Bayern München fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Bayern München...
    14'
    Bayern München scorer på straffe!
    Union Berlin 0 - 1 Bayern München
    Mål: Robert Lewandowski
    Mål! Bayern München tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Robert Lewandowski.
    15'
    Union Berlin angriper, men avslutningen til Paul Jaeckel går utenfor.
    16'
    I Berlin slår Leroy Sane en corner fra venstre.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Bayern München er nær straffområde.
    22'
    Mål for Bayern München!
    Union Berlin 0 - 2 Bayern München
    Målgivende: Thomas Müller
    Mål! Robert Lewandowski øker Bayern Münchens ledelse til 0-2 på An der alten Forsterei. Thomas Müller sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Dommer Harm Osmers ser at linjemannen løfter flagget, og Bayern Münchens Robert Lewandowski blåses av for offside.
    25'
    Skudd utenfor mål, Union Berlin
    25'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    27'
    Harm Osmers tildeler Union Berlin en corner. Christopher Trimmel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Frisparket tildelt Union Berlin er farlig nær Bayern Münchens målområde.
    29'
    Gult kort til Bayern München
    Niklas Süle
    Niklas Süle (Bayern München) mottar sitt første gule kort for dagen på An der alten Forsterei.
    30'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) slår en corner fra venstre side på An der alten Forsterei.
    31'
    Leroy Sane
    Målsjanse! Leroy Sane (Bayern München) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Leroy Sane
    Målsjanse på An der alten Forsterei! Leroy Sane fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Union Berlin 0 - 3 Bayern München
    Mål: Leroy Sane
    Mål! Bayern München øker ledelsen til 0-3 etter en scoring av Leroy Sane på An der alten Forsterei. Flott spill fra Thomas Müller før målet.
    35'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) løfter inn en corner fra høyre på An der alten Forsterei.
    37'
    Genki Haraguchi
    Sjanse! Union Berlin avanserer forover, men Genki Haraguchi avslutter utenfor.
    38'
    41'
    Mål for Union Berlin!
    Union Berlin 1 - 3 Bayern München
    Mål: Niko Giesselmann
    Målgivende: Genki Haraguchi
    Mål! Niko Giesselmann holder Union Berlinet inne i kampen med en redusering til 1-3. Det er en fin assist fra Genki Haraguchi.
    43'
    En av Union Berlins spillere blir avblåst for offside.
    44'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til Bayern München.
    48'
    Bayern München tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark for Bayern München på egen banehalvdel.
    50'
    Sheraldo Becker
    Sjanse til Union Berlin! Sheraldo Becker er nær ved å score, men keeper redder.
    51'
    Bayern München, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    55'
    Union Berlin angriper i Berlin. Sheraldo Becker avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    I Berlin slår Christopher Trimmel en corner fra venstre.
    58'
    Christopher Trimmel
    Union Berlin angriper. Christopher Trimmel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Union Berlin 1 - 4 Bayern München
    Mål: Kingsley Coman
    Mål! Kingsley Coman gir Bayern München en komfortabel 1-4 ledelse. Thomas Müller var nest sist på ballen.
    60'
    Spillerbytte - Bayern München
    Inn: Jamal Musiala
    Ut: Leroy Sane
    Bayern München bytter ut Leroy Sane med Jamal Musiala.
    62'
    Frispark til Union Berlin på halvdelen til Bayern München.
    62'
    Skudd på mål, Union Berlin
    63'
    63'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Julian Ryerson
    Ut: Christopher Trimmel
    Union Berlin gjør sitt første bytte. Christopher Trimmel erstattes av Julian Ryerson.
    64'
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Taiwo Awoniyi
    Union Berlin bytter ut Taiwo Awoniyi med Kevin Behrens. Dette er det andre byttet som Urs Fischer gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Cedric Teuchert
    Ut: Grischa Promel
    Grischa Promel (Union Berlin) erstattes av Cedric Teuchert.
    64'
    Union Berlin 2 - 4 Bayern München
    Mål: Julian Ryerson
    Målgivende: Kevin Behrens
    Julian Ryerson scorer og reduserer dermed til 2-4. Flott spill fra Kevin Behrens før målet.
    65'
    Bayern München angriper, men blir avblåst for offside.
    66'
    Inn: Benjamin Pavard
    Ut: Josip Stanisic
    Bytte for Bayern München. Benjamin Pavard kommer inn for Josip Stanisic på An der alten Forsterei.
    68'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Inn: Dayot Upamecano
    Ut: Lucas Hernandez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayern München. Inn kommer Dayot Upamecano, mens Lucas Hernandez tar plass på benken.
    69'
    Inn: Marcel Sabitzer
    Ut: Corentin Tolisso
    Julian Nagelsmann (Bayern München) gjør sitt tredje bytte for dagen. Marcel Sabitzer erstatter Corentin Tolisso.
    69'
    Frispark Union Berlin.
    69'
    Inn: Kevin Mohwald
    Ut: Genki Haraguchi
    Union Berlin bytter ut Genki Haraguchi med Kevin Mohwald.
    75'
    Inn: Andreas Voglsammer
    Ut: Sheraldo Becker
    Sheraldo Becker (Union Berlin) erstattes av Andreas Voglsammer.
    75'
    Union Berlin fosser fremover, men Harm Osmers blåser for offside på An der alten Forsterei.
    78'
    Union Berlin 2 - 5 Bayern München
    Mål: Thomas Müller
    I Berlin øker Bayern München ledelsen til 2-5 takket være et mål av Thomas Müller.