tilbake fra skade: Union St.Gilloise
    13'
    Union Saint-Gilloise angriper, men Erik Lambrechts blåser for offside.
    15'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    16'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise.
    17'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til Union Saint-Gilloise på egen banehalvdel.
    19'
    Joshua Zirkzee
    Joshua Zirkzee (RSC Anderlecht) avanserer forover på Stade Joseph Marien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    Union St.Gilloise, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark i en god posisjon for RSC Anderlecht!
    23'
    Christian Kouame
    Sjanse i Saint-Gilles! Christian Kouame (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    28'
    28'
    29'
    31'
    Det blir farlig! Frispark for Union Saint-Gilloise er nær straffområde.
    32'
    Lior Refaelov
    Målsjanse på Stade Joseph Marien! Lior Refaelov fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    34'
    I Saint-Gilles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Teddy Teuma vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    39'
    Teddy Teuma er på beina igjen og fortsetter kampen.
    40'
    41'
    Union Saint-Gilloise må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RSC Anderlecht.
    42'
    43'
    45'+2
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Union Saint-Gilloise.
    49'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til RSC Anderlecht like utenfor Union Saint-Gilloise-området.
    50'
    Skudd på mål, Union St.Gilloise
    51'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Hjørnespark til Union St.Gilloise
    52'
    Kan RSC Anderlecht utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    53'
    Gult kort til Anderlecht
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Sergio Gomez
    Sjanse i Saint-Gilles! Sergio Gomez (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Stade Joseph Marien.
    55'
    Gult kort til Union St.Gilloise
    Bart Nieuwkoop
    Bart Nieuwkoop (Union Saint-Gilloise) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    59'
    59'
    61'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Verschaeren Yari
    Vincent Kompany gjør dagens første bytte i Saint-Gilles, når han tar ut Verschaeren Yari og setter inn Francis Amuzu.
    61'
    Inn: Benito Raman
    Ut: Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht gjør sitt andre bytte. Joshua Zirkzee erstattes av Benito Raman.
    61'
    62'
    62'
    Union Saint-Gilloise angriper i Saint-Gilles, men blir avblåst for offside.
    64'
    Frispark RSC Anderlecht.
    64'
    Siebe Van Der Heyden
    Dommer Erik Lambrechts gir Siebe Van Der Heyden (Union Saint-Gilloise) et gult kort.
    65'
    66'
    68'
    69'
    Skudd utenfor mål, Union St.Gilloise
    69'
    70'
    Erik Lambrechts signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    72'
    Jean Thierry Lazare Amani
    Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Joseph Marien.
    72'
    75'
    Frispark til Union Saint-Gilloise på halvdelen til RSC Anderlecht.
    76'
    Inn: Mario Stroeykens
    Ut: Christian Kouame
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mario Stroeykens erstatter Christian Kouame.
    76'
    78'
    Union Saint-Gilloise fosser forover og Jean Thierry Lazare Amani fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    80'
    80'
    Skade: Anderlecht
    80'
    81'
    Tilbake fra skade: Anderlecht
    81'
    Spillerbytte - Union St.Gilloise
    Inn: Alex Millan
    Ut: Deniz Undav
    Union Saint-Gilloise bytter ut Deniz Undav med Alex Millan. Dette er det første byttet som Felice Mazzu gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Cameron Puertas Castro
    Ut: Jean Thierry Lazare Amani
    Jean Thierry Lazare Amani (Union Saint-Gilloise) erstattes av Cameron Puertas Castro.
    82'
    Inn: Anouar Ait El Hadj
    Ut: Kristoffer Olsson
    Bytte for RSC Anderlecht. Anouar Ait El Hadj kommer inn for Kristoffer Olsson på Stade Joseph Marien.
    83'
    Casper Nielsen ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    86'
    Inn: Damien Marcq
    Ut: Casper Nielsen
    Union Saint-Gilloise bytter ut Casper Nielsen med Damien Marcq.
    87'
    Union Saint-Gilloise slipper å klare seg uten Casper Nielsen som kommer tilbake på banen igjen.
    87'
    88'
    RSC Anderlecht angriper, men blir avblåst for offside.
    89'
    Inn: Jonas Bager
    Ut: Dante Vanzeir
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Union Saint-Gilloise. Inn kommer Jonas Bager, mens Dante Vanzeir tar plass på benken.