Marco Fritz signaliserer et frispark til Arminia Bielefeld på egen banehalvdel.
    En av Union Berlins spillere blir avblåst for offside på An der alten Forsterei.
    Union Berlin angriper på An der alten Forsterei, men Andreas Voglsammer header utenfor.
    12'
    Marco Fritz signaliserer et frispark til Arminia Bielefeld.
    14'
    Max Kruse
    Union Berlin avanserer forover i Berlin. Max Kruse avslutter, men treffer ikke mål.
    17'
    Max Kruse
    Sjanse i Berlin! Max Kruse (Union Berlin) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Arminia Bielefeld, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Alessandro Schöpf
    Målsjanse! Alessandro Schöpf (Arminia Bielefeld) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Taiwo Awoniyi
    Målsjanse på An der alten Forsterei! Taiwo Awoniyi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) slår en corner fra høyre side på An der alten Forsterei.
    26'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for Union Berlin på egen banehalvdel.
    31'
    Dommer Marco Fritz venter med å sette i gang spillet fordi Timo Baumgartl ligger nede.
    31'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Paul Jaeckel
    Ut: Timo Baumgartl
    Paul Jaeckel (Union Berlin) erstatter Timo Baumgartl som muligens er skadet.
    36'
    Union Berlin fosser forover og Taiwo Awoniyi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    38'
    39'
    Max Kruse (Union Berlin) løfter inn en corner fra venstre på An der alten Forsterei.
    41'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jacob Laursen (Arminia Bielefeld) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Jacob Laursen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Berlin.
    44'
    Arminia Bielefeld angriper, men Bryan Lasme vinkes av for offside.
    45'
    45'+3
    Arminia Bielefeld tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    I Berlin slår Alessandro Schöpf en corner fra høyre.
    45'+5
    Marco Fritz tildeler Union Berlin en corner. Christopher Trimmel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    46'
    46'
    I Berlin slår Alessandro Schöpf en corner fra venstre.
    49'
    50'
    Rani Khedira ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    Rani Khedira er på beina igjen og fortsetter kampen på An der alten Forsterei.
    51'
    En av Union Berlins spillere går i offside.
    53'
    Union Berlin angriper i Berlin, men blir avblåst for offside.
    55'
    56'
    Fabian Klos
    Fabian Klos (Arminia Bielefeld) avanserer forover på An der alten Forsterei. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    Robin Hack
    Arminia Bielefeld angriper. Robin Hack får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    I Berlin har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    61'
    Offside! Andreas Voglsammer blir vinket av og Union Berlin må dermed bygge opp et nytt angrep.
    62'
    Spillerbytte - Arminia Bielefeld
    Inn: Patrick Wimmer
    Ut: Bryan Lasme
    Bryan Lasme (Arminia Bielefeld) erstattes av Patrick Wimmer.
    62'
    Fabian Klos
    Fabian Klos (Arminia Bielefeld) kommer seg fri på An der alten Forsterei, men avslutningen går utenfor.
    65'
    Inn: Kevin Behrens
    Ut: Taiwo Awoniyi
    Urs Fischer (Union Berlin) gjør sitt andre bytte for dagen. Kevin Behrens erstatter Taiwo Awoniyi.
    66'
    Inn: Sheraldo Becker
    Ut: Andreas Voglsammer
    Urs Fischer gjør dagens tredje bytte i Berlin, når han tar ut Andreas Voglsammer og setter inn Sheraldo Becker.
    66'
    72'
    Hjørnespark til Arminia Bielefeld
    74'
    Frispark Arminia Bielefeld.
    75'
    Inn: Fabian Kunze
    Ut: Masaya Okugawa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Arminia Bielefeld. Inn kommer Fabian Kunze, mens Masaya Okugawa tar plass på benken.
    78'
    Inn: Florian Kruger
    Ut: Robin Hack
    Arminia Bielefeld gjør sitt tredje bytte. Robin Hack erstattes av Florian Kruger.
    78'
    Inn: Andres Andrade
    Ut: Jacob Laursen
    Arminia Bielefeld bytter ut Jacob Laursen med Andres Andrade. Dette er det fjerde byttet som Frank Kramer gjør i dagens kamp.
    78'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) løfter inn en corner fra venstre på An der alten Forsterei.
    80'
    Inn: Julian Ryerson
    Ut: Christopher Trimmel
    Bytte for Union Berlin. Julian Ryerson kommer inn for Christopher Trimmel på An der alten Forsterei.
    81'
    Inn: Genki Haraguchi
    Ut: Grischa Promel
    Union Berlin bytter ut Grischa Promel med Genki Haraguchi. Dette er det femte byttet som Urs Fischer gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Nathan De Medina
    Ut: Cedric Brunner
    Frank Kramer gjør dagens femte bytte i Berlin, når han tar ut Cedric Brunner og setter inn Nathan De Medina.
    81'
    Frispark for Arminia Bielefeld på egen banehalvdel.
    82'
    83'
    Gult kort til Union Berlin
    Sheraldo Becker
    Sheraldo Becker (Union Berlin) får et gult kort av dommer Marco Fritz.
    83'
    Genki Haraguchi
    Sjanse! Union Berlin avanserer forover, men Genki Haraguchi avslutter utenfor.
    85'
    Mål for Union Berlin!
    Union Berlin 1 - 0 Arminia Bielefeld
    Mål: Kevin Behrens
    Målgivende: Sheraldo Becker
    Union Berlin leder 1-0 etter en scoring av Kevin Behrens. Sheraldo Becker sto for den målgivende pasningen.
    88'
    Kevin Behrens
    Kevin Behrens skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Union Berlin.
    89'
    Alessandro Schöpf (Arminia Bielefeld) løfter inn en corner fra venstre på An der alten Forsterei.