1-0
1-1
1-2
120'+6

God kveld og hjertelig velkommen til Jessheim stadion og live-dekningen av cupkampen mellom 1.-divisjonslaget Ull/Kisa og Eliteserie-giganten Rosenborg!
    Historieløshet forekommer altfor ofte i alle deler av samfunnet, men for Ull/Kisas del er kanskje dette klubbens største kamp noensinne. Kvalifiseringskampene til Tippeligaen i 2012 var nok mer betydningsfulle for klubben som nettopp hadde rykket opp til nivå to, men kvalik-eventyret endte tross alt i tårer mot Sandnes Ulf. Kan hende sto det også mer på spill da Jessheim-laget snudde og vant mot Kongsvinger i siste serierunde i 2016. Seieren, den første på bortebane i serien den sesongen, betydde at Kisa berget plassen i 1. divisjon og kunne fortsette å bygge klubb. Men i kveld kommer selveste Rosenborg på besøk til Jessheim; klubben som har skalpene til europeiske kolosser som Real Madrid, Milan og Dortmund i troféskapet. Bordet er dekket for fotballfest!
    Det sitter sikkert mange trøndere i godstolen hjemme og lurer på hvem i all verden Rosenborg skal utfordre på veien til Ullevaal. Derfor kjører vi en kort historietime! Ull/Kisa står for Ullensaker/Kisa og holder til på Jessheim i Ullensaker kommune, og navnet henspiller på kommunenavnet og tettstedet Nordkisa. Navnet Ullensaker kommer for øvrig fra den norrøne guden Ullr, som var god på jakt og til å stå på ski, ifølge historien. Selve klubben er relativt fersk i toppfotballen, etter først å ha rykket opp til 1. divisjon i 2011. Nå ligger Ull/Kisa på 7. plass i 1. divisjon, men drømmen om opprykk via kvalik lever ennå. De to siste årene har romerikingene røket i kvaliken (for Mjøndalen i 2017 og Sogndal i 2018).
    Rosenborg er opplagt store favoritter i kveld, og favorittstempelet har ikke akkurat krympet siden trekningen ble gjort kjent. Trener Eirik Horneland ser ut til å ha sveivet i gang RBK-maskineriet med tre strake seire i Eliteserien. 3-0-seieren mot Vålerenga på Lerkendal søndag var av det sterke slaget, mens 1-0-triumf borte mot Brann absolutt også lar seg høre. Kravstore trøndere har ikke glemt den ultrasvake sesongstarten helt ennå, men RBK har i alle fall klatret fra nedrykkssumpa til en 9. plass på tabellen.
    For Ole Kristian Langås blir dette en litt ekstra spesiell kamp. Ull/Kisa-spilleren fikk nemlig sin fotballutdanning i Rosenborg, der han tilbrakte sine tre juniorår. Fra tiden i Trondheim kjenner Langås godt til Pål André Helland og Gjermund Åsen, som i dag ikler seg RBK-farger. Langås ble omskolert fra angrepsspiller til høyreback i vinter, men i aften er Årnes-karen tilbake i frontleddet til Ull/Kisa.
    Publikumsrekorden på Jessheim stadion stammer fra cupkampen mot Lillestrøm i 2012 og lyder på 3.240 tilskuere. I kveld håper Ull/Kisa på 4.000 besøkende og dermed ny publikumsrekord! Nærmere 3.000 billetter var solgt allerede før avspark, så det er gode muligheter for at administrasjonen i Kisa – som blant annet består av tidligere toppspiller Andreas Aalbu – kan juble for rekord i kveld.
    Trygve Kjensli leder et dommerteam som består av assistentene Morten Jensen og Imran Tariq, samt fjerdedommer Jørgen Haugen.
    Omgangssyken herjer i Rosenborg, og dermed kommer trønderne til Jessheim med et redusert mannskap. Pål-André Helland, Anders Trondsen, Birger Meling og Yann-Erik de Lanlay er alle hjemme i Trondheim og pleier syke legemer. For Ull/Kisas del noterer vi oss at poengkongen Kristoffer Normann Hansen er tilbake på benken etter skade. Den tidligere U-landslagsspilleren er litt av en joker å kunne sette inn!
    Mens lagene er ute på banen og varmer opp, byr vi på en liten quiz. Én av dagens Ull/Kisa-spillere har nemlig vært involvert i en kamptropp i cupfinalen. Hvem kan det være? Svar kan sendes til @havardsale på Twitter. Lykke til!
