Del Valle24' (Str.)
1-0
2-0
    Yigit Arslan tildeler Umraniyespor en corner. Kartal Yilmaz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    1'
    Ercan Coskun
    Ercan Coskun (Umraniyespor) kommer til en målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    2'
    Suleyman Lus
    Suleyman Lus (Bandirmaspor) kommer seg fri på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men avslutningen går utenfor.
    4'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Bandirmaspor på egen banehalvdel.
    9'
    Bandirmaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra høyre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    12'
    Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Bandirmaspor angriper i Istanbul. Chukwuma Emmanuel Akabueze fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Yonathan Del Valle
    Umraniyespor avanserer forover i Istanbul. Yonathan Del Valle avslutter, men treffer ikke mål.
    14'
    Bandirmaspor fosser fremover, men Yigit Arslan blåser for offside på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    15'
    19'
    Serkan Goksu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Straffe til Umraniyespor!
    24'
    Umraniyespor scorer på straffe!
    Umraniyespor 1 - 0 Bandirmaspor
    Mål: Yonathan Del Valle
    Yonathan Del Valle scorer og Umraniyespor leder nå 1-0. Målet kom på et straffespark.
    24'
    Umraniyespor slipper å klare seg uten Serkan Goksu som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    24'
    Kartal Yilmaz (Umraniyespor) slår en corner fra venstre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    26'
    Mål for Umraniyespor!
    Umraniyespor 2 - 0 Bandirmaspor
    Mål: Tomislav Glumac
    Målgivende: Kartal Yilmaz
    Mål! Tomislav Glumac (Umraniyespor) header inn 2-0. Kartal Yilmaz sto for den målgivende pasningen.
    26'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Bandirmaspor.
    27'
    29'
    I Istanbul slår Chukwuma Emmanuel Akabueze en corner fra venstre.
    30'
    Frispark til Bandirmaspor på halvdelen til Umraniyespor.
    30'
    Yigit Arslan signaliserer et frispark til Umraniyespor på egen banehalvdel.
    33'
    Oguz Gurbulak
    Umraniyespor fosser forover og Oguz Gurbulak fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Bandirmaspor, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Chukwuma Emmanuel Akabueze (Bandirmaspor) løfter inn en corner fra venstre på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    35'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    35'
    Frispark Umraniyespor.
    38'
    Gult kort til Bandirmaspor
    Remi Mulumba
    Dommer Yigit Arslan gir Remi Mulumba (Bandirmaspor) et gult kort.
    38'
    Serkan Goksu
    Umraniyespor angriper i Istanbul. Serkan Goksu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    Lokman Gor (Bandirmaspor) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    39'
    Spillerbytte - Bandirmaspor
    Inn: Guy Lucien Michel Landel
    Ut: Lokman Gor
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Guy Michel Landel erstatter Lokman Gor som sannsynligvis er skadet.
    42'
    Sjanse! Umraniyespor avanserer forover, men Ercan Coskun avslutter utenfor.
    43'
    45'
    Burak Suleyman
    Bandirmaspor angriper i Istanbul. Burak Suleyman fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    I Istanbul slår Chukwuma Emmanuel Akabueze en corner fra høyre.
    45'+1
    Okan Alkan
    Okan Alkan (Bandirmaspor) kommer til avslutning på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men headingen blir reddet.
    45'+1
    Umraniyespor, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Yigit Arslan tildeler Bandirmaspor en corner. Chukwuma Emmanuel Akabueze sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    Chukwuma Emmanuel Akabueze (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    45'+2
    Dogan Can Davas
    Målsjanse! Dogan Can Davas (Bandirmaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    47'
    Frispark for Umraniyespor på egen banehalvdel.
    47'
    49'
    Remi Mulumba (Bandirmaspor) kommer til en målsjanse på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men klarer ikke å score.
    50'
    Philippe Keny
    Philippe Keny (Bandirmaspor) kommer seg fri på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi, men avslutningen går utenfor.
