Målsjanse til Genclerbirligi SK! Musa Sahindere treffer mål, men keeper redder.
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    2'
    Skade: Genclerbirligi SK
    2'
    Yonathan Del Valle
    Umraniyespor fosser forover og Yonathan Del Valle fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Onur Ayik
    Umraniyespor angriper. Onur Ayik får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    4'
    Umraniyespor angriper i Istanbul. Yonathan Del Valle fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Tilbake fra skade: Genclerbirligi SK
    5'
    Umraniyespor har fått straffespark i Istanbul!
    10'
    Umraniyespor scorer på straffe!
    Umraniyespor 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Antonio Mrsic
    Mål! Antonio Mrsic gir Umraniyespor ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    10'
    Dmytro Hrechyshkin
    Sjanse til Genclerbirligi SK! Dmytro Hrechyshkin er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    15'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Umraniyespor.
    18'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    21'
    Gult kort til Umraniyespor
    Kartal Yilmaz
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    21'
    Metehan Mert
    Målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi! Metehan Mert fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    22'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Aksel Aktas
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    22'
    24'
    Yonathan Del Valle (Umraniyespor) avanserer forover på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    25'
    25'
    Frispark til Umraniyespor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kartal Yilmaz (Umraniyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Kartal Yilmaz er på beina igjen og fortsetter kampen på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    28'
    Mål for Umraniyespor!
    Umraniyespor 2 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Yusuf Emre Gultekin
    Målgivende: Yacine Bammou
    I Istanbul øker Umraniyespor ledelsen til 2-0 takket være et mål av Yusuf Gultekin. Yacine Bammou var nest sist på ballen.
    29'
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) vinkes av for offside i Istanbul.
    31'
    31'
    32'
    Sandro Lima
    Genclerbirligi SK fosser forover og Sandro Lima fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    34'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    38'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Umraniyespor.
    38'
    39'
    39'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    41'
    Onur Ayik
    Umraniyespor avanserer forover i Istanbul. Onur Ayik avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    42'
    Aaron Tshibola
    Dommer Omer Faruk Turtay viser Aaron Tshibola (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    42'
    Kartal Yilmaz vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    43'
    Umraniyespor slipper å klare seg uten Kartal Yilmaz som kommer tilbake på banen igjen.
    44'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) løfter inn en corner fra venstre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    45'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    45'+1
    Aksel Aktas
    Genclerbirligi SK angriper i Istanbul. Aksel Aktas avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Oleksandr Belyaev
    Ut: Aaron Tshibola
    Genclerbirligi SK bytter ut Aaron Tshibola med Oleksandr Belyaev. Dette er det første byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Blessing Chibuike Eleke
    Ut: Musa Sahindere
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Blessing Chibuike Eleke, mens Musa Sahindere tar plass på benken.
    46'
    Genclerbirligi SK angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    46'
    Omer Faruk Turtay tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Tomislav Glumac
    Tomislav Glumac (Umraniyespor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Inn: Omurcan Artan
    Ut: Arda Kizildag
    Metin Diyadin (Genclerbirligi SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Omurcan Artan erstatter Arda Kizildag.
    53'
    54'
    54'
    Skudd på mål, Genclerbirligi SK
    55'
    55'
    56'
    56'
    Kerem Can Akyuz (Genclerbirligi SK) slår en corner fra høyre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    56'
    56'
    57'
    58'
    I Istanbul slår Aksel Aktas en corner fra venstre.
    59'
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men klarer ikke å score.
    61'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Umraniyespor 2 - 1 Genclerbirligi SK
    Mål: Sandro Lima
    Målgivende: Blessing Chibuike Eleke
    Mål! Sandro Lima holder Genclerbirligi SKet inne i kampen med en redusering til 2-1. Blessing Chibuike Eleke sto for den målgivende pasningen.
    62'
    Yacine Bammou
    Sjanse til Umraniyespor! Yacine Bammou er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    64'
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men avslutningen går utenfor.
    67'
    69'
    Sandro Lima
    Sandro Lima (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Skudd utenfor mål, Genclerbirligi SK
    72'
    I Istanbul slår Kerem Can Akyuz en corner fra høyre.
    72'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Muammer Denizhan Taskan
    Ut: Yonathan Del Valle
    Umraniyespor gjør sitt første bytte. Yonathan Del Valle erstattes av Muammer Denizhan Taskan.
    75'
    77'
    Antonio Mrsic
    Antonio Mrsic (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men klarer ikke å score.
    79'
    79'
    Aksel Aktas
    Målsjanse! Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Onur Ayik
    Onur Ayik (Umraniyespor) pådrar seg et gult kort.
    83'
    83'
    Inn: Ercan Coskun
    Ut: Faruk Can Gene
    Recep Ucar gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Faruk Can Gene og setter inn Ercan Coskun.
    84'
    Inn: Sintayehu Sallalich
    Ut: Aksel Aktas
    Metin Diyadin gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Aksel Aktas og setter inn Sintayehu Sallalich.
    84'
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) erstattes av Gokhan Altiparmak.
    86'
    86'
    87'
    Antonio Mrsic ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Antonio Mrsic er tilbake i kampen igjen.
    89'
    Blessing Chibuike Eleke
    Genclerbirligi SK angriper i Istanbul. Blessing Chibuike Eleke avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Burak Ogur ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+2
    Hjørnespark til Genclerbirligi SK
    90'+2
    Burak Ogur ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Istanbul.