    Lagene er ute på banen og hilser på hverandre. Den store responsen på cupquizen uteble, men vi kan avsløre at Christian Aas er den ene spilleren i Ull/Kisa-stallen som har vært en del av en cupfinaletropp. Som 17-åring varmet han benken da Lyn møtte Brann i 2004. Brann vant for øvrig kampen 4-1.
    0'
    Ull/Kisa ruller i gang kampen foran egne supportere.
    1'
    Lars Ranger kommer høyt i banen for hjemmelaget. Backen prøver å feie ballen inn foran mål, men Gjermund Åsen blokkerer. Spiller venstreback i kveld, Åsen. Forsøker Eirik Horneland å kanalisere ut sin indre Pep Guardiola?
    2'
    RBK-keeper Østbø er ute i feltet og plukker ned et innlegg fra hjemmelagets høyrekant. Ull/Kisa åpner friskt foran egne fans!
    3'
    Så er Martin Trøen på farten for Ull/Kisa! Spissen skyter via et Rosenborg-bein og vinner kampens første hjørnespark.
    4'
    Valsvik header unna på bakre stolpe, men Langås lemper ballen inn igjen i boksen. Det ender med et nytt hjørnespark.
    4'
    Slås nok en gang mot bakerste stolpe. Trøen får luggen på ballen, men eidsvollingen makter ikke å styre den i retning mål.
    4'
    Dommer Trygve Kjensli gir Ull/Kisa frispark midt på Rosenborgs halvdel. Martin Torp står klar til å servere.
    6'
    Godt slått av Torp, men Rosenborg forsvarer egen boks på en god måte.
    6'
    Ull/Kisa produserer kampens første mulighet! RBK klarerer en Kisa-dødball, men Jessheim-vertene holder trykket oppe. Eric Kitolano løfter langt mot midtstopper Espen Garnås, som har blitt igjen på topp. Stopperen krangler ballen til Martin Trøen, og spissen tverrvender og fyrer av i samme bevegelse. Skuddet fra 16 meter fyker like utenfor det venstre krysset til Rosenborg-keeper Arild Østbø!
    7'
    Anders Konradsen header i stolpen fra skrått hold! Hedenstad pisker corneren hardt innoverskrudd mot første stolpe. Der kommer Konradsen i 100 som et løpsk godstog, men nordlendingen makter ikke å heade ballen innenfor ramma. I stedet treffer den faktisk den nærmeste stolpen, selv om Stefan Hagerup i Ull/Kisa-målet later til å ha brukbar kontroll. Rosenborg har også presentert seg!
    8'
    Kitolano feies over ende på 18 meter. Frispark til Ull/Kisa i glimrende posisjon! Keeper Stefan Hagerup jogger frem for å ta hånd om denne.
    11'
    Ull/Kisa-keeper Hagerup skyter like over Rosenborgs mål! Ja, du leser riktig: Stefan Hagerup blåste inn en kanon mot Elverum i en treningskamp før sesongen, og bergenseren er fysen på en ønskereprise mot selveste RBK. Sisteskansen drar til på frispark fra 18 meter og fyrer rett over tverrliggeren til en paralysert keeperkollega Østbø i RBK-målet!
    12'
    Tas kort til Aas. Det slås noen pasninger mellom Aas og Torp, men innlegget kommer aldri. I stedet får Ull/Kisa et innkast.
    14'
    Nikolas Walstad bøyer inn et bananinnlegg fra Kisas venstrekant, men den tidligere Lillestrøm-backen har fått i seg litt for mye Möllers tran. Dermed daler ballen ned bak målet til Arild Østbø.
    16'
    Ull/Kisa trykker Rosenborg langt inn på egen banehalvdel. Det er populært blant hjemmefansen!
    17'
    Torp med korridorfrispark fra venstre for Ull/Kisa. Serven er ikke så verst, men ingen i gult og grønt makter å bryte ballbanen før kula seiler inn i fanget til RBK-keeper Østbø.
    18'
    Reginiussen prøver å finne Adegbenro i bakrom, men pasningen blir noen meter for lang. Ballen daler ned i fanget på en årvåken Hagerup i Kisa-målet.