    53'
    Bandirmaspor angriper, men avslutningen til Philippe Keny går utenfor.
    54'
    Umraniyespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Målsjanse til Bandirmaspor! Chukwuma Emmanuel Akabueze treffer mål, men keeper redder.
    57'
    57'
    Bandirmaspor avanserer forover i Istanbul. Suleyman Lus avslutter, men treffer ikke mål.
    60'
    Inn: Kerim Avci
    Ut: Dogan Can Davas
    Mustafa Gursel (Bandirmaspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Kerim Avci erstatter Dogan Can Davas.
    60'
    61'
    Yonathan Del Valle ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    62'
    Spillerbytte - Umraniyespor
    Inn: Onur Ayik
    Ut: Yonathan Del Valle
    Recep Ucar gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Yonathan Del Valle og setter inn Onur Ayik.
    63'
    Inn: Emre Nefiz
    Ut: Idrissa Camara
    Umraniyespor bytter ut Idrissa Camara med Emre Nefiz. Dette er det andre byttet som Recep Ucar gjør i dagens kamp.
    64'
    64'
    Frispark Bandirmaspor.
    66'
    Spillet på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi er stoppet midlertidig fordi Kartal Yilmaz ligger nede.
    66'
    Kartal Yilmaz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    68'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    70'
    Umraniyespor angriper, men Yigit Arslan blåser for offside.
    72'
    Chukwuma Emmanuel Akabueze (Bandirmaspor) avanserer forover på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    72'
    72'
    Yigit Arslan tildeler Bandirmaspor en corner. Chukwuma Emmanuel Akabueze sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    73'
    Bandirmaspor avanserer forover på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi og Philippe Keny kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Umraniyespor.
    74'
    74'
    74'
    75'
    Inn: Yusuf Emre Gultekin
    Ut: Oguz Gurbulak
    Umraniyespor gjør sitt tredje bytte. Oguz Gurbulak erstattes av Yusuf Gultekin.
    76'
    Inn: Antonio Mrsic
    Ut: Serkan Goksu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Umraniyespor. Inn kommer Antonio Mrsic, mens Serkan Goksu tar plass på benken.
    76'
    77'
    En av Umraniyespors spillere går i offside.
    78'
    79'
    Inn: Bilal Ceylan
    Ut: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Chukwuma Emmanuel Akabueze (Bandirmaspor) erstattes av Bilal Ceylan.
    81'
    Inn: Matej Pucko
    Ut: Okan Alkan
    Bytte for Bandirmaspor. Matej Pucko kommer inn for Okan Alkan på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    81'
    Bandirmaspor angriper i Istanbul, men blir avblåst for offside.
    82'
    83'
    84'
    Bilal Ceylan
    Bilal Ceylan (Bandirmaspor) pådrar seg et gult kort.
    84'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kartal Yilmaz (Umraniyespor) vrir seg av smerte i gresset.
    85'
    85'
    Umraniyespor slipper å klare seg uten Kartal Yilmaz som kommer tilbake på banen igjen.
    85'
    Inn: Muammer Denizhan Taskan
    Ut: Lanre Kehinde
    Recep Ucar (Umraniyespor) gjør sitt femte bytte for dagen. Muammer Denizhan Taskan erstatter Lanre Kehinde.
    87'
    I Istanbul slår Philippe Keny en corner fra venstre.
    89'
    Gokay Guney
    Sjanse i Istanbul! Gokay Guney (Bandirmaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    89'
    89'
    90'
    Gult kort til Umraniyespor
    Kartal Yilmaz
    Dommeren gir Kartal Yilmaz (Umraniyespor) et gult kort.
    90'+1
    Yigit Arslan tildeler Umraniyespor en corner. Onur Ayik sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+2
    Matej Pucko (Bandirmaspor) slår en corner fra venstre side på Ümraniye Belediyesi Sehir Stadi.
    90'+3
    Kerim Avci
    Bandirmaspor angriper. Kerim Avci får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.