    20'
    David Akintola utfordrer Walstad langs høyrekanten til Rosenborg. Kisa-backen slenger imidlertid opp 'innkjøring forbudt'-skiltet rett i fleisen til RBK-vingen.
    22'
    Espen Garnås disker opp med en utsøkt langball i bakrom mot Eric Kitolano, som har tatt det lange løpet inn bak Rosenborgs forsvarsfirer. Ballen lander perfekt på vrista til telemarkingen, men han blir dessverre for Ull/Kisa altfor vill i avslutningsøyeblikket. På volley blåser han kula høyt over!
    24'
    Akintola lykkes bedre på høyrekanten denne gangen. Utfordrer og får slått inn, men på bakre stolpe er det ingen i hvitt som er beredt til å ta imot innlegget.
    25'
    Samuel Adegbenro forsøker å passere Lars Ranger på Ull/Kisas venstreback, men Gjerdrum-karen henger med på fintene til nigerianeren og kommer seg mellom ball og mann. Deretter felles han av Adegbenro og får frispark.
    26'
    Nesset med innlegg fra venstrekanten, og på bakre stolpe venter Trøen. Sønnen til stortingspresidenten kommer ikke ordentlig over ballen; dermed går headingen over.
    27'
    Så spiller Rosenborg seg til en fin mulighet! Konradsen settes opp på 17 meter, men indreløperen tar på seg en 42-liters ryggsekk med bæremeis i skuddøyeblikket! Dermed fyker ballen langt over mål og bort i barnehagen bak stadionportene.
    28'
    Ny fin ball i bakrom fra Garnås! Denne gangen er det Nesset som akkurat ikke rekker frem til delikatessene, og dermed spretter ballen inn til RBK-keeper Østbø.
    30'
    Akintola chipper mot Anders Konradsen på bakre stolpe. Han header ballen inn foran mål, men der er bare Christian Aas. Benkvarmeren fra cupfinalen i 2004 renser unna for Kisa.
    31'
    Morten Sundli bukker unna bak i feltet.
    32'
    Ole Kristian Langås brenner en gyllen mulighet til å score mot gamleklubben! Ull/Kisa ruller ball og frister Rosenborg til å falle i søvn. Så spilles ballen til Eric Kitolano, som setter fart på trommestikkene opp langs venstrekanten til vertene. Telemarkingen finner så Martin Torp på 18 meter, men i stedet for å skyte, velger han å spille fri Langås til høyre i 16-meteren til Rosenborg. Nesbuen klinker til fra skrått hold, men avslutningen reddes mesterlig av Arild Østbø i RBK-målet!
    35'
    Konradsen går på skudd fra 18 meter. Utenfor!
    37'
    Spillerbytte - Rosenborg
    Inn: Mikael Tørset Johnsen
    Ut: Mike Jensen
    Mike Jensen tar seg til lysken idet han forlater banen. Eirik Horneland hiver inn unggutten Mikael Tørset Johnsen.
    40'
    Løftes mot bakre stolpe. Der er et RBK-hode høyest, men headingen går ufarlig utenfor.
    40'
    Nikolas Walstad ligger nede i egen 16-meter etter hjørnesparket. Ull/Kisa sender Vegard Kongsro i oppvarming.
    41'
    Walstad er tilbake på føttene igjen og får applaus.
    42'
    Tørset Johnsen er centimetere unna å gi Rosenborg ledelsen! Vegard Eggen Hedenstad slår en herlig pasning i rommet mellom vikarierende venstreback Langås og venstre midtstopper Sundli hos Ull/Kisa. Det rommet angripes av Tørset Johnsen, som tar med seg ballen forbi Sundli med en fin førstetouch. Skuddet fra skrått hold slikker imidlertid den lengste stolpen til keeper Stefan Hagerup og triller utenfor!
    44'
    Rosenborg jager scoring før pause her nå.
    45'+1
    Utoverskrudd. Det stusses på første stolpe, før Espen Garnås peiser ballen i sikkerhet for Kisa.
    45'+2
    45'+2
    Det står målløst til pause mellom Ull/Kisa og Rosenborg! 1.-divisjonslaget Ull/Kisa var faktisk det førende laget den første drøye halvtimen, og det hadde ikke vært ufortjent om hjemmelaget hadde tatt ledelsen. De siste ti minuttene hevet Rosenborg seg et par hakk og skapte blant annet en stor mulighet ved innbytter Mikael Tørset Johnsen. Kort oppsummert er det helt greit at det står 0-0 ved sidebyttet. Denne kampen lever i aller høyeste grad, så det er bare å henge med når vi er tilbake om et lite kvarter!
    45'
    Rosenborg med avsparket etter sidebyttet.
    46'
    Piskes inn mot første stolpe, der Søderlund stiger til værs. Spissen kommer ikke skikkelig over ballen, og dermed flyr headingen et godt stykke over målet til keeper Hagerup.
    47'
    Trøen forstyrrer RBK-keeper Østbø før burvokteren skal slå en lang ball, og Kisa-spissen klarer også å blokkere oppspillet fra Østbø. Ballen spretter ut av spill. Der slipper Østbø og Rosenborg med skrekken!
    50'
    Frispark til Ull/Kisa på drøyt 25 meter. Keeper Stefan Hagerup kommer joggende. Her skal det fyres fra mannen med hansker!
    51'
    Hagerup skyter over muren, men ballen dupper for sent. Dermed kan keeperkollega Østbø kontrollere den over tverrliggeren.
    52'
    Kjensli dømmer frispark til Rosenborg midt på Ull/Kisas banehalvdel. Eggen Hedenstad skal slå inn.
    54'
    Garnås nikker unna frisparket fra dypet.
    55'
    Stefan Hagerup nekter Rosenborg-scoring med en mesterlig redning! Denic trer igjennom Samuel Adegbenro med en herlig stikker langs parketten. Nigerianeren skjærer inn foran Garnås og klemmer til fra ti meter, men Ull/Kisa-keeper Hagerup slenger opp hanskene og slår ballen via krysstolpen og ut! Der viser hjemmelagets burvokter reflekser for viderekomne!
    56'
    Keeper Hagerup bokser unna.
    57'
    3.435 tilskuere betyr publikumsrekord på Jessheim stadion!
    59'
    Walstad renser unna til corner med en takling i tolvte time. Godt backspill!
    60'
    Sklir igjennom feltet, og Reginiussen plukker opp på motsatt side. Innlegget hans heades til innkast av Eric Kitolano.
    61'
    Gustav Valsvik bukker kula rett i fanget til keeper Stefan Hagerup fra kort hold! Eggen Hedenstad slår corneren hardt utoverskrudd mot straffemerket. Valsvik bryter ballbanen på 8-9 meter og header hardt mot mål, men dessverre for sogningen og RBK makter han ikke å styre hodestøtet ut mot et av hjørnene. Dermed får Hagerup en forholdsvis grei jobb med å redde. Det hadde vært scoring om Valsvik hadde klart å styre headingen til siden!
    62'
    Rosenborg har vært det klart beste laget etter pause, men Ull/Kisa har forsvart seg godt i egen boks. Særlig Espen Garnås har ryddet unna mye.
    65'
    Mål for Ullensaker/Kisa!
    Ullensaker/Kisa 1 - 0 Rosenborg
    Mål: Ole Kristian Langås
    Målgivende: Eric Kitolano
    Nesbuen scorer mot gamleklubben etter glimrende forarbeid av Eric Kitolano! Ull/Kisa vinner ballen på egen halvdel, og Kitolano sendes av gårde med ballen. 21-åringen frakter den langt inn på Rosenborgs banehalvdel, før han vakkert trer igjennom Ole Kristian Langås inne i straffefeltet til gjestene. Den tidligere RBK-junioren plasserer ballen under keeper Arild Østbø og sender Ull/Kisa i ledelsen på Jessheim!
    65'
    Hedenstad sveiver ballen inn i Kisa-feltet fra dypet. Ranger og Garnås samarbeider om å rense unna.
    68'
    Inn: Igoh Ogbu
    Ut: Gjermund Åsen
    19 år unge Igoh Ogbu overtar venstrebacken fra vikar Gjermund Åsen.
    68'
    Kitolano legger inn fra høyrekanten, men Valsvik beiner unna for RBK.
    69'
    Eggen Hedenstad vinkler fint opp til Alexander Søderlund, som på førsteberøringen legger til rette for David Akintola på 18 meter. Nigerianeren blåser ballen høyt over mål. Antiklimaks!
    70'
    Mål for Rosenborg!
    Ullensaker/Kisa 1 - 1 Rosenborg
    Mål: David Akintola
    Målgivende: Alexander Søderlund
    Nigerianeren går og går og går, før han fyrer av et skudd som Ull/Kisa-keeper Stefan Hagerup strengt tatt bør redde! Når han ikke gjør det, står det 1-1 på Jessheim! Vegard Eggen Hedenstad slår en hard pasning langs kunstgresset opp på Alexander Søderlund, som lekkert flikker fri David Akintola ute til høyre. Kantspilleren kobler inn turboen og fosser fremover, før han skjærer inn og legger ballen over på venstrefoten. Etter hvert åpner skuddmuligheten seg, og da fyrer Akintola fra cirka 14 meter. Skuddet suser rett på keeper Hagerup, men Kisa-keeperen makter ikke å holde ballen ute. Dermed står det igjen uavgjort!
    72'
    Arild Østbø i RBK-målet er ute i feltet og svømmer på et korridorfrispark fra Martin Torp. Heldigvis for rogalendingen og Rosenborg slipper han med skrekken.
    75'
    Torp får en dårlig berøring inne på egen halvdel og mister til Søderlund. Spissen klemmer til fra 20 meter, men Hagerup har god kontroll på avslutningen som spretter utenfor mål.
    76'
    Rosenborg er i ferd med å koble et grep om kampen nå. Trønderne spiller Ull/Kisa langt inn på egen halvdel.
    79'
    Klareres ut i returrom til Tørset Johnsen. Han får to skuddmuligheter. Det første skuddet blokkeres, det andre suser langt utenfor mål.
    79'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Vegard Kongsro
    Ut: Ole Kristian Langås
    Trond Fredriksen forsterker defensiven når Kongsro erstatter målscorer Langås. Kongsro tar plass på venstrekanten, mens Nesset flyttes over på høyre.
    80'
    Trøen setter opp innbytter Kongsro ute til venstre. Innlegget fra den tidligere Odd-junioren klareres av Denic i straffefeltet til Rosenborg.
    81'
    Lars Ranger kommer på en visitt høyt i banen for Ull/Kisa. Den LSK-eide backen løfter mot bakre stolpe, der Vegard Kongsro akkurat ikke når frem til godsakene!
    83'
    Inn: Henrik Kristiansen
    Ut: Ole Andreas Nesset
    Henrik Kristiansen erstatter Ole Andreas Nesset på høyrekanten til Ull/Kisa.
    84'
    Akintola brenner en kjempesjanse til å gi Rosenborg ledelsen! Tøset Johnsen slipper ballen fint ut til Alexander Søderlund, som har dratt seg ut mot høyre. Spissen chipper et innlegg mot bakre stolpe, der David Akintola løper seg fri. RBKs målscorer får foten på ballen på sju meter, men han makter ikke å styre den under tverrliggeren. Kula går til himmels, og Ull/Kisa er heldige!
    86'
    Så er Ull/Kisa på farten i motsatt ende! Lars Ranger er noen centimetere fra å spille Vegard Kongsro på blank, men Arild Østbø i RBK-målet gjør en god inngripen og snapper ballen foran Kisa-innbytteren.
    87'
    Martin Trøen skyter via et RBK-bein til Kisa-corner.
    88'
    Inn: Ciise Aden Abshir
    Ut: Martin Trøen
    Populære Abshir kommer inn på topp for Ull/Kisa når Trøen går ut.
    88'
    Arild Østbø i RBK-målet varter opp med en fantastisk redning! Kristiansen slår corneren kort til Aas og får ballen tilbake. Så får Aas ballen tilbake igjen, og han åpner Rosenborg-forsvaret med en utsøkt stikker til Martin Torp. Vestfoldingen feier ballen hardt og flatt inn foran mål, der Nikolas Walstad lusker som ei gjedde i sivet. Fra sju meter avslutter han mot langhjørnet, men der ligger Rosenborg-keeper Østbø med ei sterk hånd. Returen spretter rundt i feltet, før den etter hvert havner hos Vegard Kongsro på 12-13 meter. Innbytteren måker ballen høyt over mål! For en dobbeltmulighet for hjemmelaget Ull/Kisa!
    89'
    Keeper Østbø bokser kula ut av feltet.
    89'
    Søderlund og Rosenborg skriker etter straffespark, men får det ikke! Spissen går i bakken idet han jakter en ball i bakrom, og bortelaget roper på straffe. Nei, sier dommer Trygve Kjensli!
    90'+1
    Det er for øvrig lagt til tre minutter her.
    90'+2
    Ranger feller nesten Adegbenro i egen 16-meter, men backen rekker akkurat å trekke til seg føttene! Samtidig forstyrrer han Adegbenro nok til at RBK-vingen mister ballen over linja.
    90'+3
    90'+4
    Rosenborg slår Ull/Kisa 2-1 og avanserer i cupen! Det satt imidlertid langt inne for trønderne, som var spillemessig underlegne i store deler av første omgang. Ull/Kisa tok også ledelsen ved Ole Kristian Langås snaut midtveis i annen omgang. David Akintola utlignet bare sju minutter senere, og det var Rosenborg som var nærmest å avgjøre kampen i løpet av den siste halve omgangen av ordinær tid. I ekstraomgangene fikk vi se en intens og underholdende kamp, der Samuel Adegbenro ble matchvinner for RBK i første ekstraomgang. Ull/Kisa kunne ha berget straffekonk på tampen, men til slutt avanserer altså Rosenborg til fjerde runde i cupen!
    Håvard Sæle takker for følget fra Jessheim stadion og ønsker alle en fin onsdagskveld videre. På gjensyn!
    Det står 1-1 etter 90 minutter mellom Ull/Kisa og Rosenborg, og dermed må lagene ut i ekstraomganger! Ole Kristian Langås sendte Jessheim-vertene i føringen etter 65 minutter, men David Akintola utlignet bare sju minutter senere. Dette har vært en jevnspilt og tidvis intens duell, og begge lag har hatt sine gode og dårlige perioder i løpet av den første halvannen timen. Uavgjort er sånn sett et helt greit resultat etter ordinær tid. Nå skal vi ut i to ganger 15 minutter med ekstraomganger, så det er ingen grunn i verden til ikke å følge med oss videre!
    1. ekstraomgang
    90'
    Ull/Kisa triller ekstraomgangene i vei!
    91'
    Henrik Kristiansen spiller fri Lars Ranger ute til høyre med en nydelig stikker. Gjerdrum-karen feier ballen hardt og lavt inn langs stuegulvet, men gjestenes forsvar renser til innkast.
    92'
    Ciisè Abshir har mistet skoen, og Kisa-innbytteren sliter litt med å få den på igjen. Det skal nok gå seg til for somalieren med det brede gliset.
    93'
    Godt slått, men et RBK-hode får klarert. Så stopper Kjensli spillet fordi Ranger ligger nede inne i femmeteren.
    95'
    Ranger er tilbake i vertikal stilling og klar til å fortsette kampen.
    97'
    Det tenner litt til mellom Garnås og Akintola, men gemyttene roer seg raskt. Usikker på hva som fikk Ull/Kisa-stopperen til å reagere der. Normalt sett en sindig kar, Garnås.
    97'
    Verdens største målsjanse! Hvordan i alle dager unngår Rosenborg å ta ledelsen?! Vegard Eggen Hedenstad svinger inn en delikatesse av et innlegg mot bakre stolpe, og der venter hoggtennene til en målsulten Alexander Søderlund. RBK-spissen stanger ballen kontant i stolpen fra hjørnet av femmeteren, før kula treffer ryggen til Ull/Kisa-keeper Stefan Hagerup på vei ut igjen. Keeperen får så vidt orientert seg i tide til å brøyte unna returen foran gapet til Søderlund!
    98'
    Hjørnespark til Rosenborg
    101'
    Ullensaker/Kisa 1 - 2 Rosenborg
    Mål: Samuel Adegbenro
    Nigerianeren sender Rosenborg i ledelsen etter et hjørnespark! Vegard Eggen Hedenstad løfter Rosenborgs tiende hjørnespark for kvelden inn i boksen til Ull/Kisa. På straffemerket stiger Gustav Valsvik til værs som en andeskondor og header læret kontant i tverrliggeren! Returen faller ned hos Samuel Adegbenro, som rolig plasserer ballen i hjørnet bak en dekket keeper Stefan Hagerup. Rosenborg har snudd kampen!
    102'
    Har Ull/Kisa noe å svare med nå? Kristoffer Normann Hansen står i alle fall klar på sidelinja!
    104'
    Inn: Kristoffer Hansen
    Ut: Nikolas Walstad
    Trond Fredriksen nøler ikke med å hive inn Kristoffer Normann Hansen, Ull/Kisas poengkonge. Ut går venstreback Nikolas Walstad. Det betyr at Vegard Kongsro flyttes ned på backen, mens Normann Hansen tar plass på venstrekanten.
    104'
    Adegbenro spiller igjennom Tørset Johnsen, som runder Kisa-keeper Hagerup. Men så mister han balansen, og dermed triller ballen over kortlinja! Om Hagerup var borti RBK-innbytteren der, skal det vel strengt tatt dømmes straffespark!
    105'+1
    105'+2
    Rosenborg nærmer seg avansement i cupen etter å ha tatt ledelsen 2-1 i andre ekstraomgang. Det er fullt fortjent ut fra spill og sjanser, men har Ull/Kisa noe å svare med? Det får vi svaret på i løpet av det neste kvarteret!
    2. ekstraomgang
    105'
    Rosenborg med avsparket i andre ekstraomgang!
    106'
    Christian Aas vinkler en herlig pasning ut på høyrekanten til Henrik Kristiansen. Innbytteren leter etter Abshir inne foran mål, men innlegget plukkes av RBK-keeper Østbø.
    107'
    Ull/Kisa trykker Rosenborg inn på egen halvdel nå.
    109'
    Der er Ull/Kisa fryktelig nærme utligning! Lars Ranger bestemmer seg for å prøve lykken fra drøyt 20 meter, og Kisa-backen får bra treff på kula. Rosenborg-keeper Arild Østbø må gi retur, og den plukkes opp av Kristoffer Normann Hansen til venstre i boksen. Vestfoldingen chipper ballen inn foran mål, der Ciisè Abshir akkurat ikke når frem til å styre læret i åpent bur!
    110'
    Inn: Erik Botheim
    Ut: Samuel Adegbenro
    111'
    Dramatikk på Jessheim! Har Trygve Kjensli rett og slett dømt straffespark til Ull/Kisa? Ciisè Abshir jager en ball i bakrom og rekker den foran både RBK-stopperne og keeper Arild Østbø. Innbytteren pirker så kula forbi keeperen, før han går i bakken i duell med Østbø. Ballen triller utenfor mål! Så peker Kjensli på femmeter eller straffemerket; dommeren er fryktelig utydelig i kroppsspråket! Det er dømt femmeter, og Arild Østbø må ut på grunn av smellen han fikk i duellen med Abshir. Nå skjer det mye på Jessheim!
    112'
    Inn: André Hansen
    Ut: Arild Østbø
    André Hansen kommer inn og avslutter kampen i RBK-målet. Østbø får behandling på sidelinja.
    115'
    Regnet fosser ned over Jessheim stadion nå. Det er cupfotball på sitt beste; har denne godbiten enda mer dramatikk på lager?
    116'
    Anders Konradsen klemmer til på en løs ball fra skrå vinkel. Ballen humper et par meter utenfor det lengste hjørnet til Kisa-keeper Hagerup.
    117'
    Ranger slår Akintola i lufta og header unna.
    118'
    Rosenborg med ballen langt inne på Ull/Kisas halvdel nå.
    119'
    Så får Kristoffer Normann Hansen muligheten fra drømmeposisjonen sin! Morten Sundli pumper langt mot Espen Garnås, som er flyttet opp på topp. Den tidligere Kjelsås-forsvareren stusser mot Kristoffer Normann Hansen, og han får sjansen til å legge ballen over på høyrefoten og dra seg inn fra venstre. Da er han ikke vond å be, men curleren i retning langhjørnet reddes godt av RBK-keeper André Hansen!
    120'
    Det er lagt til hele fem minutter!
    120'+1
    Ranger redder på streken for Ull/Kisa! David Akintola kommer seg fri ute på bortelagets høyrekant. Så slår han 45 grader ut i feltet, der Alexander Søderlund avslutter mot mål. Avslutningen overlister keeper Stefan Hagerup, men på streken står Ranger og beiner unna!
    120'+2
    Hjemmelaget har flyttet frem hele butikken nå!
    120'+4
    Normann Hansen finner Torp ute til høyre. Innlegget hans er for svakt og passerer samtlige i boksen.
    120'+4
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Midtstopperen kaster seg inn i en vill takling mot Konradsen, som tenner på alle plugger. Det oppstår litt tumulter, men dommer Kjensli løser situasjonen med gult kort til Garnås.